Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
Šta koji đavo podiže noge, umorne sigurno od posla, imaju vene pa moraju tako.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.

Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.
Ja to radim.
Ali samo kad putujemo duze.
Ne mogu da drzim noge satima u istom polozaju, smeta mi, pa se stalno vrpoljim

ne znam kako da je pljesne po duupetu ako sedi

jednom se na autoputu ispred mene u kolima desila ozbiljna tuča
vozac je zenu pored njega lupao sakama u glavu
verovatno je i ona digla noge na kontrolnu tablu :think:
ipak bilo je tesko posmatrati tu scenu jer se zena uopste nije branila
verovatno je digla na kontrolnu tablu blatnjave cipele

Ja sam jednom to pokušala pa je žmu stao da me izbaci iz auta, negde oko Kosjerića u nekoj vukojebini, usred noći :lol:

ne znam kako da je pljesne po duupetu ako sedi

jednom se na autoputu ispred mene u kolima desila ozbiljna tuča
vozac je zenu pored njega lupao sakama u glavu
verovatno je i ona digla noge na kontrolnu tablu :think:
ipak bilo je tesko posmatrati tu scenu jer se zena uopste nije branila
verovatno je digla na kontrolnu tablu blatnjave cipele

Ne radi se o blatnjavim cipelama već o potencijalnoj saobraćajnoj nesreći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back