Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš me skenjalo za Kobija...

posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko netaI meni je mnogo zao. Moja generacija je bila njegova publika. Recimo za Nedu mi je tužno kao za svakog čoveka ali nisam bila vezana dok mi je za Kobija vise lično, više povezano sa mnom i sa nekim mojim godinama.
Bezveze u istom postu o njemu i o maleru koji me prati već neko vreme.
Naručim odeću online i imala sam osećaj da sam nesto punija nego inace (miiii zeneee), stignu mi četiri bluze i u sve četiri mogu da plivam. Neupotrebljivo...I neki širok kalup, naručila sam M ali ogromno je, ono nije M već kao XL a bas sam na ovom forumu čitala pozitivno o brendu i rekoh da probam...ajoj boze dragi...srećom pa je za dere dobar snit i njemu odgovara.
Prvo sam uništila džempere, nakon toga sam jednu jaknu napravila na kesu a druga nije što je bila, sada sam kupila četiri džaka...najbolje da pauziram do kraja ove godine...bar da sam uzela jednu da probam![]()
pa dajte neke proverene linkove gde stvarno posalju ono sto nudePa zavisi gde kupujes. Nikako preko Instagrama, facebooka itd
Online shop?pa dajte neke proverene linkove gde stvarno posalju ono sto nude
Uvek ce negde pisati kakva im je politika vracanjaMoze li da se vrati kada se kupi online garderoba? Ne dobijas I neku povratnicu? Ili je cim?
Jesenas je koleginica preko neta kupila haljinu za svadbu, I to par dana pred proslavu I savrsena joj. Ne svoju svadbu: )
Meni je bas tesko I u radnji da kupim, cini mi se da bih na nevidjeno mozda nasla dzemper I sal: )
zato sto je moje iskustvo sa onim sto se kod nas nudi loseSta ce ti to bre dive? Kupujes macku u dzaku.odvoj par sati sa nekom prijateljicom koja ima slican stil kao ti i koja nije slatkoreciva i obidjite prodavnice
Znam,ali ono sa sajta je istozato sto je moje iskustvo sa onim sto se kod nas nudi lose
samo se iznerviram, izmucim se po trznim centrima i nervozna odem kuci
vidim da i moja cerka na isti nacin reaguje na kupovinu
sve manje joj ej zadovoljstvo, sve vise mucnje zbog ponude koja je u nasim radnjama
Pa znam I to na zalostZnam,ali ono sa sajta je isto

Zalando je super,ne znam da li dostavljaju u Srbiju,to provjeri. Moze da se vrati ako ne odgovara.pa dajte neke proverene linkove gde stvarno posalju ono sto nude
posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko neta
ja sam jednom narucila haljinu i odmah sam je bacila u kantu
toliko sma se iznervirala zbog onoga sto mi je stiglo i onoga sto se nalazi na slici modela
kroj samo sa prednje strane lici, sa zadnje totalna usteda materijala (koji je uz to blagi uzas po sastavu) i kroj koji nema veze sa slikom na osnovu koje porucujete
kakav je materijal toga sot ti je stiglo> da li je kroj odgovarajuci? ok, pogresna velicina koju mozes da zamenis..ili ne mozes?
je l moze jedna slika jedne bluze koja ti je stigla?