Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre sedam dana je dr prepisala terapiju detetu i ja se dogovorim sa mm da joj on daje, jednom dnevno ide.
Od 7 dana on je 5 zaboravio(naravno da sam se ja setila i trcala kuci da joj dam)

I onda me pita Zasto si ljuta?!
A kako se ne zaboravi nista na poslu?! Kako to?!
A deca su jedino i samo moja obaveza

I onda kazu Lako je tebi.
Ma zivot mi je bajka.

Pre sedam dana je dr prepisala terapiju detetu i ja se dogovorim sa mm da joj on daje, jednom dnevno ide.
Od 7 dana on je 5 zaboravio(naravno da sam se ja setila i trcala kuci da joj dam)

I onda me pita Zasto si ljuta?!
A kako se ne zaboravi nista na poslu?! Kako to?!
A deca su jedino i samo moja obaveza

I onda kazu Lako je tebi.
Ma zivot mi je bajka.
pronacices svoj mir kad prihvatis da tvoj m ne moze da se bavi decom na nacin na koji ti radis
ne zato sto je nesposoban, a ti sposobnije, nego zato sto je video da ti to radis odlicno i da nema potrebe da se deci posvecuje na isti nacin kao ti
sto ne znaci da je manje roditelji da ih manje voli
sutra ce da dodju zivotne situacije u kojima ce on da uradi svoj deo posla
tako da ces da budes mirnija ako to sto radis isplaniras bez da njega ukljucejes..bice bolje i za tebe i za njega i za decu
vise smeha, manje nevoze
da mi je ova pamet a one godine kakvi mi zivci bili, ko konopci :)

Mene su počeli da užasavaju boravci pored vode upravo zbog stršljenova, bokte gde god da odeš dođe neki da ti upropasti dan. U kombinaciji sa alergijom na sunce zabava zagarantovana :lol:

Jedino nekom knjigom da ga covjek gadja.
Gadjas I promasis, zamisli tu neman kad se iznervira.
Муж их убија, ја се плашим тога да их разљутим, стварно су гадни...
Пре две године су имали гнездо негде близу канцеларије, цела зграда је лудела од њих, дневно по неколико уђе у сваку канцеларију, то је била општа паника.
И изгубили су се одједном, неко их је изгледа средио.

Mene su počeli da užasavaju boravci pored vode upravo zbog stršljenova, bokte gde god da odeš dođe neki da ti upropasti dan. U kombinaciji sa alergijom na sunce zabava zagarantovana :lol:
Да ли се мени чини или су раније били права реткост, сад једва видим обичну осу, а њих свуда...просто су ми омилеле наше обичне, мале осице...

pronacices svoj mir kad prihvatis da tvoj m ne moze da se bavi decom na nacin na koji ti radis
ne zato sto je nesposoban, a ti sposobnije, nego zato sto je video da ti to radis odlicno i da nema potrebe da se deci posvecuje na isti nacin kao ti
sto ne znaci da je manje roditelji da ih manje voli
sutra ce da dodju zivotne situacije u kojima ce on da uradi svoj deo posla
tako da ces da budes mirnija ako to sto radis isplaniras bez da njega ukljucejes..bice bolje i za tebe i za njega i za decu
vise smeha, manje nevoze
da mi je ova pamet a one godine kakvi mi zivci bili, ko konopci :)
NEmam ja problem sa tim da ja radim to sve
Ali kad bi mm priznao da on u tome ne ucestvuje
Jer taj posao se “ne vidi”

Нађу оне место, нама се стршљен два пута провукао, стане на зид, мили, мили и нађе пролаз :ljutka:
I nama... I gnezdo u krovu smo imali. Nego ja nisam ni znala šta je stršljen, meni su sve to zolje, i onda su nam iz telekoma rekli kad su bili da treba da se uništi neko gnezdo stršljena da bi nastavili da rade.
A smrdibube su negde u stanu izgleda napravile štek, i žive lagodno, svako malo pojavi se poneka. :sad2:
Život mi je par godina kraći. :sad2:

NEmam ja problem sa tim da ja radim to sve
Ali kad bi mm priznao da on u tome ne ucestvuje
Jer taj posao se “ne vidi”
Svako ima svoju ulogu. Kod nas žmu je inicijator i onda puf, nestane.
Tako je bilo sa npr. sa dojenjem, prestani sa dojenjem, prestani, ja ću da pomognem. I kad je trebalo hrabro je zbrisao tu noć u drugu sobu. Ali i dan danas sav bitan priča da nikad ne bi prestala da nije bilo njega. :lol:

I nama... I gnezdo u krovu smo imali. Nego ja nisam ni znala šta je stršljen, meni su sve to zolje, i onda su nam iz telekoma rekli kad su bili da treba da se uništi neko gnezdo stršljena da bi nastavili da rade.
A smrdibube su negde u stanu izgleda napravile štek, i žive lagodno, svako malo pojavi se poneka. :sad2:
ne mora da znaci uopste da imaju stek u kuci
ako otvaras prozor i vrata, dovoljno je da udju
moja sestra dolazi pre neki dan i kaze - eto sad umesto da odmorim za praznike, ja moram da vaim sve iz garderobera, usle su nam smrdibube
je l ima puno?
ne jedna je, al smrde za vojsku..sigurno ih se puno zavuklo
posle sat vremena dolazi i donosi bebana da ga izgnjavim..ja je pitam je l se obracunala sa bubama
a ona sva srecna kaze - ma to je samo ta jedna..sigurno je usla kad sam otvorila prozor..a onaj miris na smrdibube - zet je trazio kupace gace za bazen, pa je iz kese izvadio i nije u nju naravno vratio neki sorc koji koristi na letovanju za mazanje maslinovim uljem prvih par dana..kaze ona, to je smrdelo uzeglo maslinovo koje nikako ne moze da se opere iz sorca :lol:

Пре ће бити да негде у некој пукотини споља имају гнездо, кад су почеле да се појављују?
Е, а нама су стршљенови направили гнездо у клими, открили смо кад је мајстор скинуо да је опере...
Сва срећа па су излазили напоље кад су се излегали, јер климу нисмо укључивали...

Ne mogu vam opisati kolicinu bola koji imam i stopalu i zglobu
I ne mogu vam opisati koliko sam besna, em zbog bola, em zbog idiota koji na vreme nije uradio to sto je trebalo i sad cu da cupkam do ponedeljka
Docopala sam do kuce, sad lezim ko krava i sikcem ko zmija

Ne mogu vam opisati kolicinu bola koji imam i stopalu i zglobu
I ne mogu vam opisati koliko sam besna, em zbog bola, em zbog idiota koji na vreme nije uradio to sto je trebalo i sad cu da cupkam do ponedeljka
Docopala sam do kuce, sad lezim ko krava i sikcem ko zmija
Шта је било???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back