Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Imas neku tezgu?sad sam u Cernu, svako tezi boljem![]()
Pjevas?
Da dodjemo da se veselimo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas neku tezgu?sad sam u Cernu, svako tezi boljem![]()

Nije isto da casti i da ovaj zickaSta to pricate, da je dosao neki politikos iz opstine dali bi im gajbu vina.
..................................................................................................................
Fotografa je sevap chastiti .
dobroAjde mars

Kod nas se prvo casti fotograf , konobari i muzika .Nije isto da casti i da ovaj zicka
Pa jel vas bar ponude?Ajde mars
E kad fotkas htanu po restoranima skoro kod vecine dobijes da jedesto je deo rituala kod vecine
Al ovo sajmovi konferencije slavlja i sl, ako nije dogovoreno u napred da dobijas hranu onda mi ne pipamo nista
izvol'te, na pesmu, ice i piceImas neku tezgu?
Pjevas?
Da dodjemo da se veselimo?![]()
Nije ok jer mi smo tu da odradimo posao sto neprimetnije nemametljivo i da idemo daljeMa ok je da ljudi uzimaju promo materijal
Zato i jeste tu
I da degustiraju
Ili se sluze kad neko promovise hranu
Ali vide da se prodaje.
I kao ... ma bzvz ...
Bilo me sramota njihove sramote
Ali svuda valjda ima toga.
Meni se nije desavalo pa mi sok al sledeci put zato imam pripremljen odgovor.![]()
Dodji kod nas u septembru da vidis od cega i kako ga mi pravimoSecam se kad je i vino bilo u gajbama i kad se pravilo od grozdja i kada je jedina stvar bila sumpor sa kojim se
grozdje prskalo . Eto toliko.
Samo ako dolazi i Kemišizvol'te, na pesmu, ice i pice

Ove restorane cije menije mi radimo svi nam serviraju da jedemoPa jel vas bar ponude?
Naopako da ne dobijete da jedete nista?
Pa daj da dodjemo onda kod tebeKod nas se prvo casti fotograf , konobari i muzika .

Gde je TO u Septembru , e bas me interesuje pa povedem neke drugare vinopije.Dodji kod nas u septembru da vidis od cega i kako ga mi pravimo![]()
Upravo takoOve restorane cije menije mi radimo svi nam serviraju da jedemo
Ali nije to generalno pravilo... ima i gde ne daju nista
Ne mora, mene zabole, ja idem sita i pravim se fina, uopste ne planitam da dobijem ista. E kad serviraju ajde iz postovanja pojedem malo, necu da navalim ko sto bih da sam sela ko gost....
Mora se glumi finoca
Ja sam placena da odradim to sto treba, niko nije duzan da da ista preko toga, a ako bas namenski nutka necim ispostujem uzmem malo....
To je moja licna politika a i firmina
Kad sam pocinjala zmajko mi reko pazi ne uzimaj nista.. reko si normalan pobogu...jos se ja uvredih sto mi on to kaze....kaze bivsi radnici ga blamirali tako ko taj sto je kod tebe zickao po sajmovima i sl... pa sad za svaki slucaj napomene na pocetku
Ima nas razni....
Nisam te zvala da pijes vec da gledas kako se biraju grozdovi od kojih se pravi vino.Gde je TO u Septembru , e bas me interesuje pa povedem neke drugare vinopije.

Ne pijem vino, retko , kada probas nesto vrhunski kvalitetno , onda vise ne uzivas u proseku.Nisam te zvala da pijes vec da gledas kako se biraju grozdovi od kojih se pravi vino.![]()
Slazem se.Ne pijem vino, retko , kada probas nesto vrhunski kvalitetno , onda vise ne uzivas u proseku.
A tako je i sa drugim stvarima![]()

Tek u sredu će mi biti gotova urinokultura. Onda ću tražiti od doktora da mi zakaže UZ. Meni je samo bitno da ne boli, a utvrđivaćemo šta je. samo da ne boli.Зд, јеси проверавала шта је у питању тачно?

Знам, али битно је да ли је камен или песак, да би знала да ли да га избацујеш убрзано или мора прво да се разбије...Tek u sredu će mi biti gotova urinokultura. Onda ću tražiti od doktora da mi zakaže UZ. Meni je samo bitno da ne boli, a utvrđivaćemo šta je. samo da ne boli.![]()

jesi li radila obicnu analizu urina jer na osnovu i tih rezultata moze da se vidi da li je u pitanju kamenTek u sredu će mi biti gotova urinokultura. Onda ću tražiti od doktora da mi zakaže UZ. Meni je samo bitno da ne boli, a utvrđivaćemo šta je. samo da ne boli.![]()
Nije ok jer mi smo tu da odradimo posao sto neprimetnije nemametljivo i da idemo dalje
Nema sta da ja idem.od standa do standa da jedem srpkam capkam pijem ono sto je namenjeno gostima sajma... ja nisam gost niti ucesnik, ja sam tu da odradim ono za sta sam placena i cao zdravo

Nisam. Rekao mi samo urinokulturu da uradim. U sredu ću tražiti i za običnu analizu, i za UZ.jesi li radila obicnu analizu urina jer na osnovu i tih rezultata moze da se vidi da li je u pitanju kamen