Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
osim kad su priglupi vlasnici pasa u pitanju?У потпуности се поклапа јер инертан појединац ствара баш овакво друштво какво имамо.
s njima moras bit inertan jer nema poentu akcija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim kad su priglupi vlasnici pasa u pitanju?У потпуности се поклапа јер инертан појединац ствара баш овакво друштво какво имамо.
osim kad su priglupi vlasnici pasa u pitanju?
s njima moras bit inertan jer nema poentu akcija?
ne znam kako da ti kazem, al ti...potkapacirani cine vecinu na planeti : ))))Ја нисам инертна али то је мало. Већ сам рекла да је реч о поткапацитираним особама. Не разумеју шта им причам.
ne znam kako da ti kazem, al ti...potkapacirani cine vecinu na planeti : ))))
И није само проблем неспровођење закона, већ и корумпираност судова. Полиција често одради посао и до перфекције, али судије пресуде прљаво.Закони постоје али се не спроводе. Просто речено - нема ко да надгледа и кажњава.
Комунална - сматрам да не постоји. Не видим њен рад.
Мени је тако другарица изгубила живот. У току ноћи јој се запалио поред главе пуњач за телефон. И док су њени схватили шта се дешава, већ је имала озбиљне опекотине и подлегла је.Odem jutros u 7h na posao, napisem zmuu jasno poruku da ne ukljucuje lap top ( vece pre mu kazem ukratko da je kada sam ga ukljucila osetila da nesto gori, smrdi na paljevinu, pomislima sam uticnica ali komirana nisam stigla nista da vidim, samo sm iskljucila Lap top), sve u svemu napisem mu jutros poruku kratko i jasno - ne ukljucuj lap top-, jer nisam stigla da mu objasnim detaljnije
Uz to znam da da ce j ostati sam na sat vremena i da tada obicno gleda online jebenu skolu na lap topu
Dolazim kuci, on nesto mulja, smusen sav..
Elem ispodstavi se da je ukljucio lap top i ostavio j-u da odgleda rts planetu i otisao na posao na sat vremena
Kabl poceo da se dimi i da gori dok je j bio sam u jbnom stanu, odsekao se od straha, sreca pa je bio pribran i pozvao je zmua odmah
I sreca pa je zmu stigao za 10min kuci
Znaci jbt zivot
I kazem mu lepo sam napisala jer znam da ne mozes da pohvatas sve sto se desava i on kaze - mislio sam da si mislila da ne ukljucujem samo u tu uticnu- :/
Znaci tacno bih ga zgromila ali gutam knedle jer vidim da se odsekao, msm obojica su
Jbm ti i koronu i online i posao i sve
Da li dan mira mogu da imam jbt

sreca pa nikad nemas obicaj : ))))ja nikad nemam obicaj da ostavljam ukljucen sporet ili masinu, a da nisam u kuci
pre neki dan stavim hranu za psa da se kuva i odem sa njom u setnju
racunam za dva sata kad se budemo vratile taman ce da bude skuvano
napolju shvatim da ce da mi bude prevruce u onome u cemu sam posla i vratim se da se presvucem
i doceka me zadimljen sporet jer se poklopac na serpi pomerio i potpuno zatvorio, a hrana pocela da kipi
tacno bi se zapalila kuhinja da sam dosla posle dva sata
Или би у најмању руку имала угљенисан шпорет.ja nikad nemam obicaj da ostavljam ukljucen sporet ili masinu, a da nisam u kuci
pre neki dan stavim hranu za psa da se kuva i odem sa njom u setnju
racunam za dva sata kad se budemo vratile taman ce da bude skuvano
napolju shvatim da ce da mi bude prevruce u onome u cemu sam posla i vratim se da se presvucem
i doceka me zadimljen sporet jer se poklopac na serpi pomerio i potpuno zatvorio, a hrana pocela da kipi
tacno bi se zapalila kuhinja da sam dosla posle dva sata
Naredne dve su kljucne''Naredne dve na Starom Gradu preskačemo, tu nas čekaju Šolak i Bastać''

Djubre

Ali traze sahte jaoooПих, аматери, код нас улицу од 750 метара раде 400 дана, на првих 250 м су успели асфалтом да покрију 13 од 15 шахти, сад их траже да их отворе
Остатак од 500 м још увек није асфалтиран.
А тротоари у тој улици се сада зову Љубавни, јербо нема шансе да се са неким мимоиђеш, а да га не пољубиш...ширина је 1 до 1.5 м.
Дакле, кад Весић порасте и дипломира код вас, пошаљите нам га на специјалистичке.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ominje-otkrio-zbog-koga-bukti-korona-u-srbiji
kaze dr nafrakana - nesto smo postigli otvaranjem jos jednog tca : )))))))
ja nosim crnu fensi maskuCrna fensi maska. Kad vidim likove da nose ovo tačno mi skoči temperatura.
Mene to najviše podseća na one buzdovane u vojnim uniformama što su nešto patrolirali po gradovima ono u maju kad je bio policijski čas. Puna ratna oprema sve sa pancirima, puškama na gotovs i hirurške maske i jbne naočare za sunce. Pa tačno prvo starešinu koji im je to dozvolio a onda i njih treba šutirati sve u dupe dok ne dođu pameti.ja nosim crnu fensi masku
lanenu
red mi sasila <3
mahMene to najviše podseća na one buzdovane u vojnim uniformama što su nešto patrolirali po gradovima ono u maju kad je bio policijski čas. Puna ratna oprema sve sa pancirima, puškama na gotovs i hirurške maske i jbne naočare za sunce. Pa tačno prvo starešinu koji im je to dozvolio a onda i njih treba šutirati sve u dupe dok ne dođu pameti.
Plus jedanja nosim crnu fensi masku
lanenu
red mi sasila <3
U gadnog starca rasteš.Mene to najviše podseća na one buzdovane u vojnim uniformama što su nešto patrolirali po gradovima ono u maju kad je bio policijski čas. Puna ratna oprema sve sa pancirima, puškama na gotovs i hirurške maske i jbne naočare za sunce. Pa tačno prvo starešinu koji im je to dozvolio a onda i njih treba šutirati sve u dupe dok ne dođu pameti.
U gadnog starca rasteš.
Takvi treba da budu svi matorci.
Da te svi zaobilaze u širokom krugu.
Ja sam već trasirala put da budem nadžak - baba, ali eto, ta crna maska mi još nije zasmetala, što ne znači da neće.