Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јел ви мене, вако ћораву зезате...Луња види да неко нешто пали, Муња голуждравца...а можда голуждравац нешто пали :think:

Samo se ti zezaj, al ja da dišem ne mogu ni u svojoj kući, možeš misliti kako je napolju.
Човек мора да се греје, Афро, не гуши тебе дим од једног оџака, него комбинација магле и чађи.

Samo se ti zezaj, al ja da dišem ne mogu ni u svojoj kući, možeš misliti kako je napolju.
E, a znaš da je do skoro hotel Slavija ložio tako i purnjao sve u 16...i po gradu ne zna se koliko takvih slzčajeca, svaka udžerica na Vračaru, tek na Ćuburu da te prošetam i Lekinom...
Al naš šta, zovi komunalnu, malo popričate...

Човек мора да се греје, Афро, не гуши тебе дим од једног оџака, него комбинација магле и чађи.
Ne slažem se, to je samo kad on počne da loži. Neka se greje šta to mene briga, neću da me guši. Greju se i drugi ali nije ovako. Kod mene nema magle ja sam na brdu.

Ne slažem se, to je samo kad on počne da loži. Neka se greje šta to mene briga, neću da me guši. Greju se i drugi ali nije ovako. Kod mene nema magle ja sam na brdu.
Можда се греје на угаљ, то баш уме да заудара кад су влажна јутра, али не могу да га казне због тога.

Јел ви мене, вако ћораву зезате...Луња види да неко нешто пали, Муња голуждравца...а можда голуждравац нешто пали :think:
Покушава да пали Афро :zper: али му не иде. Ипак је она наша, има високе критеријуме и не дамо је сваком :heart:

Можда се греје на угаљ, то баш уме да заудара кад су влажна јутра, али не могу да га казне због тога.
Pda, al ako niko ne skreće pažnju na male zagađivače, ostaće zauvek.....msm, ne znam na šta da se greju, da li postoji propis, ako je u njihovu korist, trebalo bi menjati....ne znam kako stvari stoje.

ali problem je sto je u pitanju grejanje. sta ce komunalna da radi da mu zabrani da lozi u sopstvenoj kuci? ti probaj, ali mislim da ne mozes nista da uradis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back