dive
Legenda
- Poruka
- 61.267
A pa to ti je gorelo jer nisi namazao u tankom sloju..a stvarno ima odlican termoefekat i odmah popusti nategnutu muskulaturu i nestane bolMislim da je bolji narandzasti...Jedan put sam probao slicnu kremu koja greje,dva dana su mi ledja bila kao u koprivama...cim pocnem da radim,zagreje se i pece
Ja sam pre dve nedelje video gospodju na Strandu,donesu svoje stolice,sto...sve,i casu sa postoljem,vinsku,za belo vino,naspe malo i sa uzivanjem ga pije cini mi se satima (jednu casu)...
Odusevljen sam bio,a bilo mi glupo da slikam,bio sam odmah pored njih.Svaka joj cast na umecu uzivanja....
Joj Cile...Za dobro vino je casa prilicno bitna.Znam ljude koji case peru spec. sredstvima bez mirisa,da se kad probaju ili piju vino ne umesa miris deterdzenta,iako se ispira sve vrucom vodom...
Ali za lupanje si u pravu,kad su proslave ili vece grupe umeju vise da polupaju od Grka.....
Bravo za gospodju
u proslom zivotu sam odmore provodila na udaljenijim stenama gde skoro pa nema nikog..ona malo teze dostupna mesta, oko kojih se treba pomuciti..zato je uzivanje bilo sa potpunim efektom pustog ostrva..cista voda, cujes samo talase dok te greje vreo beo kamen na koji legnes kad izadjes iz vode posle sat vremena..i uvek bih za kraj dana ponela flasu ohladjenog belog vina i odgovarajuce tanke staklene case sa stopicom..za potpuno zadovoljstvo 

skandal