Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ok je da ljudi uzimaju promo materijal
Zato i jeste tu
I da degustiraju
Ili se sluze kad neko promovise hranu

Ali vide da se prodaje.
I kao ... ma bzvz ...
Bilo me sramota njihove sramote :(

Ali svuda valjda ima toga.
Meni se nije desavalo pa mi sok al sledeci put zato imam pripremljen odgovor. :lol:
Nije ok jer mi smo tu da odradimo posao sto neprimetnije nemametljivo i da idemo dalje
Nema sta da ja idem.od standa do standa da jedem srpkam capkam pijem ono sto je namenjeno gostima sajma... ja nisam gost niti ucesnik, ja sam tu da odradim ono za sta sam placena i cao zdravo

Pa jel vas bar ponude?
Naopako da ne dobijete da jedete nista?
Ove restorane cije menije mi radimo svi nam serviraju da jedemo
Ali nije to generalno pravilo... ima i gde ne daju nista
Ne mora, mene zabole, ja idem sita i pravim se fina, uopste ne planitam da dobijem ista. E kad serviraju ajde iz postovanja pojedem malo, necu da navalim ko sto bih da sam sela ko gost....
Mora se glumi finoca ;)
Ja sam placena da odradim to sto treba, niko nije duzan da da ista preko toga, a ako bas namenski nutka necim ispostujem uzmem malo....
To je moja licna politika a i firmina
Kad sam pocinjala zmajko mi reko pazi ne uzimaj nista.. reko si normalan pobogu...jos se ja uvredih sto mi on to kaze....kaze bivsi radnici ga blamirali tako ko taj sto je kod tebe zickao po sajmovima i sl... pa sad za svaki slucaj napomene na pocetku
Ima nas razni....

Ove restorane cije menije mi radimo svi nam serviraju da jedemo
Ali nije to generalno pravilo... ima i gde ne daju nista
Ne mora, mene zabole, ja idem sita i pravim se fina, uopste ne planitam da dobijem ista. E kad serviraju ajde iz postovanja pojedem malo, necu da navalim ko sto bih da sam sela ko gost....
Mora se glumi finoca ;)
Ja sam placena da odradim to sto treba, niko nije duzan da da ista preko toga, a ako bas namenski nutka necim ispostujem uzmem malo....
To je moja licna politika a i firmina
Kad sam pocinjala zmajko mi reko pazi ne uzimaj nista.. reko si normalan pobogu...jos se ja uvredih sto mi on to kaze....kaze bivsi radnici ga blamirali tako ko taj sto je kod tebe zickao po sajmovima i sl... pa sad za svaki slucaj napomene na pocetku
Ima nas razni....
Upravo tako
Bas losa reklama.
Ljudi organizovali sve sjajno i perfektno
Sve platili bez da su pitali koliko
Svi koji su dosli fini kulturni i onda oni tako
Mislim da je organizator video i cuo, preselo bi mu.
Al ja cutim. Ne mesam se.
Vise mi zao tog jadnika sto prosi i nema elementarnu kulturu i njegovog gazdu.

Tek u sredu će mi biti gotova urinokultura. Onda ću tražiti od doktora da mi zakaže UZ. Meni je samo bitno da ne boli, a utvrđivaćemo šta je. samo da ne boli. :sad2:
Знам, али битно је да ли је камен или песак, да би знала да ли да га избацујеш убрзано или мора прво да се разбије...
Мада, верујем да је камен, песак не боли толико.
Јави како си :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back