Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Gde to ima interesantnih tema?Izbrisaše temu, a da nisam ni pročitala jesam li napljuvana ili ispsovana.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to ima interesantnih tema?Izbrisaše temu, a da nisam ni pročitala jesam li napljuvana ili ispsovana.![]()
Коју тему???Izbrisaše temu, a da nisam ni pročitala jesam li napljuvana ili ispsovana.![]()

У душу нас знашBilo na pdf. Porodica nešto o incestu. Sad ga nigde nema. A vas dve odmah mislile da potrčite da se hvatate u koštac.![]()

Саплела си се, шта се десило???Pala na sred ulice, povredila levu ruku, išla da snimim u dz nije slomljena ali je jako udarena, boli do ramena. Znači ne mogu da verujem šta me snađe.
Nisam, ne znam, samo sam se našla na ulici.Саплела си се, шта се десило???
Misli su ti na drugom mjestu. Čuvaj se draga Afro.Nisam, ne znam, samo sam se našla na ulici.

Има и на ЉиСу о инцестуBilo na pdf. Porodica nešto o incestu. Sad ga nigde nema. A vas dve odmah mislile da potrčite da se hvatate u koštac.![]()
Захуктава се идеологија свуда, дириговано. А до сад се марљиво радило на томе.Има и на ЉиСу о инцесту
Народ полудео изгледа
И опет ми теоретичари завера.Захуктава се идеологија свуда, дириговано. А до сад се марљиво радило на томе.
Данас сам читуцкала тему са Крсте из 2007. на тему педофилије тј. удружење педофила из Холандије која се залаже за шире друштвено прихватање педофилије...кува се та идеолошка жаба дуго. Обухвата свашта. И на тој теми се види.
Ево теме па кога занима шта се радило још пре 14 година: https://forum.krstarica.com/threads/verovali-ili-ne.177453/
Izbiće III svetski rat zbog seksa.И опет ми теоретичари завера.
Е, моја Софија...

Неће да виде тј. делују јер су конформистичка гованца. Није популарно, уосталом, не бити модеран тј. уз мејнстрим. И сви се обавезно позивају на неке научне изворе. А наука у никад већем клинцу. Свака будала докторира и изиграва научника. А онда творци нове идеологије која дефинитивно води све ка крају постојања, из те масе научника извуку алаве медиокритете и да им моћ. А светина аплаудира јер је тај и тај научник рекао то и то. Дно.После ће бити чупања за косу, а они ни не крију. Само ови модерни, просвећени и толерантни неће да виде.
a kao na forumu se nesto promeniloЗахуктава се идеологија свуда, дириговано. А до сад се марљиво радило на томе.
Данас сам читуцкала тему са Крсте из 2007. на тему педофилије тј. удружење педофила из Холандије која се залаже за шире друштвено прихватање педофилије...кува се та идеолошка жаба дуго. Обухвата свашта. И на тој теми се види.
Ево теме па кога занима шта се радило још пре 14 година: https://forum.krstarica.com/threads/verovali-ili-ne.177453/

Kako bi im glave polupala ne bi trepnula, ne bi žalila da ostatak života provedem u robiji, evo kunem se.Kome treba naučnik da mu objasni da li su incest i pedofilija prihvatljivo i normalno ponašanje? Jasno je ,samo onima koji traže opravdanje za svoje poganluke.
Софија је мислила на све оно што нам тренутно силује здрав разум.Kome treba naučnik da mu objasni da li su incest i pedofilija prihvatljivo i normalno ponašanje? Jasno je ,samo onima koji traže opravdanje za svoje poganluke.
Не схваташ поенти. Наука је ново божанство. Наука коју чине медиокритети.Kome treba naučnik da mu objasni da li su incest i pedofilija prihvatljivo i normalno ponašanje? Jasno je ,samo onima koji traže opravdanje za svoje poganluke.
Shvatam ,traže u nauci opravdanje za svoje boleštine. Nameću lagano sve što nije normalno i onda će Nobela dati nekom ko "otkrije" da je to u stvari sasvim ispravno,samo mi to nismo znali.Не схваташ поенти. Наука је ново божанство. Наука коју чине медиокритети.
Има да 'нађу' доказ да је педофилија сексуална варијација, а светина ће прихватити медијски скувана јер ће, и ако имају своју децу, у глави мислити како се то дешава тамо негде, даље од њих, а многи ће и прихватити то као нормалну ствар јер 'има пријатеља научника, ради у супер научној кући', заборављајући да је неквалификован да процењује компетенције тог свог пријатеља научника.
И онда на бази те ''науке'' све регулишу законски.Shvatam ,traže u nauci opravdanje za svoje boleštine. Nameću lagano sve što nije normalno i onda će Nobela dati nekom ko "otkrije" da je to u stvari sasvim ispravno,samo mi to nismo znali.
Mene sve zaboli samo kad pomislim na tu mogućnost .И онда на бази те ''науке'' све регулишу законски.