Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@tema

Citiram:

"U ovome moramo biti saglasni i delovati kao jedan, jer se ovde radi o vrlo opasnim stvarima, koje su bile svojstvene totalitarnim režimima u prošlosti. Da se vladajuća stranka obmanama i pozivima na linč obračunava sa pojedincima, građanima koji nemaju nikakve veze sa političkim partijama, prosto je neverovatno za bilo koju državu u Evropi u 21. veku.

NapreDNO"

Ono kad si autodestruktivni debil pa narucis zeleni caj pa onda kapucino, pa u roku od pola sata tako slatko najebes pokvaris provod
Sad lezim u krevetu spava mi se a djoku cu da spavam srce mi do plafona skace
Pa bolje da sam dve votke stukla napila se pa barem bi bilo zabavnije i korisnije a i manje stetno realno
Zasto sam bre toliki idiot da znam da ne smem i opet to uradim....kad cu da prestanem sa autodestrukcijom :dash:

nikad ja krknuo pet limenki i par bromija

- - - - - - - - - -

sa cu uzmem malo cj od maslacka i liv52 za jetru i testerastu plmu za prostatu i ko nov

- - - - - - - - - -

a ujutru opet iznova pa dokle bufe teralo tako bez hirurgijr

- - - - - - - - - -

al moram na sljaku tu sam ko kreten strejt

Ono kad si autodestruktivni debil pa narucis zeleni caj pa onda kapucino, pa u roku od pola sata tako slatko najebes pokvaris provod
Sad lezim u krevetu spava mi se a djoku cu da spavam srce mi do plafona skace
Pa bolje da sam dve votke stukla napila se pa barem bi bilo zabavnije i korisnije a i manje stetno realno
Zasto sam bre toliki idiot da znam da ne smem i opet to uradim....kad cu da prestanem sa autodestrukcijom :dash:

:confused:

I meni zeleni caj ne prija, ustvari ja cajeve i ne volim, osim sipka, hibiskusa i lipe.

samo sda ispiskis
ja ovaj cips,semene,cokoladu,sira,kobaju koja mi bila podloska za vops i bromija mooram da iscenjam
ako te bude budilo noocu nije dobro al ces bar ubosti solju
trebamo probati jednom spavati zajedno da vidis kako to ide

- - - - - - - - - -

Znam da je to problem. Sad malo vise vode da razredis drogu. :lol:

2 litre otislo doduse suva mi usta ko barut

Ја отворила пиво, биће шетања до ве-цеа ноћас.

nece ako ne pijes vodu
al ces zato dehidriras

- - - - - - - - - -

Upravo :lol:
Ma ne volim sto tako sama sebi glupost napravim
Mrzim zimu, tako suzen izbir pica hbt, sta imas caj kafu kuvano vino, pa hebi ga, leti brate imas sta oces....

si ti cula za dostavu
donosim ti sta oces

- - - - - - - - - -

sve to stoji neotvarano a i poluotvarano

samo sda ispiskis
ja ovaj cips,semene,cokoladu,sira,kobaju koja mi bila podloska za vops i bromija mooram da iscenjam
ako te bude budilo noocu nije dobro al ces bar ubosti solju
trebamo probati jednom spavati zajedno da vidis kako to ide

- - - - - - - - - -

2 litre otislo doduse suva mi usta ko barut
Trka do wca ko ce prvi :rotf:
Sta popio si bromazepan u komb sa pivom? Pa onda nemam sekuraciju neces ubosti ni vrata wca tako drogiran, ja na spidu sa kofeinom ko brzi gonzales stizem u wc :rotf:

- - - - - - - - - -

nece ako ne pijes vodu
al ces zato dehidriras

- - - - - - - - - -

si ti cula za dostavu
donosim ti sta oces

- - - - - - - - - -

sve to stoji neotvarano a i poluotvarano

Sve smo ugovorili, ponesi kokisku kofein i extazi da ukombinujem i ima da letim do wca :rotf:
Ti se stondraj bromazepanima da ne smetas :lol:

- - - - - - - - - -

Зато ја кафу избегавам после осам.
Ja ne smem uopste, samo decaf, al kad sam idiot pa povremeno prekrsim pravilo evo sta se desi, hbg nasli birtiju jeftinu al slabog izbora pica pa daj sta je toplo da imaju, i tako udarim po caju i kafi
Ja da sam smela sok hladan uzela bih, al de ovako slinava to
Ma idiot sam bre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back