86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ви полако купујте ролкеA šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ви полако купујте ролкеA šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()

Hahaha, da znašВи полако купујте ролке![]()

mi valjda do 3.srednje oguglamoA šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()

hahahahaahahahahhaa sta ti je lepo kucno vaspitanje od malih nogumali ustao u 10 do 4 i kaze doba daaaan hahhaahahahaha

tebe ce tek da grizubogami, mene su grizle do skoro)))

Па, ваљда је и то неки пубертет...A šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()
Pozdravlja dizalice kad se vozimo autom, i to ono djecije iskreno nasmijano... i mase...i kad mu nesto das kaze hvala. Razoruzava me svaki dan...hahahahaahahahahhaa sta ti je lepo kucno vaspitanje od malih nogu![]()
Napadaju me, ali mi jos nije do toga, bice do ljeta, sad gledam samo kako lovu da napravim.odupirao sam se, al nazalost omogucava dosta togatebe ce tek da grizu![]()
posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko neta
ja sam jednom narucila haljinu i odmah sam je bacila u kantu
toliko sma se iznervirala zbog onoga sto mi je stiglo i onoga sto se nalazi na slici modela
kroj samo sa prednje strane lici, sa zadnje totalna usteda materijala (koji je uz to blagi uzas po sastavu) i kroj koji nema veze sa slikom na osnovu koje porucujete
kakav je materijal toga sot ti je stiglo> da li je kroj odgovarajuci? ok, pogresna velicina koju mozes da zamenis..ili ne mozes?
je l moze jedna slika jedne bluze koja ti je stigla?

Zbog toga sam na kraju u mexxu kupila samo dva rancaStigla tek sada...užas ugao, pokušala sam da vidiš tkaninu a drugom rukom terala dete da ne uskoči kao kengur. Izvinjavam se na kućnim, visestruko ispranim helankama
Pogledajte prilog 642552
Kad mrdnes ruku desi se ovo...
Pogledajte prilog 642553
...nije strašno, ima pad i težinu, i za nas povece je snit, kao Mexx, recimo...samo uvek uzmi broj a možda i dva manje...
dve haljine sam poklonilaDa priznam, ja sam u pms-u.Čičak u epizodi "Ako dočekam treći razred".
Ne znam sta bih rekla. Bog da vas pozivi pa da me savetujete i pomazete kad dodje pravi pubertet.A šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()

Joj... uzasStigla tek sada...užas ugao, pokušala sam da vidiš tkaninu a drugom rukom terala dete da ne uskoči kao kengur. Izvinjavam se na kućnim, visestruko ispranim helankama
Pogledajte prilog 642552
Pogledajte prilog 642553
...nije strašno, ima pad i težinu, i za nas povece je snit, kao Mexx, recimo...samo uvek uzmi broj a možda i dva manje...

Фрејо, мени се баш свиђа како ти стоји кад помериш рукуStigla tek sada...užas ugao, pokušala sam da vidiš tkaninu a drugom rukom terala dete da ne uskoči kao kengur. Izvinjavam se na kućnim, visestruko ispranim helankama
Pogledajte prilog 642552
Pogledajte prilog 642553

И мени.Фрејо, мени се баш свиђа како ти стоји кад помериш руку![]()

Biće i gore!A šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom?![]()
Ali očigledno ne kao u prvom razredu!Biće i gore!

Јестеhahahahaahahahahhaa sta ti je lepo kucno vaspitanje od malih nogu![]()

Даље су само финесе. Нема зиме за њих 
Koji bre prvi razred? To su bebe? Kakav pubertet?Ali očigledno ne kao u prvom razredu!
Jao, pa ja u septembru polazim opet u prvi!![]()
Zezam se, šta ti je. Mada, imam i pubertet lično u kući. Kad spojim sa prvim, ludara mi ne gine.Koji bre prvi razred? To su bebe? Kakav pubertet?