Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa teren 12h na sjebanu nogu, kad nisam pocela da vristim na sred predstave nikad necu, i popila za bolove i namazala i dzaba, to kost i tetiv sjebana mozes piti sta oces ne vredi
Jedino sto pomaze su terapije za koje bi morala da puknem 400e odjednom, jel pita neko odakle

Onda zmaj koji mrtav ladan spoji sve praznike i jjebe mu se da odradi nesto sto je trebalo, i sad probija rok pravi mi domino efekat, on kasni sad i ja kasnim zbog njega, i sve super nabijem ga

Ufff sto sam besna

Пре ће бити да негде у некој пукотини споља имају гнездо, кад су почеле да се појављују?
Е, а нама су стршљенови направили гнездо у клими, открили смо кад је мајстор скинуо да је опере...
Сва срећа па су излазили напоље кад су се излегали, јер климу нисмо укључивали...
Jeste bilo gnezdo. Bilo je pre par godina i zvali smo Veterinu Beograd. Oni to rešavaju vrlo efikasno. Rekli su da je bilo dva gnezda, jedno aktivno, drugo ne.

Saznala sam na FB da je mrtav sin moje poznanice. Znam da je radio na kruzeru, pa sam se raspitivala šta se desilo.
Jedni kažu da je nađen prebijen i obešen u Majamiju, a drugi da je izvršio samoubistvo na Aljasci.
Što čaršija može da izmišlja, majko mila. :(

Oborila sam glavu i polomila sijalicu, ako je samo to prezivecu nekako, te sijalice nisu jeftine al nisu ni nesto nenormalno skupe
No ako sam polomila celu glavu nesto unutra onda slobodno mogu da se obesim
Zmaja nema ovde pa da saznam odmah sta je, javila sam mu na mob, kad dodje videcemo kolika je steta
Ja cu lepo da se obesim, ja ne mogu vise, ko sta radi ja samo radim da placam neke govnjarije, kad cu JA da dodjem na red, da potrosim platu na SEBE jebemti

Juce me je opet bolela besika
Ne znam ali nije ovo jos dobro imam neki potuljeni bol
I kilava sam jako
Bezvoljna
Secam se kad sam prosli put bila bolesna bilo mi je toliko grozno samo su me obuzimale teske misli i razmišljanje o problemima
Sad onako ali fizicki sam tropa skroz

547473
547474

Kiselo,ne odgovara mi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back