Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 82.276
Mislim, ja nisam imala pojma o Rumunkama pre ovog posla, cula sam samo za Innu i to dok sam mlada i neiskusna vrtela repom po bg klubovima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, ja nisam imala pojma o Rumunkama pre ovog posla, cula sam samo za Innu i to dok sam mlada i neiskusna vrtela repom po bg klubovima.
Bolje s Rumunkama.Dakle, mene kao Srpkinju bi potencijalni seks sa Rumunkom oplemenio ili ne? Da onda idem direktno na Albanku?
Dakle, mene kao Srpkinju bi potencijalni seks sa Rumunkom oplemenio ili ne? Da onda idem direktno na Albanku?
…Ja sam Albanka
Nije smesno, zalosno je.Ciganina byzantina
E to moram sa probam..kad cemo ,,Ja sam Albanka
FujDa, bio prošle godine. Tj. još uvek nešto petljamo. Nemam zamerki. Iz ovog mog iskustva, dosta slobodne. Krećem u apartman s plaže i presretne me mlada Rumunka. "Bla, bla, sama sam došla na Tasos, jel možeš da mi pokažeš grad, bla, bla" , dva tri koktela u gradu i...khmmm, khmmm..![]()
Nisam bio nikad ni u Rumuniji, ni u Rumunki. Cuo sam je prvi grad sa istoka zemlje Turnu Severin ok.Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Ccccc..... gde si bio kada su bile uz Ukrajinke i ine atrakcija.
Nije se nikad udala za njega, samo su bili u vezi. Živili su zajedno kod njega u Budimpešti oko godinu dana, pa je to puklo i ona se vratila u Rijeku. Kaže da on ima malu platu i još se nešto žalila na njega zaboravio sam tačno šta. Roditelji su mu umrli i sad je sam. Zadnji put kad sam pričao s njom je rekla da on pokušava otići u Holandiju da bude gastarbajter tamo, na šta se ona zgrozila.Zar mu Hrvatica Jana nije žena?
Kad vec postavljas pitanje koje je za politiku smanjuje im se broj.Kog , ovog Crnogorca , Nikšu Danilovića .
Nista ne ne znate , kolko ima Srba u Rumuniji.
Zar mu Hrvatica Jana nije žena?
I da, šta god da je, piše ISTINU.
Pošto konkretno ti pripadaš jednom od tih pomenutih naroda i ti treba da budeš depotrovan u azijski stepu.Rumuni, Grci, Srbi i slični Bugari su strano telo u Evropi i za njih je isključivo humano premeštanje a la Staljin ili Endru Džekson u mongolske i kazahstanske stepe i pustinje ili u sibirske rezervate namenjene za plemena Rumangutan, Srbijuks, Gayreek i Bullshitgayr.
Pa nek tamo grade do mile volje "crkve" u obliku džamija i svinjagoga i nek delju narodnu nošnju i dild..... gusle, frule i ostalo od drveta, da prodaju koje da bi imali crkavicu za hleb.
Možda u nekom drugom životu budeš engleski aristokrata ili njemački industrijalac, u ovom si Homo Balcanisuc na tvoju veliku žalost.Ne pripadam
Jesi, jesi. Pećinski Homo Balcanicus, baš kao Zdravko Mamić, Siniša Vuco i ostala ekipa na potezu Ljubiški-Duvno-Sinj.Nisam. Na tvoju najcrnju žalost.
Onda se konačno izjasni o svojoj etničkoj i vjerskoj pripadnosti!?Nisam. Kraj priče.
Ma ti si običan srpski kompleksaš eventualno neki jugo mješanac sa krizom identiteta. Svaku temu moraš usrati sa politikom i ispoljavanje mržnje prema Srbima i svemu srpskom. Da te podsjetim tema je kakve ribe su Rumunke, a ne ko pripada kojoj civilizaciji.Z.D.T.K.
Pošto vrv. isti stav imaš i prema Srpkinjama i ostalim ženama sa Balkana a Šveđanke, Holanđanke, Njemice i ostale 'Arijevke' možeš samo sanjati, jasno je zašto si vazda suvog *urca.Pre bih opštio sa mrtvom hijenom nego sa rumangutankama i sličnima iz poluazijatske anticivilizacije.
pa dobro, to jeste nezgodno, al ne moras da delis svoje frustracije i mrznju prema zenama ovde. Naice neka prava, ova je ocigledno bila pogresna.Četiri Njegoševa stiha, plus u svakoj legendi, religiji i mitologiji je žena ta koja izda, zas3r3 nešto i slično.
Gade mi se.
I tako sam se razveo pre godinu i nešto.
Više nemam nameru ni da ih pogledam, ma ni ispod oka, niti da imam ikakav kontakt s njima. Čak i kad odem u neku radnju, idem samo na kasu gde kucaju muški. Kada neka žena vozi autobus, tramvaj itd. ja namerno propustim to i sačekam onaj gde voze muški. Itd.