Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majstora, jbgaPokvarila mi se protočna slavina u kuhinji. A za vikend imam 12 torti. Muž mi je namestio drugu, ali imam samo hladnu vodu.
Moram pod hitno da rešim problem tople vode u kuhinji.

Ma ok je zvati majstora, ali treba naći nekog ko je dovoljno zainteresovan da reši problem na pravi način.majstora, jbga
meni ce sutra prebacivati radijator
usrala sam se od srece + su me odrali
![]()

U toj kuhinji mi stoji mašina za sudove. Ali, kada pravim torte, skroz je neupotrebljiva.A da u tu kuhinju ubaciš mašinu za sudove? Da li bi ti to možda rešilo problem?
Meni je bojler od 10l dobro rešenje, ali se mi ne majemo tortama, već ono redovno od ručka. Npr 2-3 šerpe, 2-3 ćase za salatu i po 3 tanjira, komada escajga i čaše. Ali nam je pojačan na između dve trećine i pune jačine, tako da bude dovoljno kad se umeša sa hladnom vodom.
Da nas je više ne bi bilo dovoljno ni u ludilu.

U toj kuhinji mi stoji mašina za sudove. Ali, kada pravim torte, skroz je neupotrebljiva.
Jer recimo, sada za vikend, pečem kore od 150 jaja. I sva belanca mutim u dva miksera koji imaju svoje posude. Znači, te dve posude u toku pečenja kora, treba da se operu 20 - ak puta. Tu mi treba slavina sa toplom vodom, a ne mašina. Filove za te torte kuvam u 10 - 15 posuda. Koje ni u ludilu ne mogu da stanu u mašinu kada završim filovanje, a da ih ređam pet po pet, pa puta tri, pa puta dva sata koliko pere mašina...
Znači, treba mi slavina sa (skoro) neograničeno mnogo tople vode.![]()

Rukama. Ali nemam toplu vodu.Kuku lele Domaćice. Čime pereš sudove?![]()

12 torti za vikend, svaka castPokvarila mi se protočna slavina u kuhinji. A za vikend imam 12 torti. Muž mi je namestio drugu, ali imam samo hladnu vodu.
Moram pod hitno da rešim problem tople vode u kuhinji.

Ma još većeJe l ovolke?
---------------D
![]()

U toj kuhinji mi stoji mašina za sudove. Ali, kada pravim torte, skroz je neupotrebljiva.
Jer recimo, sada za vikend, pečem kore od 150 jaja. I sva belanca mutim u dva miksera koji imaju svoje posude. Znači, te dve posude u toku pečenja kora, treba da se operu 20 - ak puta. Tu mi treba slavina sa toplom vodom, a ne mašina. Filove za te torte kuvam u 10 - 15 posuda. Koje ni u ludilu ne mogu da stanu u mašinu kada završim filovanje, a da ih ređam pet po pet, pa puta tri, pa puta dva sata koliko pere mašina...
Znači, treba mi slavina sa (skoro) neograničeno mnogo tople vode.![]()

Meni uzeli za sečenje, cev i prebac 70e...iz Elektrana ...e,da, i spajanje sušača u kupatilu poe bilo u toj ceni..ako sam se zaebo za cifru, onda najviše 30+e ukupno...eee i zamena ventila na radijatorima je posebno koštala..svaki radijator 40e..20 po ventilu...umalo da zaboravim i tu stavkumajstora, jbga
meni ce sutra prebacivati radijator
usrala sam se od srece + su me odrali
![]()
e meni su za to trazili 140 i 150Meni uzeli za sečenje, cev i prebac 70e...iz Elektrana ...e,da, i spajanje sušača u kupatilu poe bilo u toj ceni..ako sam se zaebo za cifru, onda najviše 30+e ukupno...eee i zamena ventila na radijatorima je posebno koštala..svaki radijator 40e..20 po ventilu...umalo da zaboravim i tu stavku
To je bas jeftino,nas su odraliMeni uzeli za sečenje, cev i prebac 70e...iz Elektrana ...e,da, i spajanje sušača u kupatilu poe bilo u toj ceni..ako sam se zaebo za cifru, onda najviše 30+e ukupno...eee i zamena ventila na radijatorima je posebno koštala..svaki radijator 40e..20 po ventilu...umalo da zaboravim i tu stavku
sada za vikend, pečem kore od 150 jaja.

sta je Cile, zajebbava gazda za odmor?Ne znam da li da se smejem ili da cupam kosu...![]()
Malo je sto smo odlozili put malo kasnije od planiranog da bi odradili posao koji je iskrsnuo, nego sad bi najbolje bilo da otkazemo put
Ne znam jel me provociraju
Ili misle da sam luda
Ili me cackaju kad cu puci
Ili su vec toliko ostarili da ne mogu bez nas
Nije mi jasno
Ali me sve stiska... kao balon sam...
Moram sebe da dovedem u zen fazu
Mantram “mozes ti to”![]()

Godinesta je Cile, zajebbava gazda za odmor?![]()