Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo u geometriji sam imala utisak da se hvatam u koštac sa nečim opipljivim.

Yebo brojeve, a posebno one koji prate slova, na primer ovo:

(2x + 3y) • (4x2 - 6xy + 9y2)

Kako sam ja volela matematiku ... uvek ... i logicke zadatke ...
Meni je to bilo pis of kejk...
Ali zato istorija... biflanje napamet... definicije!!!! Triput gore od uzasa. Kad sve moras da znas napamet, svaku rec, kao idiot. Muko moja...
A matematika, fizika, hemija... milina... sve logicno... jednom ti objasni kako ide, pravila i zasto i samo przis...

Ali zato istorija... biflanje napamet... definicije!!!! Triput gore od uzasa. Kad sve moras da znas napamet, svaku rec, kao idiot. Muko moja...
A matematika, fizika, hemija... milina... sve logicno... jednom ti objasni kako ide, pravila i zasto i samo przis...

Све зависи каквог професора имаш. Мени се физика огадила до краја, хемија пффф, никад ми није била јасна увереност у те молекулске формуле, откуд знате да је све баш тако...

otkad to istorija ima definicije ? to vam je profesor bio neka zadrta budala
ako nešto zahteva učenje napamet to je fizika sa svojim formulama

Od kad je ekonomiski faks bez bubacine
Ko ne voli bunacinu ne ida na prava i ekonomiju :lol:
Tamo se ide kad ne znas sta ces :lol:

Nego za drugo sam dosla, nocas mi goreo mozak, budila se svaki cas, sve kao istrpecu da ne popijem diklofen, al ne vredi oko tri il da izgorim il da mrem, drmenm diklofen i napokon oko cetri mi ga spusti s oprostenjem, pa zaspah kako valja
Bem ti baksuza ovo je bas gripcina cim je otislo grlo, spusta se na pluca plus sad temp, masala :roll:
Samo je falio diklifen na sve sto gutam inace :roll:

Moj omiljeni predmet je bila hemija. Sjajno mi je išla i jako sam je volela. Najgore za učenje su bile sociologije, filozofije, psihologije...hvala bogu da sam išla u matematicku pa san ih imala po godinu dana inače bih iskvarila prosek tim predmetima 100%. Dodje faks kad opet gomila sociologija i filozofija, ququ i lele, uf šta su mi teško padale ali valjda od tolikog učenja postadoh naviknuta i najbolje ih se sećam, u po' noći da me drmne neko mogu da deklamujem sociologiju koliko sam je ponavljala, ostala mi je trauma:(....Ubung macht den Meister...uz dodatak dve tačkice na prvom U.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back