Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kukanje bre, iskukaš se i lepo ti, sramoto moderatorskaLjudi ; meni jos niko nije objasnio o cemu se radi u ovoj rupi ?![]()

i na flastere pa moraju specijalni da se nabave, zamisli mučenika koji je alergičan na voduПрви пут чујем да је неко алергичан на јод, мада има логике, ако су људи алергични на орахе, што да не...
O cemu bre da kukam kad je meni sve potaman ?kukanje bre, iskukaš se i lepo ti, sramoto moderatorska![]()
Сад ми је све испричала ћерка, просто ме срамота, дете зна, а ја нисам имала појма...још се ја зезам кад се умијем па ми лице поцрвени, као алергична сам на воду, ха, ха...Kad im dođe koža u kontakt sa vodom izađu im osipi i podlivi i nabibubri... održavaju higijenu nekom drugom tečnošću, davno bilo, pa sam zaboravio detalje. Stalno su pod nadzorom, a brojno su na nivou statističke greške
smisli, otkud ja znam, reda radi, šta fali malo kuknutiO cemu bre da kukam kad je meni sve potaman ?
čudni su putevi internetski, liči dete na mene sunce je grejaloСад ми је све испричала ћерка, просто ме срамота, дете зна, а ја нисам имала појма...још се ја зезам кад се умијем па ми лице поцрвени, као алергична сам на воду, ха, ха...

Некад сам у шоку шта све зна...ич није на менеčudni su putevi internetski, liči dete na mene sunce je grejalo![]()

Kuku meni do Boga milogasmisli, otkud ja znam, reda radi, šta fali malo kuknuti![]()
Evo ; sve mi suze cure niz obrazeЈел видиш да ти је одмах лакше?
vrh, dovoljno, upisao si se![]()
vrlo cesto se ispiraju i alkoholom...secam se i ja sam to gledao davno..mali procenat ljudi ima tu alergiju.Kad im dođe koža u kontakt sa vodom izađu im osipi i podlivi i nabibubri... održavaju higijenu nekom drugom tečnošću, davno bilo, pa sam zaboravio detalje. Stalno su pod nadzorom, a brojno su na nivou statističke greške
Плаши се вероватно пуцања балона, али немам појма како се то зове...први пут и то чујем.Da li neko zna kako se zove fobija od balona ? Pitao me jedan prijatelj posto on to ima ; znaci lik se plasi balona i bezi od njih ko djavo od krsta.
A ne ne ; ovaj lik se plasi i duvanja balona ; znaci ako neko duva balon ispred njega, dobije napadeПлаши се вероватно пуцања балона, али немам појма како се то зове...први пут и то чујем.
Моја ћера је бежала у другу собу кад дувамо балоне, јер је једном балон пукао приликом надувавања.A ne ne ; ovaj lik se plasi i duvanja balona ; znaci ako neko duva balon ispred njega, dobije napade