Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skrenula levo od Albuqerkija?Zasto sam na rupi?
Samo u geometriji sam imala utisak da se hvatam u koštac sa nečim opipljivim.
Yebo brojeve, a posebno one koji prate slova, na primer ovo:
(2x + 3y) • (4x2 - 6xy + 9y2)
Kako sam ja volela matematiku ... uvek ... i logicke zadatke ...
Meni je to bilo pis of kejk...
Ali zato istorija... biflanje napamet... definicije!!!! Triput gore od uzasa. Kad sve moras da znas napamet, svaku rec, kao idiot. Muko moja...
A matematika, fizika, hemija... milina... sve logicno... jednom ti objasni kako ide, pravila i zasto i samo przis...
Ali zato istorija... biflanje napamet... definicije!!!! Triput gore od uzasa. Kad sve moras da znas napamet, svaku rec, kao idiot. Muko moja...
A matematika, fizika, hemija... milina... sve logicno... jednom ti objasni kako ide, pravila i zasto i samo przis...

a bromija bensedin el si probala
Ja to odma konkretno - stondiram se heroinom i mirna backa
zaebavaj rokni 2x6mg na tvoju konstituciju i mirna si

Dogovoreno, iskombinovacu to sa kokiskom i ima da me bole sve i za visoku temp, nek izgori mozak bitno da se letiiiii![]()
https://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Belgrade/
Ja gledam ovde, navodno vazi za najprecizniji sajt kada je vreme u pitanju....
Mi smo se malo razmazili, dok sam isla u osnovnu secam se da je sneg bio po 3-4 meseca...

Valjda od vikenda temperatura krece ka nuli, pa navise....
....Ubung macht den Meister...uz dodatak dve tačkice na prvom U.Bila sam kod zubara da skidam kamenac i rekla mi da sam izgrebala zube sa pastom za izbeljivanje. Ne smem vise da koristim