Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nasla sam macicima udomitelja
treba veceras da dodje, posto je iz okoline bgd-a
okupali smo ih, smestila na terasi koja je na prvom spratu, koja ima ogradu od zida visine 1,20m i koja je od dvorista na visini od 5m
nocas posle ponoci cujem neko mjaukanje i lupanje na terasi i jutros vidim da ih nema
mama kaze da je dosla neka velika macka preko simsa i da ihje napala
malopre se macak dovukao prebijen i sav izmucen i izranjavan, a zenke nema :(
sad sam ga smestila u kupatilo iz zatvorenih vrata..tu je miran do dajnjeg
kako sad da ga dajem
kad pomislim samo da se ona zenkica negde rastaje od duse sada srce mi se cepa

nasla sam macicima udomitelja
treba veceras da dodje, posto je iz okoline bgd-a
okupali smo ih, smestila na terasi koja je na prvom spratu, koja ima ogradu od zida visine 1,20m i koja je od dvorista na visini od 5m
nocas posle ponoci cujem neko mjaukanje i lupanje na terasi i jutros vidim da ih nema
mama kaze da je dosla neka velika macka preko simsa i da ihje napala
malopre se macak dovukao prebijen i sav izmucen i izranjavan, a zenke nema :(
sad sam ga smestila u kupatilo iz zatvorenih vrata..tu je miran do dajnjeg
kako sad da ga dajem
kad pomislim samo da se ona zenkica negde rastaje od duse sada srce mi se cepa
Jbg kako posle sve voleti

Dive sta je bilo da macicem?zenkicu niste nasli?
na zalost nismo, verovato je taj macor koji se penje na tu tersu udavio kad ih je napao
ovaj maleni se dovukao sav ugruvan, izubijan i odran na neliko mesta..sav umoran, preplasen i prljav..a kupala sam ih dan ranije
prespavao je u kupatilu na miru, nekoliko puta je ustajao da jede i piski..copa samo malo na prednju nogicu
sinoc ga je moj malisa odneo kod sebe na imanje..tamo ce da ima drustvo, a dok se ne oporavi sapava sa njim
kaze da je nenormalno umiljat i da mu je spavao bukvalno pored glave citave noci..kako se on pomeri u krevetu, macak odmah za njim i zalpi mu se uz glavu i pocne da prede najglasnije
predivna su oba maceta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back