Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je bolji narandzasti...Jedan put sam probao slicnu kremu koja greje,dva dana su mi ledja bila kao u koprivama...cim pocnem da radim,zagreje se i pece :)

Ja sam pre dve nedelje video gospodju na Strandu,donesu svoje stolice,sto...sve,i casu sa postoljem,vinsku,za belo vino,naspe malo i sa uzivanjem ga pije cini mi se satima (jednu casu)...
Odusevljen sam bio,a bilo mi glupo da slikam,bio sam odmah pored njih.Svaka joj cast na umecu uzivanja....

Joj Cile...Za dobro vino je casa prilicno bitna.Znam ljude koji case peru spec. sredstvima bez mirisa,da se kad probaju ili piju vino ne umesa miris deterdzenta,iako se ispira sve vrucom vodom...
Ali za lupanje si u pravu,kad su proslave ili vece grupe umeju vise da polupaju od Grka.....
A pa to ti je gorelo jer nisi namazao u tankom sloju..a stvarno ima odlican termoefekat i odmah popusti nategnutu muskulaturu i nestane bol
Bravo za gospodju :) u proslom zivotu sam odmore provodila na udaljenijim stenama gde skoro pa nema nikog..ona malo teze dostupna mesta, oko kojih se treba pomuciti..zato je uzivanje bilo sa potpunim efektom pustog ostrva..cista voda, cujes samo talase dok te greje vreo beo kamen na koji legnes kad izadjes iz vode posle sat vremena..i uvek bih za kraj dana ponela flasu ohladjenog belog vina i odgovarajuce tanke staklene case sa stopicom..za potpuno zadovoljstvo :)

Sta bi sa Mackom?Cak sam i Kurir gledao,nema vesti o nastradalim u Tehnomaniji... :)
Verovali ili ne...ja juce odem sa mamom u Ikea pre podne I mi ti se zamlatimo tamo, pa sednemo na cufte i produje dan dok sam nju vratila pa dosla da istovarim sve sto sam kupila, shvatim da nemam kad u Tehnomaniju, nego feniranje i posao....
Kad ono jutros u 09 zove neki halooo glasic i kaze ja sam iz Electrolux ovlascenog servisa, dosao bih da vidim taj kvar...Srce moje, reko trci tamo ima ko da ti otvori, spasio si bar dvoje ovim pozivom.

Posle mi prica ova zena sto nam je kod kuce da je dosao i evidentirao da je neko dugme polomljeno, tacnije taster koji se samo lagano pipne je neko ugurao do kraja i polomio, taj neko su majstori koji su montirali kuhinju i elektricar koji je sve povezivao..te on kaze ne znam kako ovo da resimo, ovo sad fabrika nece da prizna, drz ne daj..popravi on ipak taj taster i masina radi i kaze radice, naplati 2000 dolazak i nek je ziv i zdrav.

Tako da od moje popularnosti u pisanim medijima nista. Za sada.

Poslednja izmena:
Verovali ili ne...ja juce odem sa mamom u Ikea pre podne I mi ti se zamlatimo tamo, pa sednemo na cufte i produje dan dok sam nju vratila pa dosla da istovarim sve sto sam kupila, shvatim da nemam kad u Tehnomaniju, nego feniranje i posao....
Kad ono jutros u 09 zove neki halooo glasic i kaze ja sam iz Electrolux ovlascenog servisa, dosao bih da vidim taj kvar...Srce moje, reko trci tamo ima ko da ti otvori, spasio si bar dvoje ovim pozivom.

Posle mi prica ova zena sto nam je kod kuce da je dosao i evidentirao da je neko dugme polomljeno, tacnije taster koji se samo lagano pipne je neko ugurao do kraja i polomio, taj neko su majstori koji su montirali kuhinju i elektricar koji je sve povezivao..te on kaze ne znam kako ovo da resimo, ovo sad fabrika nece da prizna, drz ne daj..popravi on ipak taj taster i masina radi i kaze radice, naplati 2000 dolazak i nek je ziv i zdrav.

Tako da od moje popularnosti u pisanim medijima nista. Za sada.
Jel mu Daca otvorila?

Jos 10 i po soma na plin iebem ti labarnik ako ne radi sad
Sta tebi ne radi?
Meni recimo ne radi antena plus ono sranje sto sam kupila u mts-u pre neki dan ne bi li gledali ligu sampiona utorkom posto sredom sada saznajem RTS prenosi...sve sam povezala I sobnu antenu kupila I cula se sa korisnickim servisom i ne radi... i kome sada glavu otkunuti? Msm mene bas I zabole za ligu, ali zarad mira u kuci.

Ovo je bracni par,koji obicno dolazi popodne,smeste se i uzivaju.Ali ona me odusevila svojom dozom hedonizma.
Kako smo različiti, meni to uopšte ne deluje kao hedonizam. Više kao predstava za publiku i imitacija nečega za šta misle da je mnogo dobra stvar.Možda zato što sam praktična pa razmišljam oavko:nošenje rekvizita, stočić, flaša, tanke staklene čaše, pa dok se to namesti, pa paziš da ti ne uleti dečija lopta u vinsku čašu dok iz nje tako hedonistički piješ i uživaš...

Juce sam negde procitala,ali u brzini ,ne znam gde za one zene na strandu
To je posebna sorta ljudi koja sezonu pocinje u maju,zavrsava u oktobru,oni zive zivot na strandu,sve sa tim stocicima :)
Inace sam rodjen u Sapcu,tamo je bilo nekoliko zena koje su isto tako,od aprila so oktobra svaki dan na Savi,osim ako pada kisa...Bio je jedan cikica koji je plivao svaki dan u godini,osim sko je zaledjena voda,svaka mu cast...

Kako smo različiti, meni to uopšte ne deluje kao hedonizam. Više kao predstava za publiku i imitacija nečega za šta misle da je mnogo dobra stvar.Možda zato što sam praktična pa razmišljam oavko:nošenje rekvizita, stočić, flaša, tanke staklene čaše, pa dok se to namesti, pa paziš da ti ne uleti dečija lopta u vinsku čašu dok iz nje tako hedonistički piješ i uživaš...
Различит смо. И мени је јако важно како је нешто постављено и сервирано колико и укус. Имам одређен тип шоље, чаше, величину и облик кашике, не волим малу кашику уз колаче/торте рецимо него искључиво малу виљушку,... И све што одудара од тога ми је отаљавање а не ужитак. Као да ми је неко рекао "на" уместо "изволи".

Ja sam prakticna,bitnija mi je sustina od forme,ali ako naletim na tako nesto umem da se obradujem i prepustim uzitku
Moja najbolja drugarica puno putuje i ima fetis da krisom slika ljude dok uzivaju na taj nacin.tako da cesto i mi uzivamo gledajuci kako dvoje u pparku na travi rucaju ili pijuckaju vino na cebicima iz divnog servisa i casa.ili recimo u amsterdamu dve gospodje u nasim godinama su iznele stocic na ulicu ispred svoje kuce i uzivaju u hrani kao da su u basti kafea...

Ti em nisi nikad bila na strandu
To mesto ima toliko dobru energiju
Opustajucu
Moj brat ima stan tu i mi kad smo u ns, svaki dan odemo... onaj travnjak, deca jure, ljudi se opustaju... zadnji put smo seli da popijemo kafu, brat i ja, i snaja, i nasih petoro klinaca... posle pet minuta okrecemo se da vidimo gde su deca, ne cujemo ih, a oni sede sa neke dve bakice koje imaju stolice i sto i uzivaju, one im dale plazmu, caskaju, smeju se...

Различит смо. И мени је јако важно како је нешто постављено и сервирано колико и укус. Имам одређен тип шоље, чаше, величину и облик кашике, не волим малу кашику уз колаче/торте рецимо него искључиво малу виљушку,... И све што одудара од тога ми је отаљавање а не ужитак. Као да ми је неко рекао "на" уместо "изволи".
Imam i ja , ali mi nešto takvo nije potrebno na plaži.
Tamo je priroda, kamen, pesak, voda, sunce...dovoljno mi je da uživam u tome. Ako ću da jedem onda odem gde mi odgovara. Možda je tako zbog toga što ne volim biti ceo dan na plaži, 2-3 sata, pa posle negde drugo obrok i odmor, pa opet 2-3 sata posle podne. Nije mi prijatno da ceo dan provedem na plaži, volim i udobnost, svoje kupatilo, kratak predah u rashlađenom smeštaju.

Ti em nisi nikad bila na strandu
To mesto ima toliko dobru energiju
Opustajucu
Moj brat ima stan tu i mi kad smo u ns, svaki dan odemo... onaj travnjak, deca jure, ljudi se opustaju... zadnji put smo seli da popijemo kafu, brat i ja, i snaja, i nasih petoro klinaca... posle pet minuta okrecemo se da vidimo gde su deca, ne cujemo ih, a oni sede sa neke dve bakice koje imaju stolice i sto i uzivaju, one im dale plazmu, caskaju, smeju se...
Nisam bila tamo, ali ja ne volim kao ti da ceo dan provedem na plaži.Ni na jednoj, kakva god da je.

Ja sam prakticna,bitnija mi je sustina od forme,ali ako naletim na tako nesto umem da se obradujem i prepustim uzitku
Moja najbolja drugarica puno putuje i ima fetis da krisom slika ljude dok uzivaju na taj nacin.tako da cesto i mi uzivamo gledajuci kako dvoje u pparku na travi rucaju ili pijuckaju vino na cebicima iz divnog servisa i casa.ili recimo u amsterdamu dve gospodje u nasim godinama su iznele stocic na ulicu ispred svoje kuce i uzivaju u hrani kao da su u basti kafea...
Imamo mi dvoje penzionera ovde kod nas u ulici, tacno prekoputa, oni svaki dan sede 20/24 casa :lol:
Mm ih od miloste zove carina :lol:
A ja sam htela da ih zezam, kazem muzu, da se dogovorimo jedan dan kad odem ja na posao da on dodje sa nekom zenskom u kucu. :eek: skandal :lol:
Muz kaze da nisam normalna

Interesantno :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back