Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pda, al ako niko ne skreće pažnju na male zagađivače, ostaće zauvek.....msm, ne znam na šta da se greju, da li postoji propis, ako je u njihovu korist, trebalo bi menjati....ne znam kako stvari stoje.
За мале загађиваче држава мора да нађе системско решење.
И они би волели да се греју на гас или топлану, али ако им је то дупло скупље, а притом греју слепо се држећи календара, тешко ће их приволети.
Мада, може и то, кажњавај народ јер загађује околину, и још хоће да му буде топло.

ali problem je sto je u pitanju grejanje. sta ce komunalna da radi da mu zabrani da lozi u sopstvenoj kuci? ti probaj, ali mislim da ne mozes nista da uradis.
Verovatno. Ova kuća što se vidi je prazna, oni dok su bili živi tek je bio horor. Zbog njih sam terasu zastakljivala i stavljala roletne, tek tad se nije moglo disati. E sad ja ne znam kao da je popustio onaj diht na prozorima, ne znam ni da li se tako zove. Možda se zato tako oseća. Ja bi to promenila ako je izvodljivo.

Verovatno. Ova kuća što se vidi je prazna, oni dok su bili živi tek je bio horor. Zbog njih sam terasu zastakljivala i stavljala roletne, tek tad se nije moglo disati. E sad ja ne znam kao da je popustio onaj diht na prozorima, ne znam ni da li se tako zove. Možda se zato tako oseća. Ja bi to promenila ako je izvodljivo.

ne znam, meni ne smeta taj dim od uglja, jer sam ja prakticno od rodjenja bila u kuci koja je imala pec na ugalj. msm, ako jeste ugalj, mada sto rece fabrika mozda ubacuje neko djubre u pec.

i jos sam nekoliko ulica bila udaljena od fabrike, konkretno secerane....a dim iz secerane, koja je tada radila, se sirio svuda.

sto je zanimljivo niti imam alergije, niti sam osetljiva na pluca, cak mi je ogroman i kapacitet pluca i pored svog tog dima kojim sma bila okruzena...a babab pusac, cigaretu iz usta nije vadila. :lol:

ne znam, meni ne smeta taj dim od uglja, jer sam ja prakticno od rodjenja bila u kuci koja je imala pec na ugalj. msm, ako jeste ugalj, mada sto rece fabrika mozda ubacuje neko djubre u pec.

i jos sam nekoliko ulica bila udaljena od fabrike, konkretno secerane....a dim iz secerane, koja je tada radila, se sirio svuda.
Meni jako smeta inače. Jedno vreme sam imala u kući tu neku peć sličnu kreki i šporet Smederevac. To sam uz pretnju razvoda izbacila već druge godine iz kuće. Iz parnog grejanja da ložim vatru, da ne ložim, a o danima kad iz nekog razloga neće da povuče, da ne pričam.

Meni jako smeta inače. Jedno vreme sam imala u kući tu neku peć sličnu kreki i šporet Smederevac. To sam uz pretnju razvoda izbacila već druge godine iz kuće. Iz parnog grejanja da ložim vatru, da ne ložim, a o danima kad iz nekog razloga neće da povuče, da ne pričam.

posle sam i ja imala smederevca...sto je to bio sporet praktican za kuvanje.

mi smo ziveli u kuci, tako da smo koristili struju po sobama i pec na ugalj/drva u kuhinji i trpezariji. a tu je bio i jedan otoman, poerd peci, sto sma volela da s etu zavucem i ne mrdam. ok, ako nece da povuce bude strahota......:zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back