Rupa VII

Pa dobro, bring me up to speed. Šta traže ti legalisti
u belgiji imaju stranku u parlamentu...zar to nije napredak...zar nije napredak za njih da se za dest godina smanjila granica godista dece koja su sposobna da polno opste? dokle god se sa sprdnjom odnosimo prema tim grupama oni ce odnositi tihe pobede kao sto odnosi ova mafija danas sa koronom... ameri su resili da homo pokret koji su promovisali preko un-a sa onom debilnom rezolucijom polako vrate u okvire pre te konferencije jer su skontali da im sada cini losu uslugu...ali avaj... homo lobi je toliko zaposeo u americi i usao legalno u sistem da ce ti biti potrebno duplo vise vremena da ga izbacis iz njega...nije to komunisticka prica da promenis naziv i da ne postoji, ovo je ozbiljna prica gde ni ameri ne mogu lako da se iscupaju.

u belgiji imaju stranku u parlamentu...zar to nije napredak...zar nije napredak za njih da se za dest godina smanjila granica godista dece koja su sposobna da polno opste? dokle god se sa sprdnjom odnosimo prema tim grupama oni ce odnositi tihe pobede kao sto odnosi ova mafija danas sa koronom... ameri su resili da homo pokret koji su promovisali preko un-a sa onom debilnom rezolucijom polako vrate u okvire pre te konferencije jer su skontali da im sada cini losu uslugu...ali avaj... homo lobi je toliko zaposeo u americi i usao legalno u sistem da ce ti biti potrebno duplo vise vremena da ga izbacis iz njega...nije to komunisticka prica da promenis naziv i da ne postoji, ovo je ozbiljna prica gde ni ameri ne mogu lako da se iscupaju.
Ovo su za mene ključne poente

1. Ako je sve po zakonu, onda nemate razloga za Dreku

2. Nisi naveo koju granicu traže

Ovo su za mene ključne poente

1. Ako je sve po zakonu, onda nemate razloga za Dreku

2. Nisi naveo koju granicu traže
ako si se ukljucila u diskusiju i imas iphone uradi search na safariju i nemoj me smarati da ti objasnjavam jer nisam tvoj mentalni sluga kad vec nemas toliko kulture i vaspitanja da se u diskusiji ophodis sa dozom postovanja spram sagovornika

ako si se ukljucila u diskusiju i imas iphone uradi search na safariju i nemoj me smarati da ti objasnjavam jer nisam tvoj mentalni sluga kad vec nemas toliko kulture i vaspitanja da se u diskusiji ophodis sa dozom postovanja spram sagovornika
Pa zašto umrimuškiraš 150 reči a ne možeš da navedeš taj uzrast

Ako ima samo 1 cifru onda ti je tim lakše da otkucaš

Dobro jutro :kafa:
Opet spavala nisam, nema ni veze, spavaću kad zadremam. Ruka je malo bolje, koleno isto mada je skroz modro potrefila sam izgleda u venu direkt.
Uključila mašinu kratki program da provučem haljinu košulju i tuniku od lana da se za kratko vreme i osuši. Da nosim to dok su ove vrućine, to mi je najprijatnije od sve odeće.
Eto tako, a sad da nastavim sa svojom kafom.

Screenshot_20210804-064454_Samsung Internet.jpg

https://www.google.com/amp/s/www.b9...03&nav_category=64&nav_id=1901530&version=amp

Dobro jutro :kafa:
Opet spavala nisam, nema ni veze, spavaću kad zadremam. Ruka je malo bolje, koleno isto mada je skroz modro potrefila sam izgleda u venu direkt.
Uključila mašinu kratki program da provučem haljinu košulju i tuniku od lana da se za kratko vreme i osuši. Da nosim to dok su ove vrućine, to mi je najprijatnije od sve odeće.
Eto tako, a sad da nastavim sa svojom kafom.

Namaži koleno hepatrombin kremom.
Meni uvek pomaže kod takvih modrica.

slican problem imao, mazao hepatrombin gelom onim najacim koji se ne razmazuje kao krem vec samo ovlas...nije pomoglo ali otok spao vremenom..kazu da kupus pomaze skoro svi, istucas lisce i previjes taj sok...kazu u roku od juce nestaje
Изудараш лишће да пусти сок, па ставиш тако сочно :lol: лишће. Помаже дефинитивно.

Evo ja se javno kajem što sam izlazila na demonstracije da bi žuti došli na vlast.
Ali, kakav je bio Milošević, nešto je moralo da se preduzme.
No, da ne kvarim jutro podsećanjem na njih.
Сви смо гласали против Милошевића, не за коалицију коју је касније преузео филозоф.

Ispred mene laptop sa otvorenim excelom, levo od mene računar sa otvorenom krstaricom, u ruci telefon gde prelistavam poruke komercijalne banke, na stolu papiri, a radi mi radio. Bemteživote, od prirode, šetnje, vode i vazduha ništa. Danas je takav dan. :sad2:

Претпостављам да су за њега гласали они којима је било добро.
Ратови, инфлација, зајмови за препород, како да не гласаш за њега.
isto kao za ovog
kad mi neko kaze - moram zbog dece
moras sta? da deci ostavis srpski narko kartel?

Back