Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte neku erotiku... dosta je drame...dive, mi se primili na pricu o macicima, a ona ubacis zisku sa ovim malisom, znaci prelazimo sa nedeljnog porodicnog filma na chick flick ili erotski triler?![]()

Ja zaboravila na macicedive, mi se primili na pricu o macicima, a ona ubacis zisku sa ovim malisom, znaci prelazimo sa nedeljnog porodicnog filma na chick flick ili erotski triler?![]()

Mene brine sta mu je malo?kakvi macici, malisa je u prici i to ljubavnoj
sad to malisa me malo kopka, dala nam je nedovoljno informacija

Meni je to i previse.da ima repke,pitala bih je,covece kako te ne mrzi.ovako javno ne smemkakvi macici, malisa je u prici i to ljubavnoj
sad to malisa me malo kopka, dala nam je nedovoljno informacija

Sta da je mrzi?Meni je to i previse.da ima repke,pitala bih je,covece kako te ne mrzi.ovako javno ne smem![]()
Pa da se bakce sa tim stvarima u nasim godinamaSta da je mrzi?
Sta fali vasim godinama?Pa da se bakce sa tim stvarima u nasim godinama
mozda je lik 2 i 10 pa ga zovu iz zajebancije takone znam smoki, malisa je vrlo relativan pojam![]()
mislis malim stvarima?Pa da se bakce sa tim stvarima u nasim godinama
Kod crnogoraca je Mališa vrlo često ime.mozda je lik 2 i 10 pa ga zovu iz zajebancije tako
ili se mozda stvarno tako zove
Ju smoki makse sMestaSta znam,imam utisak da sam kopacke okacila o klin

Sta bre zona sumrakaBoze zene ovde kao u zoni sumraka![]()

Ja to radim.Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
Šta koji đavo podiže noge, umorne sigurno od posla, imaju vene pa moraju tako.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.

Žene koje drže noge podignute na instrument tabli dok se voze. E ja to kad vidim, tačno da sam policajac, liku koji dozvoli da žena to radi u kolima bih trajno i bespovratno oduzeo vozačku dozvolu. Lepo je dobro pljesneš po dupetu kako krene to da uradi pa da vidi da li će opet.
Šta koji đavo podiže noge, umorne sigurno od posla, imaju vene pa moraju tako.
A i kako je to uopšte fizički izvodljivo, nije mi jasno. Šta si ti, neki midžet sa nogama od pola metra pa možeš tako da ih postaviš.

ne znam kako da je pljesne po duupetu ako sedi
jednom se na autoputu ispred mene u kolima desila ozbiljna tuča
vozac je zenu pored njega lupao sakama u glavu
verovatno je i ona digla noge na kontrolnu tablu
ipak bilo je tesko posmatrati tu scenu jer se zena uopste nije branila
verovatno je digla na kontrolnu tablu blatnjave cipele
da i ja ponekad to uradim ako je put predugacakJa to radim.
Ali samo kad putujemo duze.
Ne mogu da drzim noge satima u istom polozaju, smeta mi, pa se stalno vrpoljim
da samo ukoliko imas noge kao naomiNe radi se o blatnjavim cipelama već o potencijalnoj saobraćajnoj nesreći.
da samo ukoliko imas noge kao naomi
moje kratke nozice nisu bas neki razlog za saobracajku