Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako bi političar radio svoj posao i doneo zakon koji bi se sprovodio onda kreten ne bi smeo to da radi jer bi platio kaznu da mu uši otpadnu
svi pričamo kako se na zapadu drugačije ponašaju, pa nije to zbog njihove finoće već zbog cifri koje moraju da plate ako ne poštuju zakon
a kod nas komunalci jure babe s peršunom na pijaci

Закони постоје али се не спроводе. Просто речено - нема ко да надгледа и кажњава.

Комунална - сматрам да не постоји. Не видим њен рад.

А ето, мој улаз је у пролазу ка псећој ливади и на неки чудан начин сви они имају потребу да се олакшају испод нашег интерфона тако да је сам улаз вечито мокар. И шта да радим с тим, коме да се жалим. Зато и кажем - није ми крив политичар него НН идиоти којих је далеко више.

Poslednja izmena:
A najjaci su kad sveze asfaltirani deo sutradan buse rupu nesto su zajebali dole sa cevkama :rotf:
I tako imas kao nova ulica ali vec ima zakrpe na asfaltu :rotf:
Ignobela im dati
Пих, аматери, код нас улицу од 750 метара раде 400 дана, на првих 250 м су успели асфалтом да покрију 13 од 15 шахти, сад их траже да их отворе :hvala:
Остатак од 500 м још увек није асфалтиран.
А тротоари у тој улици се сада зову Љубавни, јербо нема шансе да се са неким мимоиђеш, а да га не пољубиш...ширина је 1 до 1.5 м.
Дакле, кад Весић порасте и дипломира код вас, пошаљите нам га на специјалистичке.

Закони постоје али се не спроводе. Просто речено - нема ко да надгледа и кажњава.

Комунална - сматрам да не постоји. Не видим њен рад.
sama si odgovorila, ne rade ništa, a ko vodi komunalnu i upravlja njenim radom ni ti ni ja neko na višem položaju

Ма да, ми смо идеални, само политичари не ваљају. Пре бих фрљнула јаје на кретена који пушта своју ружну џукелу да запишава улазна врата зграде. Оно, цели свет је псећи клозет и то је као нормално.
pa sto to ne uradis?
eto, to zavisi od tebe...hoces li reagirati i kako
ako ga napadnes jajima desice se vjerojatno neke stvari koje bas i ne zavise od tebe
npr dobices batine ili tuzbu

pa sto to ne uradis?
eto, to zavisi od tebe...hoces li reagirati i kako
ako ga napadnes jajima desice se vjerojatno neke stvari koje bas i ne zavise od tebe
npr dobices batine ili tuzbu

То није једна особа него низ. А и ја не дежурам испред улаза, видим то тек кад излазим или улазим. Дакле - лека нема.
И немој да мислиш да не реагујем али тај сој људи изгледа има проблем с мозгом, обично ме бело гледају као да говорим санскрит.

А ето, мој улаз је у пролазу ка псећој ливади и на неки чудан начин сви они имају потребу да се олакшају испод нашег интерфона тако да је сам улаз вечито мокар. И шта да радим с тим, коме да се жалим. Зато и кажем - није ми крив политичар него НН идиоти којих је далеко више.
pa komunalnoj...a da, oni jure babe s dvije veze blitve i terlukama oko maksija
jbga, prioriteti

pa komunalnoj...a da, oni jure babe s dvije veze blitve i terlukama oko maksija
jbga, prioriteti

Нема те комуналне полиције која може да опамети подужи низ дебила. То је једноставно тако. Људски род је још на доста ниском степену развоја.

Odem jutros u 7h na posao, napisem zmuu jasno poruku da ne ukljucuje lap top ( vece pre mu kazem ukratko da je kada sam ga ukljucila osetila da nesto gori, smrdi na paljevinu, pomislima sam uticnica ali komirana nisam stigla nista da vidim, samo sm iskljucila Lap top), sve u svemu napisem mu jutros poruku kratko i jasno - ne ukljucuj lap top-, jer nisam stigla da mu objasnim detaljnije

Uz to znam da da ce j ostati sam na sat vremena i da tada obicno gleda online jebenu skolu na lap topu
Dolazim kuci, on nesto mulja, smusen sav..
Elem ispodstavi se da je ukljucio lap top i ostavio j-u da odgleda rts planetu i otisao na posao na sat vremena
Kabl poceo da se dimi i da gori dok je j bio sam u jbnom stanu, odsekao se od straha, sreca pa je bio pribran i pozvao je zmua odmah
I sreca pa je zmu stigao za 10min kuci

Znaci jbt zivot
I kazem mu lepo sam napisala jer znam da ne mozes da pohvatas sve sto se desava i on kaze - mislio sam da si mislila da ne ukljucujem samo u tu uticnu- :/
Znaci tacno bih ga zgromila ali gutam knedle jer vidim da se odsekao, msm obojica su
Jbm ti i koronu i online i posao i sve
Da li dan mira mogu da imam jbt

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back