Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to zavisi od vestaka koji treba da proceni stetuNe znam ne do bog ali tom pijancu ne znam sta bih uradio,auto nov sigurno bi mi kupio
Ma ne to zavisi od mene da li bi mu samo to uzeo ili i za pretrpljen dusevni i fizicki bol jos tolikoto zavisi od vestaka koji treba da proceni stetu
videce za dve nedelje
Moraću def. da obiđem lekara...Proveri gvozdje...
e onda krenem pesmu hodam sad kao zombiiiiiii lalallaStrasno..

Meni je svojevremeno gvozdje bilo nisko, znaci mogla sam stojeci da zaspim, bilo me strah da sednem u prevozu da me ne bude ko pijance na zadnjoj stanici.
E pa onda znas kakve su to neprijatne situacije. Mene su odvezli u garazu i ko zna sta su mislili ali me nisu dirali dok nije dosla cistacica, a onda sam ja zvala brata da dodje za mene jedva objasnivsi gde se tacno nalazim u sred noci. Uzas.Meni se jednom desilo u noćnom busu iz Novog Sad, pa umjesto da izađem u Banjaluci probudila sam se u Prijedoru.![]()
Australija trazi snimak pluca i hi janalizu krvi na sidu i hepatitis C .Pitanje je osiguranja.
Dakle, koja još.drž..traži snimak pluća za tur. Ako je info tačna?
Rekoh od krštenih van Komonvelta (;Australija trazi snimak pluca i hi janalizu krvi na sidu i hepatitis C .
Nisam bas sve pratila sta si pisao.Rekoh od krštenih van Komonvelta (;
onda keine repliciren bitteNisam bas sve pratila sta si pisao.