Rupa VII

Има и на ЉиСу о инцесту
Народ полудео изгледа
Захуктава се идеологија свуда, дириговано. А до сад се марљиво радило на томе.
Данас сам читуцкала тему са Крсте из 2007. на тему педофилије тј. удружење педофила из Холандије која се залаже за шире друштвено прихватање педофилије...кува се та идеолошка жаба дуго. Обухвата свашта. И на тој теми се види.

Ево теме па кога занима шта се радило још пре 14 година: https://forum.krstarica.com/threads/verovali-ili-ne.177453/

Данас сам читуцкала тему са Крсте из 2007. на тему педофилије тј. удружење педофила из Холандије која се залаже за шире друштвено прихватање педофилије...кува се та идеолошка жаба дуго. Обухвата свашта. И на тој теми се види.

Ево теме па кога занима шта се радило још пре 14 година: https://forum.krstarica.com/threads/verovali-ili-ne.177453/
И опет ми теоретичари завера.
Е, моја Софија...

После ће бити чупања за косу, а они ни не крију. Само ови модерни, просвећени и толерантни неће да виде.
Неће да виде тј. делују јер су конформистичка гованца. Није популарно, уосталом, не бити модеран тј. уз мејнстрим. И сви се обавезно позивају на неке научне изворе. А наука у никад већем клинцу. Свака будала докторира и изиграва научника. А онда творци нове идеологије која дефинитивно води све ка крају постојања, из те масе научника извуку алаве медиокритете и да им моћ. А светина аплаудира јер је тај и тај научник рекао то и то. Дно.

a kao na forumu se nesto promenilo :lol:
ne mozes da izneses stav a da te neko ne namaze govnima jer mu se ne svidja.. i da je samo ova tema, nadjite temu da li je beograd karcinom srbije od veksle pa cete videti gde je nas problem.
a kako rekoh na temi o bolesnicima iz holandije.... tis jedna pametnica :lol:

Kome treba naučnik da mu objasni da li su incest i pedofilija prihvatljivo i normalno ponašanje? Jasno je ,samo onima koji traže opravdanje za svoje poganluke.
Софија је мислила на све оно што нам тренутно силује здрав разум.
Али и ово полако али сигурно пролази.

Kome treba naučnik da mu objasni da li su incest i pedofilija prihvatljivo i normalno ponašanje? Jasno je ,samo onima koji traže opravdanje za svoje poganluke.
Не схваташ поенти. Наука је ново божанство. Наука коју чине медиокритети.
Има да 'нађу' доказ да је педофилија сексуална варијација, а светина ће прихватити медијски скувана јер ће, и ако имају своју децу, у глави мислити како се то дешава тамо негде, даље од њих, а многи ће и прихватити то као нормалну ствар јер 'има пријатеља научника, ради у супер научној кући', заборављајући да је неквалификован да процењује компетенције тог свог пријатеља научника.

Наука.
А пусте да се чују искључиво научници који њима иду низ длаку. Набифлају нешто, буду дебело награђени и тако саучеснички стварају свет у ком им то ништа неће вредети. Када се освесте биће касно.

Не схваташ поенти. Наука је ново божанство. Наука коју чине медиокритети.
Има да 'нађу' доказ да је педофилија сексуална варијација, а светина ће прихватити медијски скувана јер ће, и ако имају своју децу, у глави мислити како се то дешава тамо негде, даље од њих, а многи ће и прихватити то као нормалну ствар јер 'има пријатеља научника, ради у супер научној кући', заборављајући да је неквалификован да процењује компетенције тог свог пријатеља научника.
Shvatam ,traže u nauci opravdanje za svoje boleštine. Nameću lagano sve što nije normalno i onda će Nobela dati nekom ko "otkrije" da je to u stvari sasvim ispravno,samo mi to nismo znali.

Заборављате да су све то некада радили и Римљани, и Грци, и краљевске породице...још кад томе додамо озбиљна научна истраживања, ја не знам где је ту место за ишчуђавање.

Back