Tih rijalitija ima svugdje, ne samo u Srbiji. Vidim da je ovdje popularno Ljubavno ostrvo, a sad kako se ponašaju i šta rade ne znam, ali isto tako mi na svim portalima prvo iskaču članci o tome. Što se tiče dječijih emisija iz našeg djetinjstva i Kviskoteke vi gledate sa nostalgijom na to, ali vremena se mijenjaju i to više nije interesantno današnjoj djeci jer ona rastu u drugom vremenu i treba da se stvaraju nove emisije prilagođene njima, a ne samo kopiraju stare. Kopiranje starih bi prošlo kao taj pokušaj vaskrsavanja Kviskoteke.
Što se mene tiče televizije koje se finansiraju od pretplate treba da imaju za svaku kategoriju stanovništva sadržaj i da rade na kulturnom, edukativnom, informativnom i sličnim planovima. A privatni neka emituju šta žele ukoliko je u skladu sa zakonom, pa ko hoće da gleda neka gleda. Uvijek se može naći kvalitetan sadržaj za djecu, pa ako ne na tv-u onda na netu.
A što se tiče legalizacije droga, pa što da ne, i to i prostitucija. Ja ne vjerujem da bi broj korisnika bilo kojih porastao, samo bi se zakonski uredilo i to polje, pa ko voli nek izvoli.