Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прехладили су се, или их је закачио неки вирус?Jedan povraća, drugi ima proliv!
A ja treba da šijem, ali mušterija nije donela sve što treba, sutra će, a treba za petak uveče.![]()

Pretpostavljam da je virus. Znam sve, ali je svaki put grozno....Прехладили су се, или их је закачио неки вирус?
Знаш шта треба да радиш, и знаш да није страшно, а опет те истресе из гаћа![]()

Знам, дај им нека грицкају двопек или бејк ролс, чајеве, све знаш, шта да ти причам.Pretpostavljam da je virus. Znam sve, ali je svaki put grozno....![]()
Čekam da se malo smire, ovaj sa prolivom dobio probiotik i neki slani kreker, ovaj što povraća, povratio sve, više puta, nisam mu još dala probiotik... Očekujem žurku noćas.Знам, дај им нека грицкају двопек или бејк ролс, чајеве, све знаш, шта да ти причам.
Јел баш често?
Надам се да ће ноћас стати да могу да спавају, мишеви мали ...
Ух, ја не знам шта ме више плаши, али мислим да се лакше изборим са проливом...заслађенији чај би можда умирио желудац, баш не знам шта ту помаже...Čekam da se malo smire, ovaj sa prolivom dobio probiotik i neki slani kreker, ovaj što povraća, povratio sve, više puta, nisam mu još dala probiotik... Očekujem žurku noćas.
Sad i drugi povraća, kažem ja, biće žurka.Ух, ја не знам шта ме више плаши, али мислим да се лакше изборим са проливом...заслађенији чај би можда умирио желудац, баш не знам шта ту помаже...
Ух, ух...ма да, овде нико не каки и не повраћа, све фин народ.Sad i drugi povraća, kažem ja, biće žurka.
Ništa do sutra, malo vode i to je to za sad....
Izvinjavam se ako neko ima osetljiviji želudac.
Drzim fige da ih brzo prodjeSad i drugi povraća, kažem ja, biće žurka.
Ništa do sutra, malo vode i to je to za sad....
Izvinjavam se ako neko ima osetljiviji želudac.
Hvala ti, Čičkava!Drzim fige da ih brzo prodje
I ovde cujem deca imaju stomacni
Куку, све сам вас заразилаMeni noćas krenuo kamen, pesak, ebemliga šta je, iz bubrega. Sve sam zvezde videla.

Meni ako krene nešto tako, tačno ću da te banujem!Куку, све сам вас заразила
Јел ти боље сад?

Meni ako krene nešto tako, tačno ću da te banujem!![]()

Jeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću.Куку, све сам вас заразила
Јел ти боље сад?

Добро је да не боли, сад уради и уз да видиш тачно шта је...Jeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću.![]()
Auh...Meni noćas krenuo kamen, pesak, ebemliga šta je, iz bubrega. Sve sam zvezde videla.

joj bre, groznoJeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću.![]()

utopli se, noge i deo trupa..i unosi tecnost..cim piskis, unesi odmah casu tecnostiJeste. Od 1 do 5 jutros sam šetala, i onda je prestalo da boli. Pa sam spavala do 8, išla kod lekara po uput da uradim urinokulturu, jer mi se sve čini da imam urinarnu infekciju. Kada budu rezultati, znaćemo šta dalje. Ali samo da ne boli kao noćas. izludeću.![]()
umiru cicak i zene i muskarci od tih bolova, muskarci samo duze izbacuju kroz deo gde je ureter..a bubrezi su nam svima istiAuh...
Nek te tesi to da muskarce to boli mnogo jace
Pogotovo kad izbacuju
Kazu da tad umiru od bolova
Evo ja zamisljam i radujem se da i njih nesto zaboli
Misli na njihovu bol, bice ti lakse![]()
ne boli jace nego duzeAuh...
Nek te tesi to da muskarce to boli mnogo jace