Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto evrića za mačije gomno....
Imamo mačku, dvorišnu, ali ulazi i unutra povremeno. Nešto mu se nadula creva, pa nekoliko rengen snimaka, terapija, pregledi i opet terapija, pa dođosmo do te cifre da bi mogao da se isprazni...
Šta ćeš, živo biće, ne mogu ga pustiti da crkne jer mi žao para.

Jedan povraća, drugi ima proliv! :dash:
A ja treba da šijem, ali mušterija nije donela sve što treba, sutra će, a treba za petak uveče. :dash:
Прехладили су се, или их је закачио неки вирус?
Знаш шта треба да радиш, и знаш да није страшно, а опет те истресе из гаћа :(

Pretpostavljam da je virus. Znam sve, ali je svaki put grozno.... :(
Знам, дај им нека грицкају двопек или бејк ролс, чајеве, све знаш, шта да ти причам.
Јел баш често?
Надам се да ће ноћас стати да могу да спавају, мишеви мали ...

• Podržavam
Reactions: Red
Знам, дај им нека грицкају двопек или бејк ролс, чајеве, све знаш, шта да ти причам.
Јел баш често?
Надам се да ће ноћас стати да могу да спавају, мишеви мали ...
Čekam da se malo smire, ovaj sa prolivom dobio probiotik i neki slani kreker, ovaj što povraća, povratio sve, više puta, nisam mu još dala probiotik... Očekujem žurku noćas.

Čekam da se malo smire, ovaj sa prolivom dobio probiotik i neki slani kreker, ovaj što povraća, povratio sve, više puta, nisam mu još dala probiotik... Očekujem žurku noćas.
Ух, ја не знам шта ме више плаши, али мислим да се лакше изборим са проливом...заслађенији чај би можда умирио желудац, баш не знам шта ту помаже...

Ух, ја не знам шта ме више плаши, али мислим да се лакше изборим са проливом...заслађенији чај би можда умирио желудац, баш не знам шта ту помаже...
Sad i drugi povraća, kažem ja, biće žurka.
Ništa do sutra, malo vode i to je to za sad....
Izvinjavam se ako neko ima osetljiviji želudac.

Куку, све сам вас заразила :sad2:
Јел ти боље сад?
Jeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću. :sad2:

Jeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću. :sad2:
Добро је да не боли, сад уради и уз да видиш тачно шта је...

utopli se, noge i deo trupa..i unosi tecnost..cim piskis, unesi odmah casu tecnosti
u apotekama imas rowatinex perlice..100kom u pakovanju, to ej doza za jednomesecnu terapiju
na bazi biljnih ulja su i pomazu razgradnji calcifikata i laksem izbacivanju
njih preporucuju i preventivno na sest meseci osobama koje su sklone pravljenju peska i kamenja

Auh...
Nek te tesi to da muskarce to boli mnogo jace
Pogotovo kad izbacuju
Kazu da tad umiru od bolova
Evo ja zamisljam i radujem se da i njih nesto zaboli :lol:
Misli na njihovu bol, bice ti lakse :malav:
umiru cicak i zene i muskarci od tih bolova, muskarci samo duze izbacuju kroz deo gde je ureter..a bubrezi su nam svima isti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back