Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidiš kese....MInka.... I dole kako stoji nag muškarac sa kesom na glavi?Ја не видим ништа, само дрво и назирем неку кућу...
А ја мислим стварно магла, код нас је до малопре било тако...комуналној пријави.Pa ne vidiš ništa jer je sve to belo kao magla, dim.
Ponds komunalnaTaj dim mu ide iz odžaka.
Па шта онда да пријављујеш?Taj dim mu ide iz odžaka.
Samo se ti zezaj, al ja da dišem ne mogu ni u svojoj kući, možeš misliti kako je napolju.Hmmh, nije sam..eno ga još jedan..... Zvao BiH policiju,
Dežurna služba unutrašnjih poslova, mollimo sačekajte ..
Moram danas na policijsku akademiju....al stvarno..
I kid nas je....dve gole prikaze kao vanzemaljci kod Affo, pale furunu.А ја мислим стварно магла, код нас је до малопре било тако...комуналној пријави.
Човек мора да се греје, Афро, не гуши тебе дим од једног оџака, него комбинација магле и чађи.Samo se ti zezaj, al ja da dišem ne mogu ni u svojoj kući, možeš misliti kako je napolju.
E, a znaš da je do skoro hotel Slavija ložio tako i purnjao sve u 16...i po gradu ne zna se koliko takvih slzčajeca, svaka udžerica na Vračaru, tek na Ćuburu da te prošetam i Lekinom...Samo se ti zezaj, al ja da dišem ne mogu ni u svojoj kući, možeš misliti kako je napolju.
E, tek bih ga onda ganjao... Merdita prošlaPlaše ga se komšije kažu da je neki Šipac, pa navodno će da puca.
Ne slažem se, to je samo kad on počne da loži. Neka se greje šta to mene briga, neću da me guši. Greju se i drugi ali nije ovako. Kod mene nema magle ja sam na brdu.Човек мора да се греје, Афро, не гуши тебе дим од једног оџака, него комбинација магле и чађи.
Можда се греје на угаљ, то баш уме да заудара кад су влажна јутра, али не могу да га казне због тога.Ne slažem se, to je samo kad on počne da loži. Neka se greje šta to mene briga, neću da me guši. Greju se i drugi ali nije ovako. Kod mene nema magle ja sam na brdu.
Покушава да пали АфроЈел ви мене, вако ћораву зезате...Луња види да неко нешто пали, Муња голуждравца...а можда голуждравац нешто пали![]()
али му не иде. Ипак је она наша, има високе критеријуме и не дамо је сваком 
Pda, al ako niko ne skreće pažnju na male zagađivače, ostaće zauvek.....msm, ne znam na šta da se greju, da li postoji propis, ako je u njihovu korist, trebalo bi menjati....ne znam kako stvari stoje.Можда се греје на угаљ, то баш уме да заудара кад су влажна јутра, али не могу да га казне због тога.
Bleso jednaПокушава да пали Афроали му не иде. Ипак је она наша, има високе критеријуме и не дамо је сваком
![]()

Ne slažem se, to je samo kad on počne da loži. Neka se greje šta to mene briga, neću da me guši. Greju se i drugi ali nije ovako. Kod mene nema magle ja sam na brdu.
To smrdi kao da loži neki mrcine.Pda, al ako niko ne skreće pažnju na male zagađivače, ostaće zauvek.....msm, ne znam na šta da se greju, da li postoji propis, ako je u njihovu korist, trebalo bi menjati....ne znam kako stvari stoje.