Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce me je bolela leva strana grudnog kosa,a od jutros desna strana ispod ramena a sve je pocelo tenzijom.

Ne mogu da slusam ko je od cega bolestan,ne mogu da slusam kakvo je cije zdravstveno stanje,to nema nikakve veze sa mnom.Ne znam zasto se pricaju takve price,zasto se ulazi u detalje,nema svrhe.

Baš me skenjalo za Kobija...

I meni je mnogo zao. Moja generacija je bila njegova publika. Recimo za Nedu mi je tužno kao za svakog čoveka ali nisam bila vezana dok mi je za Kobija vise lično, više povezano sa mnom i sa nekim mojim godinama.

Bezveze u istom postu o njemu i o maleru koji me prati već neko vreme.
Naručim odeću online i imala sam osećaj da sam nesto punija nego inace (miiii zeneee), stignu mi četiri bluze i u sve četiri mogu da plivam. Neupotrebljivo...I neki širok kalup, naručila sam M ali ogromno je, ono nije M već kao XL a bas sam na ovom forumu čitala pozitivno o brendu i rekoh da probam...ajoj boze dragi...srećom pa je za dere dobar snit i njemu odgovara.
Prvo sam uništila džempere, nakon toga sam jednu jaknu napravila na kesu a druga nije što je bila, sada sam kupila četiri džaka...najbolje da pauziram do kraja ove godine...bar da sam uzela jednu da probam:(

Moze li da se vrati kada se kupi online garderoba? Ne dobijas I neku povratnicu? Ili je cim?
Jesenas je koleginica preko neta kupila haljinu za svadbu, I to par dana pred proslavu I savrsena joj. Ne svoju svadbu: )
Meni je bas tesko I u radnji da kupim, cini mi se da bih na nevidjeno mozda nasla dzemper I sal: )

I meni je mnogo zao. Moja generacija je bila njegova publika. Recimo za Nedu mi je tužno kao za svakog čoveka ali nisam bila vezana dok mi je za Kobija vise lično, više povezano sa mnom i sa nekim mojim godinama.

Bezveze u istom postu o njemu i o maleru koji me prati već neko vreme.
Naručim odeću online i imala sam osećaj da sam nesto punija nego inace (miiii zeneee), stignu mi četiri bluze i u sve četiri mogu da plivam. Neupotrebljivo...I neki širok kalup, naručila sam M ali ogromno je, ono nije M već kao XL a bas sam na ovom forumu čitala pozitivno o brendu i rekoh da probam...ajoj boze dragi...srećom pa je za dere dobar snit i njemu odgovara.
Prvo sam uništila džempere, nakon toga sam jednu jaknu napravila na kesu a druga nije što je bila, sada sam kupila četiri džaka...najbolje da pauziram do kraja ove godine...bar da sam uzela jednu da probam:(
posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko neta
ja sam jednom narucila haljinu i odmah sam je bacila u kantu
toliko sma se iznervirala zbog onoga sto mi je stiglo i onoga sto se nalazi na slici modela
kroj samo sa prednje strane lici, sa zadnje totalna usteda materijala (koji je uz to blagi uzas po sastavu) i kroj koji nema veze sa slikom na osnovu koje porucujete

kakav je materijal toga sot ti je stiglo> da li je kroj odgovarajuci? ok, pogresna velicina koju mozes da zamenis..ili ne mozes?
je l moze jedna slika jedne bluze koja ti je stigla?

Ja sam preko Instagrama kupovala detetu one kao polo majice, izuzetne. Sparow mislim da se zovu.

Patike isto deci poručujem online, ali ono klasika Planeta sport, Đak...

pa dajte neke proverene linkove gde stvarno posalju ono sto nude
Online shop?
Asos, tu ima bukvalno sve. I njihov brend koji je dobar i svi moguci. Za svaki ukus i dzep Jedino ne znam jel radi u Srbiji.
Ovde je besplatna dostava sledeci dan( placa se 9.99 premium dostava godisnje) i besplatano saljes nazad. Ima i lepak na kesi, samo ubacis i ostavis u posti i vrati ti pare za par dana.

Moze li da se vrati kada se kupi online garderoba? Ne dobijas I neku povratnicu? Ili je cim?
Jesenas je koleginica preko neta kupila haljinu za svadbu, I to par dana pred proslavu I savrsena joj. Ne svoju svadbu: )
Meni je bas tesko I u radnji da kupim, cini mi se da bih na nevidjeno mozda nasla dzemper I sal: )
Uvek ce negde pisati kakva im je politika vracanja
Na amazonu imas mesec dana rok
Za druge nemam iskustva

Sta ce ti to bre dive? Kupujes macku u dzaku.odvoj par sati sa nekom prijateljicom koja ima slican stil kao ti i koja nije slatkoreciva i obidjite prodavnice
zato sto je moje iskustvo sa onim sto se kod nas nudi lose
samo se iznerviram, izmucim se po trznim centrima i nervozna odem kuci
vidim da i moja cerka na isti nacin reaguje na kupovinu
sve manje joj ej zadovoljstvo, sve vise mucnje zbog ponude koja je u nasim radnjama

zato sto je moje iskustvo sa onim sto se kod nas nudi lose
samo se iznerviram, izmucim se po trznim centrima i nervozna odem kuci
vidim da i moja cerka na isti nacin reaguje na kupovinu
sve manje joj ej zadovoljstvo, sve vise mucnje zbog ponude koja je u nasim radnjama
Znam,ali ono sa sajta je isto

Ne kupujem nista preko neta.
Volim da vidim, opipam, probam...
U zadnje vreme se iznenadim da neka odeca koja mi se nije svidela na prvi pogled, stoji mi savrseno...
a neka koja deluje ok uzas

posto smo nekako svi zakljucili da u normlanim prodavnicama odece vrlo retko nalazimo normlane komade garderobe, dajte vasa iskustva sa onim sto narucujete preko neta
ja sam jednom narucila haljinu i odmah sam je bacila u kantu
toliko sma se iznervirala zbog onoga sto mi je stiglo i onoga sto se nalazi na slici modela
kroj samo sa prednje strane lici, sa zadnje totalna usteda materijala (koji je uz to blagi uzas po sastavu) i kroj koji nema veze sa slikom na osnovu koje porucujete

kakav je materijal toga sot ti je stiglo> da li je kroj odgovarajuci? ok, pogresna velicina koju mozes da zamenis..ili ne mozes?
je l moze jedna slika jedne bluze koja ti je stigla?

Može slika, svakako, sutra cu je uslikati.

Malo je do njih a malo sam ja bila neoprezan kupac. U pitanju je Lindex, pročitala sam da se svideo Vragani a dopada mi se njeno oko i da probam - ispadnem neoprezna.

Crna bluza je greška broja. Dobra je tkanina, ima pad i težinu. Puna crna boja, prosto sjajna. Ne može se nositi zbog kroja jer ima dubok kvadratni izrez (u stilu haljina Marije Antoanete) i na grudima i na ledjima, jednak. Rukavi su zakačeni za sam kraj ramena, lagani balon kroj koji se završava elastičnim suzenjem. Kraj se podigne do laktova i rukavi onda elegantno padaju. Bistu čini lepom a bluza je uz struk. Planirala sam je za rodjendan uz usku suknju, punđu i štikle sa visecim minđušama starijeg srebra. Medjutim, vide se bretele brusa i spadaju mi rukavi.
Druga je horor. Na slici je bila u boji kože, čamac izrez na svetloj ženi sa tananim srebrnim nitima. To nije svačiji ukus ali moj jeste pa sam požurila. Zamislila sam je da se stopi sa kožom i samo neka bela uska suknja oko kolena pa da se naziru te srebrne niti ali cvrc. Tkanina je kao debeli hulahop u boji kože moje bake, teško i debelo. Uz to ima dva metra viška tkanine ispod pazuha. Neupotrebljiva osim možda ispod bez mantila da je uvučem u svetli džins.
Roze sa debelim bretelama. Ok je ako se izuzme da mi sa svake strane ispod pazuha viri bar 3cm brusa jer landara.
Četvrta je moja greška, pojurila sam zbog dezena, tanke svetloplave i bele pruge, 100% pamuk, čamac izrez i kratki rukavi a bluza je, nije majica...opet videla je uvučenu u onu belu suknju...kad ona ima oko vrata taj čamac od lasteza, može da se nategne ispod ramena. Ja to ne volim i bas mi je bezveze taj detalj kvari celu bluzu ali krivica je moja.
Sorts za spavanje veliki ali u redu je kao i čarape.

Za mene ova marka nije ali za dete sve što je stiglo je odlično. Gustina tkanja, pune stvari na dodir, veličina je prava (ne znam zašto je za odrasle toliko veće), veoma lepo izgleda.

Sigurno može.
Nevolja je u tome što vremena nema.
I sada ležim kraj bolesnog deteta i dežuram.
Prosto mi se ne mlati sa tim. Nije bilo bahato i skupo, nije neka jaka cena, zbilja.

Razmišljala sam da pošaljem mm-ovoj sestri. Tako cu i uraditi, njoj dajem i stvari malog pa ona odnese koleginicama...jedino me brine sto je njen stil drugačiji...ona je žena šarena...ali je moje visine i hrčak je, sve cuva - mozda zatreba. Dobijem ospe kada udjem u njen stan, zivi kao Bukovski...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back