Rupa VII

Не схваташ поенти. Наука је ново божанство. Наука коју чине медиокритети.
Има да 'нађу' доказ да је педофилија сексуална варијација, а светина ће прихватити медијски скувана јер ће, и ако имају своју децу, у глави мислити како се то дешава тамо негде, даље од њих, а многи ће и прихватити то као нормалну ствар јер 'има пријатеља научника, ради у супер научној кући', заборављајући да је неквалификован да процењује компетенције тог свог пријатеља научника.
I ta ista nauka je u službi korporacija jer naučne institute sve manje finansiraju države, a sve više pojedinci, milioneri.
Današnja nauka ne može bez timskog rada i skupih tehničkih mogućosti za svoj razvoj.
A šta sve investiroru nauke ne može da padne na pamet, to je čudo jedno.

Заборављате да су све то некада радили и Римљани, и Грци, и краљевске породице...још кад томе додамо озбиљна научна истраживања, ја не знам где је ту место за ишчуђавање.
Занимљиво је да им прошлост када одговара буде изговор и оправдање, а када не одговара одбацује се као позитивно. Формирају систем вредности по својим потребама а не према реалним квалитетима.

I ta ista nauka je u službi korporacija jer naučne institute sve manje finansiraju države, a sve više pojedinci, milioneri.
Današnja nauka ne može bez timskog rada i skupih tehničkih mogućosti za svoj razvoj.
И велико је питање у чију корист се формира образовни програм и шта се кроз њега перфидно провлачи да временом постане опште прихваћено.
Зато највећа мука и опасност и јесу они образовани без личног расуђивања и оне здраве знатижеље и сумње. Науче предвиђено, машу дипломама, хвале се како су сјајни студенти и служе систему.

Те корпорације заправо и владају данас.
Они су буквално власници живота и смрти данас.

И велико је питање у чију корист се формира образовни програм и шта се кроз њега перфидно провлачи да временом постане опште прихваћено.
Зато највећа мука и опасност и јесу они образовани без личног расуђивања и оне здраве знатижеље и сумње. Науче предвиђено, машу дипломама, хвале се како су сјајни студенти и служе систему.
Апсолутно Боги, најгора категорија људи су они којима систем омогући да заврше факултет и мисле да им је то доказ памети, а нису у стању три синапсе да напрегну. Домет им је препричавање новинских садржаја. И једу све што лети.

Захуктава се идеологија свуда, дириговано. А до сад се марљиво радило на томе.
Данас сам читуцкала тему са Крсте из 2007. на тему педофилије тј. удружење педофила из Холандије која се залаже за шире друштвено прихватање педофилије...кува се та идеолошка жаба дуго. Обухвата свашта. И на тој теми се види.

Ево теме па кога занима шта се радило још пре 14 година: https://forum.krstarica.com/threads/verovali-ili-ne.177453/
Ali barem to sve rade zakonito. Ako su za smanjenje uzrasta sa 14 na 13, onda ne rade to odmah, nego osnivaju parlamentarne partije i menjaju zakon.

За законске регулативе тог типа треба спалити и планету.
Софија, то је позивање на насиље, уопште ниси парламентарна, либерална и демократски освешћена.
А ниси ни модерна.

Ne znam, ali kod nas se Zaboravlja taj legalistički deo.

Znači ti Holanđani se kroz sistem kandiduju da se društvene mere legalno promene, ako naiđu na javnu podršku.

A nisu spaljivali grad kao pristaše radikala 2010
aj ne lupaj leba ti...jedina koja je precutno podrzavala seks sa decom praveci neslane aluzije je bila radikalka topmodelsica...cak i u zaebavanju treba imati meru, setimo se sta je bilo samo na ovom pdfu pre mesec i po....

aj ne lupaj leba ti...jedina koja je precutno podrzavala seks sa decom praveci neslane aluzije je bila radikalak topmodelsica...cak i zaebavanju treba imati meru, setimo se sta je bilo samo na ovom pdfu pre mesec i po....
Ne lupam, radikali (SNS) su rušili semafore na demonstracijama pre 10 godina.

Ne znam šta su predlagali ti predlagači zakona iz Holandije, ako možeš navesti neki detalj

Ne lupam, radikali (SNS) su rušili semafore na demonstracijama pre 10 godina.

Ne znam šta su predlagali ti predlagači zakona iz Holandije, ako možeš navesti neki detalj
da si procitala temu koju je dala sofija bilo bi ti jasno ko je normalan i kompetentan da da neki iole pametan i jasan stav a ko je opicen u glavu u meri da ne vidi od drveca sumu ili lose glumata posto je pedofiliji naklonjen pa ide po sistemu ako se zezam nece niko da provali...

Back