Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mu prvi put. On sam olize i izvuce gnoj. Navatali smo ga da ga koliko toliko ocistimo i spricnemo antibiotski sprej. A onda je zakljucio da je dovoljno bolovao i zbrisao :lol:

Na svu srecu imamo veta u komsijskoj stali, lik je trener tu, tako da nije problem rekao je da kada macak pristigne da ga zovnemo da mu da i bocu.

Jos ga mi zatvorili u boks kod konja i zaspao je u slami.Ali cim se odmorio,skocio na hranilicu,pa na gredu o koju vise vrata od boksa i pravac napolje jer vrata od stale imaju ona vratanca za pse/macke.

Све зависи каквог професора имаш. Мени се физика огадила до краја, хемија пффф, никад ми није била јасна увереност у те молекулске формуле, откуд знате да је све баш тако...
Nema to veze sa profesorom vec sa tim da li te zanima i da li ti ide...

A otkud ti znas da je prvi svetski rat bio bas 14e? Ucestvovala? Ajde stvarno...

otkad to istorija ima definicije ? to vam je profesor bio neka zadrta budala
ako nešto zahteva učenje napamet to je fizika sa svojim formulama

Fizika ima svoje zakone, koji su lako primenljivi. Prosto. Sve logicno.

- - - - - - - - - -

Kako mrzim kada dođem kući a neko mi otvori vrata (a to nije dete) !!! Ništa lepše nego ući u prazan stan...

Treba ti pusto ostrvo tri dana... i meni...

- - - - - - - - - -

Tema: kako me nervira to sto svi kao kuliramo tako neke nakaradne pojave... jaooooo vidi je kako je uspesna... jaoooo vidi je kako je uspela... nije ona uspela, ubacila u sebe kofu silikona, rodila dete ozenjenom i sad se puci... zivi kao mis u rupi... ne sme svog coveka sta li joj je ni da pokaze... kako sutra misli svom detetu to objasniti? Sve nakaradno... sve sve sve... ju sto sam danas nervozna

pa pola sela i opstine smo pretresli, sta fali sad? te jedna dosla iz kanade nece s majkom da se vidi, te jedan kupio svalerki auto, pa onda ona sto ne sme sama da ostane...

pa pola sela i opstine smo pretresli, sta fali sad? te jedna dosla iz kanade nece s majkom da se vidi, te jedan kupio svalerki auto, pa onda ona sto ne sme sama da ostane...

Jel ti to sve tefteris bogtemazo... alal vera...
evo ovako...
ona iz kanade se vratila u kanadu... sram je bilo sto se majci nije javila... kad je sretnem to cu da joj kazem.
ona svalerka zivi kao super sjajno bajno... a sirota sama s detetom... al ima pare, pa mozda nadje jednog dana srecu... a mozda joj i to dovoljno za srecu
a ova treca je bolje... krenula je da ostaje sama... i jako sam ponosna na nju... bas je bodrimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back