Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2020-01-28-21-32-03-1.png

Djomlin minimum stave na samo za punoletne zbog minimalne,neprimetne erotike a ovaj sa eksplicitnim gestom nista,nema veze.Da mi je znati kako funkcionise to odredjivanje,ko odredjuje,kako je odluceno da ce biti na ovaj nacin.

Poslednja izmena:
posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko neta
ja sam jednom narucila haljinu i odmah sam je bacila u kantu
toliko sma se iznervirala zbog onoga sto mi je stiglo i onoga sto se nalazi na slici modela
kroj samo sa prednje strane lici, sa zadnje totalna usteda materijala (koji je uz to blagi uzas po sastavu) i kroj koji nema veze sa slikom na osnovu koje porucujete

kakav je materijal toga sot ti je stiglo> da li je kroj odgovarajuci? ok, pogresna velicina koju mozes da zamenis..ili ne mozes?
je l moze jedna slika jedne bluze koja ti je stigla?

Stigla tek sada...užas ugao, pokušala sam da vidiš tkaninu a drugom rukom terala dete da ne uskoči kao kengur. Izvinjavam se na kućnim, visestruko ispranim helankama:lol:

20200128_184056.jpg

Kad mrdnes ruku desi se ovo...

20200128_184412.jpg

...nije strašno, ima pad i težinu, i za nas povece je snit, kao Mexx, recimo...samo uvek uzmi broj a možda i dva manje...

Stigla tek sada...užas ugao, pokušala sam da vidiš tkaninu a drugom rukom terala dete da ne uskoči kao kengur. Izvinjavam se na kućnim, visestruko ispranim helankama:lol:

Pogledajte prilog 642552

Pogledajte prilog 642553

...nije strašno, ima pad i težinu, i za nas povece je snit, kao Mexx, recimo...samo uvek uzmi broj a možda i dva manje...
Zbog toga sam na kraju u mexxu kupila samo dva ranca :) dve haljine sam poklonila

Nece da radi sijalica,u tom mraku krenem krenem da ustanem,neko se cimne,sve popada,sizenje na mene,izletanje napolje.
Malopre prica o hrani,potpuno normalna,odjednom bes,izletanje napolje.
Sijalica nije bila dovoljno zavrnuta a tako je normalno radila,ne znam sta bi.

Zivci su na ivici izgleda da je ovo bas pucanje,napolju neka agresivna macka sikce,hoce da napadne a kada je pomeras nece da se mrdne kazu.

Čičak u epizodi "Ako dočekam treći razred".
Da priznam, ja sam u pms-u. :rumenko:
On jeste zivahan al ja ne mogu uvek da imam zivaca.
I tako smo se veceras posvadjali(ne bi da nije pms-a), i dete plakalo.
Uvece mi stize poruka od uciteljice(posto sam joj poslala uplatnicu neku), da je odradio kontrolni super, sve sam, perfektno.
I sad me naravno grize savest.
Valjda ga moj pms nece ostetiti jako :aha:
A vec sam pricala sam njim o tome i ukazala na to da mi je potrebna dodatna doza tolerancije za one dane u mesecu.
Izgleda cu morati kalendar da zakacim na zidu dnevne sobe, dane pms-a oznacim crvenim i tih dana me se kloni!!!
A šta da kažemo mi što smo u šestom ili osmom? :aha:
Ne znam sta bih rekla. Bog da vas pozivi pa da me savetujete i pomazete kad dodje pravi pubertet. :heart:

Pogledajte prilog 642552

Pogledajte prilog 642553

Joj... uzas
Materijal je khm...
Pokloni je. :)

Pogledajte prilog 642552

Pogledajte prilog 642553

Фрејо, мени се баш свиђа како ти стоји кад помериш руку :heart:

Фрејо, мени се баш свиђа како ти стоји кад помериш руку :heart:
И мени.
Мени је Фреја одувек попут Модиљанове музе. Све витко и издужено, ништа гломазно ни нападно. Она ни у чему не може изгледати вулгарно. Може обући шта год пожели. Некако је ваздушаста и млечна сва :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back