- Poruka
- 50.316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto sam imala sam okacila, kad bude bilo novih obavezno![]()
masaza,kafetin,bensedin,bromi,coldshower
masaza,kafetin,bensedin,bromi,coldshower

Ono kad si autodestruktivni debil pa narucis zeleni caj pa onda kapucino, pa u roku od pola sata tako slatko najebes pokvaris provod
Sad lezim u krevetu spava mi se a djoku cu da spavam srce mi do plafona skace
Pa bolje da sam dve votke stukla napila se pa barem bi bilo zabavnije i korisnije a i manje stetno realno
Zasto sam bre toliki idiot da znam da ne smem i opet to uradim....kad cu da prestanem sa autodestrukcijom![]()
I meni zeleni caj ne prija, ustvari ja cajeve i ne volim, osim sipka, hibiskusa i lipe.
Bukvalno
Spava mi se uveliko bih zakuntala, al djoku, forumasim dok ne ispiskim![]()
Znam da je to problem. Sad malo vise vode da razredis drogu.Kofein je problem, dve namirnice pune kofeina jednu za drugom sam sunula u sebe, a nije kao da ne znam da ne smem
Cist idiotizam

Znam da je to problem. Sad malo vise vode da razredis drogu.![]()
Ja tucem red obicne red kisele vode, samo setam u wc, moram da izbacim ovaj otrovЈа отворила пиво, биће шетања до ве-цеа ноћас.

Ja tucem red obicne red kisele vode, samo setam u wc, moram da izbacim ovaj otrov![]()
Znam da je to problem. Sad malo vise vode da razredis drogu.![]()

Ја отворила пиво, биће шетања до ве-цеа ноћас.
Upravo
Ma ne volim sto tako sama sebi glupost napravim
Mrzim zimu, tako suzen izbir pica hbt, sta imas caj kafu kuvano vino, pa hebi ga, leti brate imas sta oces....
Trka do wca ko ce prvisamo sda ispiskis
ja ovaj cips,semene,cokoladu,sira,kobaju koja mi bila podloska za vops i bromija mooram da iscenjam
ako te bude budilo noocu nije dobro al ces bar ubosti solju
trebamo probati jednom spavati zajedno da vidis kako to ide
- - - - - - - - - -
2 litre otislo doduse suva mi usta ko barut

nece ako ne pijes vodu
al ces zato dehidriras
- - - - - - - - - -
si ti cula za dostavu
donosim ti sta oces
- - - - - - - - - -
sve to stoji neotvarano a i poluotvarano

Ja ne smem uopste, samo decaf, al kad sam idiot pa povremeno prekrsim pravilo evo sta se desi, hbg nasli birtiju jeftinu al slabog izbora pica pa daj sta je toplo da imaju, i tako udarim po caju i kafiЗато ја кафу избегавам после осам.