Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kako mogu da utvrde nesaobraznost ako ne dodju na teren?

:think: mozda zbog fisklanog racuna?..
oni te vode da imas masinu na koju se ne zalis, a zalis se na drugu koju nisi kupila kod njih.

Odmah to napomeni,kao zapazanje :)
Ima da budu kao bubice,zato sto je to ozbiljno krsenje zakona...
U prvom mailu sam im napomenula upravo to da ih ne zbuni sto reklamiram uredjaj koji ne stoji na fiskalnom racunu ali to su valjda i sami shvatili jer je ta masina sa 45.000 volsebno bila na popustu na 36.000 a oni su kucali gorenje koja inace toliko kosta...
Zavrzlama.

realno to jeste prekrsaj jer zbog fiskalizacije u knjigovodstvenom smislu njima fali jedna masina gorenje a ne elektolux

premda to sto si napomenula njih ne obavezuje niti zanima..mozes svasta da napises..mnogi i lazu i zato fin i posten svet strada, odnosno ne veruju im.....zato se i ide u prodavnicu...

a cekaj..kako nisi dobila adresu ovlascenog servisa?

ja sam isao u prodavnicu jer sam dan ranije kupio proizvod i hteo sam da ga zamenim, a ne da ga popravljam....da sam hteo da ga servisiram direktno bih zvao servisere..

realno to jeste prekrsaj jer zbog fiskalizacije u knjigovodstvenom smislu njima fali jedna masina gorenje a ne elektolux

premda to sto si napomenula njih ne obavezuje niti zanima..mozes svasta da napises..mnogi i lazu i zato fin i posten svet strada, odnosno ne veruju im.....zato se i ide u prodavnicu...

a cekaj..kako nisi dobila adresu ovlascenog servisa?

ja sam isao u prodavnicu jer sam dan ranije kupio proizvod i hteo sam da ga zamenim, a ne da ga popravljam....da sam hteo da ga servisiram direktno bih zvao servisere..
Ja sam prvo kad je ustanovljeno da je masina mrtva zvala svog elektircara da proveri da li u tom delu stana ima struje, misleci da je mozda neki zez tu. Nove instalacije, nije korisceno ko zna..ajde to da otklonimo.
Kada smo ustanovili da je sa strujom sve ok, onda sam zvala ovlasceni servis, koji stoji na garanciji. Tamo su mi ljubazno rekli da posto je proizvod tj masina nova i nije koriscena da se obratim na reklamacije.com jer sto oni da dolaze i cackaju kada proizvod moze da se zameni, nije kvar nastao posle koriscenja vec je tako mrtva stigla. ( moja kcerka je isporbavala razne nacine, tipa promeni uticnicu, iskljuci iz struje pa ukljuci i gle cuda dobijemo svetlo tj displej se ukljuci, operemo jednu turu i nikad vise) I tako ja krenem sa tim reklamcijama.com, prvo telefon , pa onda mail uz propratno pismo i slike pa onda sams a njima bila na vezi vise puta nego sa clanovima familije, da ne kazem svakodnevno...
Kapiras? I kada sam juce rekla netakticno, slusajte ovo mora da se resi, ja imam neispravan uredjaj u kuci, vi mi ponavljate stalno jedno te isto, i kako nemate mogusnost da me spojite sa sektorom koji kontaktira sa servisom koji po proceduri mora da izadje i ustanovi kvar, a vi nemate povratnu infomaciju od doticnog sektora, oni su mi u roku od tri sata poslali sms da mi je reklamacija odbijena a da detalje imam na mailu.
Valjda su se probudili posle mog urlanja na ni krivu ni duznu operaterku.
Posto ja nisam zadovoljna odgovorom, idemo u treci krug pakla a to je u radnju, i najvisa instanca koja tamo figurira.

iskreno meni je to malo cudno jer servis mora da izda uverenje da se masina ne moze popravljati i da ti je zamene..
sa tom potvrdom ides u radnju i daju ti novu.
tvoj problem je sto ako sam dobro video ti si nju kupila ranije i prosao je zakonski rok da se zameni proizvod tako da moras da ides preko servisa.

Macko,tebi je prosao rok od 15dana kad mozes da vratis ili zamenis proizvod bez objasnjenja,tako da je servis imao obavezu da izadje na lice mesta.
Rekoh ti,pocnes polako,na prvi znak da pokusavaju da se izvlace,pomeni trzisnu inspekciju (koja sa taj fiskalni moze da ih zatvori na 30 dana) i ne odustaj...

iskreno meni je to malo cudno jer servis mora da izda uverenje da se masina ne moze popravljati i da ti je zamene..
sa tom potvrdom ides u radnju i daju ti novu.
tvoj problem je sto ako sam dobro video ti si nju kupila ranije i prosao je zakonski rok da se zameni proizvod tako da moras da ides preko servisa.
Čim sam zvala prvi put rekli su mi da imam tri opcije: popravku, zamenu uredjaja ili povraćaj novca. Posle je došla priča da tu neispravnost treba da utvrdi servis. A od servisa ni traga ni glasa....

Mačketino, Tehnomanija je poznata po tome što laže, vara, muva i ne priznaje garancije.Idi u udruženje za zaštitu potrošača.
http://www.nops.org.rs
Otišla ja na sajt da se obratim njima.. treba da popunim čudo od podataka i opišem opet sve redom sto ne juče mrzelo pravo da ri kažem ali me ne mrzi da odem u Tehnomaniju u ponedeljak i napravim mali skandal...

smem da se kladim da ce te u prodavnici uputiti na servis.

ovo je sustina

Tamo su mi ljubazno rekli da posto je proizvod tj masina nova i nije koriscena da se obratim na reklamacije.com jer sto oni da dolaze i cackaju kada proizvod moze da se zameni, nije kvar nastao posle koriscenja vec je tako mrtva stigla.

njih je mrzelo da se bakcu sa tim...

masina jeste nova,ali je prosao zakonski period zamene masine jer si cekala premnogo vremena da je aktiviras zbog selidbe...i moraces da ides preko servisa...ovo vise ne potpada pod obavezu radnje, nego servisa i onda kad servis zakljuci da je proizvod nepopravljiv, dobijas potvrdu da ti radnja da nov proizvod ili da ti vrati novac ili mozes da kupis nesto drugo u toj vrednosti...ili eventualno drugu masinu uz doplatu ako je skuplja.

smem da se kladim da ce te u prodavnici uputiti na servis.

ovo je sustina

njih je mrzelo da se bakcu sa tim...

masina jeste nova,ali je prosao zakonski period zamene masine jer si cekala premnogo vremena da je aktiviras zbog selidbe...i moraces da ides preko servisa...ovo vise ne potpada pod obavezu radnje, nego servisa i onda kad servis zakljuci da je proizvod nepopravljiv, dobijas potvrdu da ti radnja da nov proizvod ili vrati novac ili kupis nesto drugo u toj vrednosti.
Jasno. Ali da li servisu treba toliko dana da se pojavi i izjasni? Pa ne rešavaju pitanje opstanka sveta.., sve u svemu sporo i ponavljacki. Nisam zadovoljna...

Jasno. Ali da li servisu treba toliko dana da se pojavi i izjasni? Pa ne rešavaju pitanje opstanka sveta.., sve u svemu sporo i ponavljacki. Nisam zadovoljna...
ja sam shvatio da si ti pisala mail preko tehnomanije?
trebala si direktno da zoves telefonom servis i kad su te odhebali da ides na tehnomanijin sajt, trebala si da insistiras da dodju i daju ti potvrdu da je masina za zamenu..nisi ni trebala da ides preko tehnomanijnog sajta.

Богами, ја нећу знати, јер сте ме тотално слудели са Ја сам... А не, требало је...Али прво сам... Други пут... Пробала сам...
Дакле, кад се деси, само ћу да вас исцимам за убрзани курс.

images

Juče, posle desetak sati vožnje od Subotice do Gr, stigli na more. Ovaj manjak vozi ko na drogama, kroz Solun 130, ablenduje grcima da se sklone, kao da vozi neki auto a ne multiplu staru više od 10 godina. Onda svi u more, da ne promašimo ni taj prvi dan, pa jedna duža šetnja, i kao legli da spavamo.
U pola 12 zvoni telefon, neka senilna baba promašila broj...I, naravno, bdilnik u 4.30 jer psihopate idu da love hobotnice. I sad ja više ne mogu da spavam, a ne mogu ni da šetam pored mora jer ovo mlađe dete još spava pa ne mogu da je ostavim samu.

Juče, posle desetak sati vožnje od Subotice do Gr, stigli na more. Ovaj manjak vozi ko na drogama, kroz Solun 130, ablenduje grcima da se sklone, kao da vozi neki auto a ne multiplu staru više od 10 godina. Onda svi u more, da ne promašimo ni taj prvi dan, pa jedna duža šetnja, i kao legli da spavamo.
U pola 12 zvoni telefon, neka senilna baba promašila broj...I, naravno, bdilnik u 4.30 jer psihopate idu da love hobotnice. I sad ja više ne mogu da spavam, a ne mogu ni da šetam pored mora jer ovo mlađe dete još spava pa ne mogu da je ostavim samu.
Prica mog zivota

Jede mi se hobotnica :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back