Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako gledas u put
vozis propisanom brzinom
fokusiran si na voznju
deca miruju na zadnjem sedistu
i zena drzi noge ko svaka normalna zena
nista od toga nije garancija da neka budala nece s druge strane poceti preticanje i napraviti pokolj na putu
jednom nam u kanjonu moraca neki kreten umalo nije presudio jer je preticao kolonu u krivini iz suprotnog pravca i da nismo sleteli s puta u šipražje desio bi nam se ceoni sudar sa uzasnim posledicama

Sve je to u redu, ja sad mogu sednem u kola, skrivim udes, ubijem nekoga, poginem... nije samo i u vožnji, manje više svuda je tako.
Možda je to tako zato što sam ja po prirodi "ziheraš". Ne volim nikakav rizik, "adrenalin" ili uopšte, raditi stvari koje ugrožavaju ili svoju ili tuđu bezbednost jer je osećaj, eto, lep.
ma i ja sam veci nego sto mozes da zamislis narocito ako u kolima imam decu

Sve je to u redu, ja sad mogu sednem u kola, skrivim udes, ubijem nekoga, poginem... nije samo i u vožnji, manje više svuda je tako.
Možda je to tako zato što sam ja po prirodi "ziheraš". Ne volim nikakav rizik, "adrenalin" ili uopšte, raditi stvari koje ugrožavaju ili svoju ili tuđu bezbednost jer je osećaj, eto, lep.
Nije ljubitelj adrenalina onaj ko digne noge na tablu vec onaj koji skace padobranom, penje se na nepristupacne terene, vozi ludacki, druzi se sa opasnim ljudima... itd...
svi ostali budu kolateralna steta

U svakom slucaju
Boj se ovna boj se govna kad ces zivet?

Zivot sam po sebi nije pravedan uvek
I to boli
A ispravljati krive drine je sizifov posao i prosto je nemoguce
Sto sam starija sve vise mislim da treba samo naktiviti sesir i zapevati
Jer zivot svakako prodje u veselju ili u nervozi
Stvar je izbora
to je tacno
samo pazi da ti sesir bude nakrivljen tacno tako da budes jednako opustena i napeta u isto vreme

Treba li ili ne, samo on zna kako mu je.
Teško je biti ispravan, pogotovo u državi koja ne postoji.
Mnogo ga troši, pa samim tim ne bude uvek ceo za nas.
Al j.bga, da je drugačiji ne bi bio moj toliko.

Znam i ja kako mu je, veruj mi. Kod nas, čak i kada ukažeš na naj prostije i naj banalnije probleme i primere nepravilnosti u društvu, sistemu, politici... ispadaš ti budala. A kao trebaš da stvaraš neki bolji i lepši svet u kom će tvoja deca da žive...

Znam i ja kako mu je, veruj mi. Kod nas, čak i kada ukažeš na naj prostije i naj banalnije probleme i primere nepravilnosti u društvu, sistemu, politici... ispadaš ti budala. A kao trebaš da stvaraš neki bolji i lepši svet u kom će tvoja deca da žive...
Poenta je da utices na stvari koje mozes da promenis a ne da se svira k...
Cemu tolike polemike oko politike a niko nista ne radi da nesto promeni?
Samo se prica prica prica

sad brkas i ti
ne cackaj mecku znaci ne izazivaj sudbinu dizanjem nogu na kontrolnu tablu
a ne znaci inerciju za borbu protiv losih navikau drustvu

Upravo.
Loša navika u društvu je i vožnja dece u autu bez sedišta.
I nevezivanje pojasa.
Mene samo interesuje koliko naš zdravstveni fond koštaju takve povrede.
Znači povrede matorih magaraca koji, npr, neće da se vežu jer ih to smara il štagod.
Da je do mene - dodatno bih im naplatila lečenje ili povećala iznos osiguranja.
Ne mogu koštati isto onaj što se pazi i predupređuje stvari i onaj što je glavu poslednji put koristio da progura put telu kroz majčino međunožje.

Onda da ne izlazimo na ulicu
Da ne izazivamo sudbinu?

Covek treba da se ponasa u skladu sa samim sobom, svojom prirodom, potrebama...
postoji nesto sto se zove nepotrebno hodanje po ivici..
naravno da neces sedeti u stanu jer moze neko da te lupi kad se vozis ali isto tako nema potrebe da sebe dovodis u dodatni rizik dizanjem nogu ili ako se ne vezes na primer.

Upravo.
Loša navika u društvu je i vožnja dece u autu bez sedišta.
I nevezivanje pojasa.
Mene samo interesuje koliko naš zdravstveni fond koštaju takve povrede.
Znači povrede matorih magaraca koji, npr, neće da se vežu jer ih to smara il štagod.
Da je do mene - dodatno bih im naplatila lečenje ili povećala iznos osiguranja.
Ne mogu koštati isto onaj što se pazi i predupređuje stvari i onaj što je glavu poslednji put koristio da progura put telu kroz majčino međunožje.
tesko je to ustanoviti jer i panduri zatvore oci na nevezan pojas ako im tutnes hiljadarku u saku to je ono o cemu izmedju redova prica kristofer

inace jednom ustanovljena navika vezivanja u toku voznje vecno traje jer se pocnes vezivati i kad odes da se preparkiras
i to je dobra navika jedna od najboljih za bezbednu voznju

A evo, baš kao da sam znao jutros, sad pre sat vremena na Ibarskoj lik meni u susret pretiče kolonu. Reko' vidi me valjda, jok, on opleo dok ih sve ne izpretiče pa se ti sklanjaj. A pored sedi ribica sa uredno podignutim nogicama na tabli.

Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
Šta koji đavo podiže noge, umorne sigurno od posla, imaju vene pa moraju tako.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.

Ja bih ispljeskala i one sto telefoniraju tokom voznje, popravljaju frizuru, sminkaju se, voze ispod propisane brzine, kucaju smsove, jbl vufere pojacaju na ful, presecaju crtu u krivini, ne pale zmigavac, ne znaju da se ukljuce u kruzni i napuste ga....samo po dzepu! Bum bum beng!

Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
Šta koji đavo podiže noge, umorne sigurno od posla, imaju vene pa moraju tako.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.
joj sta li bi radio tek onima koje su adrenalin dzanki, seks u kolima, seks na putu ovo ono :lol:

Ja bih ispljeskala i one sto telefoniraju tokom voznje, popravljaju frizuru, sminkaju se, voze ispod propisane brzine, kucaju smsove, jbl vufere pojacaju na ful, presecaju crtu u krivini, ne pale zmigavac, ne znaju da se ukljuce u kruzni i napuste ga....samo po dzepu! Bum bum beng!
Телефон је убедљиво најопаснија ствар за вожњу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back