Rupa VII

Slikovnica bukvar
71yyE28pl2L.jpg

Cela 4h razdvajala bolničku dokumentaciju, treba da iskopiram sve što sam dobila zadnje 3 godine minimum i da predam na Klinički u petak. Tako mi i treba kad nisam razmišljala da čim dobijem otpusnu ili šta već fino iskopiram u 1 ili 2 primerka. E sad kukaj plači, oči su mi ispale i pitanje je hoću li uspeti sve po redu da složim :dash:

А тек ово. Населили мигранте који спопадају девојке по улици. Срећом, имају оне очеве, браћу, другаре... којима свраке нису попиле мозак.
Нажалост, има и оних које беже од нашег сељака али зато њима рађају децу. Оне могу са њима... пут под ноге.

https://srbin.info/drustvo/pobuna-n...ti-napadali-decu-narod-izasao-na-ulice-video/

Ulazimo u nekakvu uniju sa albancima 😣 gradi se Rio Tinto 😣 nemamo vise nista 😣😔 za to vreme je prica🎾🏀🎯🥇🥈🥉😔 .
Plus one obesene macke 🥺😭😭😭😭 / nije mi trebalo da vidim to / sve je otislo u ...

Poslednja izmena:
Skener u Kliničkom opet ne radi :evil:
Ако не ради, нека ти напишу, урадиш на другом месту, или код приватника, РФЗО мора да рефундира.
Провери, тако је било раније.

Ако не ради, нека ти напишу, урадиш на другом месту, или код приватника, РФЗО мора да рефундира.
Провери, тако је било раније.
Za skener i magnet to ne važi, a za ovaj skener posebno ne jer imamo samo 2 u državi možda neki privatno, ali se uglavnom ide u Beč i Budimpeštu samo za snimanje treba 1000€ ❤️

Back