- Poruka
- 29.459
Razumem ja tebe, tako je i moje roditelje.
pa da, drugacije je. ali proveri ako mozes sta taj lozi. ako toliko smrdi sto kazes na neki les.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumem ja tebe, tako je i moje roditelje.
Moja ćerka ima u kući pravi kamin i oni ubace veliku cepanicu, ništa se ne oseća, kako ne znam.i ja zimi pozelim da mi pucketa vatrica, kreka veso je imala stakla u prednjem delu, pa se plamen video. a napolju minusi, a u kuci lepo toplo.
Moja ćerka ima u kući pravi kamin i oni ubace veliku cepanicu, ništa se ne oseća, kako ne znam.
Kako da promenim kad sa njim niko ne priča.pa da, drugacije je. ali proveri ako mozes sta taj lozi. ako toliko smrdi sto kazes na neki les.
Uopste nije toplo?Moja ćerka ima u kući pravi kamin i oni ubace veliku cepanicu, ništa se ne oseća, kako ne znam.
Димњак добро вуче.
Valja ocistiti i onu "reviziju" dimnjaka koja je najcesce iznad poda. Ume da se natalozi mnogo cadji i dimnjak slabije radi.da, nije se bi kod mene u kuci osecao dim, osim kada vraca zbog pritiaka ili nesto slicno. ali napolju jeste, i od mene i od komsija.
Još samo da bus vozi Vesić i sve bi bilo super.Suce i grejanje u busu, pa to najvise volim![]()
Nije fora da ti gledaš Vesića nego Metla. Treba i da mu zahvali zato što joj temeljno, celih 6 meseci renovira ulicu i zbog straha da nije urađena kako treba radi još uvek.Мислим да сам видела Весића у Лидлу пре пар недеља. У ствари сигурно је био он.
vi ste mislil da stajemo na sledecoj stanici, ali ne, mi ne stajemo na sledecoj stanici, tu bi stao djilas, vi bi voleli da se stane na svakoj stanici kao u djilasovo vreme.Još samo da bus vozi Vesić i sve bi bilo super.
ja odma dobijem potrebu provjerit jesu katran i perje na akciji...ili bar paradajzМени је лично симпатично кад видим политичара у куповини.
ja odma dobijem potrebu provjerit jesu katran i perje na akciji...ili bar paradajz
polako, bicesНисам толико огорчена, жалим случај.
polako, bices