- Poruka
- 11.428
Ulovili su dve malecke, odoše na led dok se ne nakupi više. Sad idemo na neku divlju plažu pa verovatno sledi priča o harpunu i ofarbanom odelu za ronjenje...ako sam pisala o tome...Jede mi se hobotnica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ulovili su dve malecke, odoše na led dok se ne nakupi više. Sad idemo na neku divlju plažu pa verovatno sledi priča o harpunu i ofarbanom odelu za ronjenje...ako sam pisala o tome...Jede mi se hobotnica![]()
Vidis nije lose da ponesem neko hladno oruzje

Samo na hranu misliš, idi poseksaj neštoJede mi se hobotnica![]()
Pa sinoc samSamo na hranu misliš, idi poseksaj nešto
a sad

Da si u bgdu ja bih ti drugarski resila problemotkida me brate mišić evo dvaes dana ima
ubi me promaja tj. klima gore dok sam bio
Nisi, pisiUlovili su dve malecke, odoše na led dok se ne nakupi više. Sad idemo na neku divlju plažu pa verovatno sledi priča o harpunu i ofarbanom odelu za ronjenje...ako sam pisala o tome...

E cile menjaj bre one ruzne case u vinarijiPa sinoc sama sad
Nema... muz na poslu...
Ubi nam posao seksualni zivot![]()
Oh,omasila sam danDanas je međunarodni dan ženskog orgazma.
Čovek je ubedljivo najgluplja životinja na svetu. Kakve gliste, kakve bubamare...
Kakav stav! Od njega treba uciti kako se poziraE cile menjaj bre one ruzne case u vinariji
Setila sam ih se kad sam malopre videla sliku drugara sa fejsa kome nije bilo tesko na izlet da nosi lepu casu sa nogicom za vino radi punog uzitka
Nisam probala jos, a hvale vam vina svi, steta je da dobar nektar ruzi losa ambalaza
@Mali čičak je odradila za sve zene sa forumaOh,omasila sam dan

Covek je umetnik i poetaKakav stav! Od njega treba uciti kako se pozira

Nemoj tako,ja sam obecala i sebi i njemu da cu se potruditiCicaj je odra
@Mali čičak je odradila za sve zene sa foruma
Smokvo nas dve mozemo da skocimo u kontejner odmah![]()

Ne mogu dive.E cile menjaj bre one ruzne case u vinariji
Setila sam ih se kad sam malopre videla sliku drugara sa fejsa kome nije bilo tesko na izlet da nosi lepu casu sa nogicom za vino radi punog uzitka
Nisam probala jos, a hvale vam vina svi, steta je da dobar nektar ruzi losa ambalaza

Nisam jos ...Jesi li kuvala onu vinsku supu?
Pa za harpun znaš, to je od onog lika što su ga u Grčkoj uhapsili zbog njega er je bio blizu plaže...A odelo sam naletela da kupim u second handu, nešto na merenje a mislim da je marka hammerhead, sad, da li je ronilačko ili surfersko nemam pojma, ali je neopren, i delovalo je novo, izašlo je 308 dinara, taman njegov broj, osim što je sa strane i na ramenima imalo fluorescentno roza traku širine desetak cm. E sad, to nije moglo ničim da se prefarba jedino se primila boja za beton, pa je ta roza sada, nešto kao tamno braon. Pitanje je kada će so i voda da izvuku boju i da se vrati na fluorescentno roza. A stoji mu tako, da je hteo da mi razbije telefon kad sam htela da ga slikam (pre farbanja, naravno) pa ga nisam ni slikalaNisi, pisi![]()
Za 308 din treba da peva i da se slikaPa za harpun znaš, to je od onog lika što su ga u Grčkoj uhapsili zbog njega er je bio blizu plaže...A odelo sam naletela da kupim u second handu, nešto na merenje a mislim da je marka hammerhead, sad, da li je ronilačko ili surfersko nemam pojma, ali je neopren, i delovalo je novo, izašlo je 308 dinara, taman njegov broj, osim što je sa strane i na ramenima imalo fluorescentno roza traku širine desetak cm. E sad, to nije moglo ničim da se prefarba jedino se primila boja za beton, pa je ta roza sada, nešto kao tamno braon. Pitanje je kada će so i voda da izvuku boju i da se vrati na fluorescentno roza. A stoji mu tako, da je hteo da mi razbije telefon kad sam htela da ga slikam (pre farbanja, naravno) pa ga nisam ni slikala

Mislim da je bolji narandzasti...Jedan put sam probao slicnu kremu koja greje,dva dana su mi ledja bila kao u koprivama...cim pocnem da radim,zagreje se i peceDa si u bgdu ja bih ti drugarski resila problem
sa masazom..da je ovde Linda, mogla bi da ti potvrdi kako sam nju oporavila
Samopomoc za problem koji imas je crveni konjski gel..imas u apitekama, manje pakovanje je nesto manje od 500din..namazi bolni deo i utopli necim vunenim ili materijalom koji moze da ti odrzi toplotu na tom mestu..za dva dana bices kao nov..bolno mesto u tankom sloju mazi tri puta dnevno i operi ruke dobro da ne bi slucajno dodirnuo oci..

Ja sam pre dve nedelje video gospodju na Strandu,donesu svoje stolice,sto...sve,i casu sa postoljem,vinsku,za belo vino,naspe malo i sa uzivanjem ga pije cini mi se satima (jednu casu)...Kakav stav! Od njega treba uciti kako se pozira
Joj Cile...Za dobro vino je casa prilicno bitna.Znam ljude koji case peru spec. sredstvima bez mirisa,da se kad probaju ili piju vino ne umesa miris deterdzenta,iako se ispira sve vrucom vodom...Ne mogu dive.
To je bacanje bukvalno.
Nama svaka proslava od 4-5 casa, a jos nisu te tanke. Zamisli da su te, pa ljudi kad se napiju, ti nemas pojma kako se ponasaju. Odlazilo bi mi 20-30 casa. Da ti ne pricam o devojkama koje peru sudje, kako su nezne.
To je drugo kad dolazi malo drustvo, imam ja raznih vrsta. Ali kad su proslave idu ove.
Uzela sam sad neke tanje, nisu najtanje ali nisu ni ove debele. I dosta su skuplje. Devojke i konbarice su odmah pocele da kukaju.
I za dobro vino stvarno nije bitna casa, mada je lepo piti je iz tanke vinske.
Kad ja budem naplacivala proslave vise, tj.kad budem radila luksuzne degustacije i nista vise, bice samo tih casa.
Mozda moja deca
Nisam jos ...