dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Greje se na ugaljTo smrdi kao da loži neki mrcine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greje se na ugaljTo smrdi kao da loži neki mrcine.
To smrdi kao da loži neki mrcine.
Pda...moja tetka je ludela od htela Slavija, ko krematorijum je bilo, bokte, kad pogledaš, vrv su ložili mazut ili tako nešto...To smrdi kao da loži neki mrcine.
За мале загађиваче држава мора да нађе системско решење.Pda, al ako niko ne skreće pažnju na male zagađivače, ostaće zauvek.....msm, ne znam na šta da se greju, da li postoji propis, ako je u njihovu korist, trebalo bi menjati....ne znam kako stvari stoje.
Verovatno. Ova kuća što se vidi je prazna, oni dok su bili živi tek je bio horor. Zbog njih sam terasu zastakljivala i stavljala roletne, tek tad se nije moglo disati. E sad ja ne znam kao da je popustio onaj diht na prozorima, ne znam ni da li se tako zove. Možda se zato tako oseća. Ja bi to promenila ako je izvodljivo.ali problem je sto je u pitanju grejanje. sta ce komunalna da radi da mu zabrani da lozi u sopstvenoj kuci? ti probaj, ali mislim da ne mozes nista da uradis.
Verovatno. Ova kuća što se vidi je prazna, oni dok su bili živi tek je bio horor. Zbog njih sam terasu zastakljivala i stavljala roletne, tek tad se nije moglo disati. E sad ja ne znam kao da je popustio onaj diht na prozorima, ne znam ni da li se tako zove. Možda se zato tako oseća. Ja bi to promenila ako je izvodljivo.
Meni jako smeta inače. Jedno vreme sam imala u kući tu neku peć sličnu kreki i šporet Smederevac. To sam uz pretnju razvoda izbacila već druge godine iz kuće. Iz parnog grejanja da ložim vatru, da ne ložim, a o danima kad iz nekog razloga neće da povuče, da ne pričam.ne znam, meni ne smeta taj dim od uglja, jer sam ja prakticno od rodjenja bila u kuci koja je imala pec na ugalj. msm, ako jeste ugalj, mada sto rece fabrika mozda ubacuje neko djubre u pec.
i jos sam nekoliko ulica bila udaljena od fabrike, konkretno secerane....a dim iz secerane, koja je tada radila, se sirio svuda.
mene taj dim asocira na toplotu, radost, detinjstvo.
afrojka ce zubima glavu da mi otkine.![]()
Samo me ti zasmejavaj, ali i ovako su mi pluća načetamene taj dim asocira na toplotu, radost, detinjstvo.
afrojka ce zubima glavu da mi otkine.![]()

Meni jako smeta inače. Jedno vreme sam imala u kući tu neku peć sličnu kreki i šporet Smederevac. To sam uz pretnju razvoda izbacila već druge godine iz kuće. Iz parnog grejanja da ložim vatru, da ne ložim, a o danima kad iz nekog razloga neće da povuče, da ne pričam.

Otkud znam.a da ne ubacuje taj lik neko djubrivo za grejanje?
Samo me ti zasmejavaj, ali i ovako su mi pluća načeta![]()
Otkud znam.
Hm, ovaj post je vise za drugih par tema....cak mi je ogroman i kapacitet pluca i pored svog tog dima...

Razumem ja tebe, tako je i moje roditelje.razumem da ti smeta. nego kazem miris dima mene asocira na nesto sasvim drugo, jer sam ja odrasla okruzena dimom.
Moji odu u selo da lože vatru da im pucketa, a ostave parno grejanje, to nisam mogla nikad da razumem ni da podržim.
, kreka veso je imala stakla u prednjem delu, pa se plamen video. a napolju minusi, a u kuci lepo toplo.