Rumunke

Dakle, mene kao Srpkinju bi potencijalni seks sa Rumunkom oplemenio ili ne? Da onda idem direktno na Albanku?
Bolje s Rumunkama.
9FBE6DBD-788C-4DC5-BFC0-81D9FCA53F62.jpeg

Da, bio prošle godine. Tj. još uvek nešto petljamo. Nemam zamerki. Iz ovog mog iskustva, dosta slobodne. Krećem u apartman s plaže i presretne me mlada Rumunka. "Bla, bla, sama sam došla na Tasos, jel možeš da mi pokažeš grad, bla, bla" , dva tri koktela u gradu i...khmmm, khmmm.. 😁

Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.

Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.

Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Nisam bio nikad ni u Rumuniji, ni u Rumunki. Cuo sam je prvi grad sa istoka zemlje Turnu Severin ok.

Ccccc..... gde si bio kada su bile uz Ukrajinke i ine atrakcija.
Pretpostavljam da nisi obilazio destinacije od Ceske istocno.
Podrazumevalo se da je Zapadna Evropa slobodnih nacela, samo su nasi stvarali privid "cednosti" dok nisu dosle 90-te i izbeglice koje su pokazale pravo lice otimajuci i tude muzeve, valda se to podrazumeva kao borba za opstanak, dotle su Krajisnici u Vojvodini tvrdili kako su sve lake sem njihovih.
Secam se boravaka u Istocnoj Evropi i ponasanja ljudi sa nasih prostora smejali su se na moje tvrdnje da sled dogadaja moze stvoriti iste drustvene okolnosti i na nasim prostorima, vreme je pokazalo da sam bio u pravu.
Jasno mi je da se moji komentari mnogima ne svidaju, ali moram izneti istinu koja uvek izlazi na videlo.

Zar mu Hrvatica Jana nije žena?
Nije se nikad udala za njega, samo su bili u vezi. Živili su zajedno kod njega u Budimpešti oko godinu dana, pa je to puklo i ona se vratila u Rijeku. Kaže da on ima malu platu i još se nešto žalila na njega zaboravio sam tačno šta. Roditelji su mu umrli i sad je sam. Zadnji put kad sam pričao s njom je rekla da on pokušava otići u Holandiju da bude gastarbajter tamo, na šta se ona zgrozila.

Kog , ovog Crnogorca , Nikšu Danilovića .
Nista ne ne znate , kolko ima Srba u Rumuniji.
Kad vec postavljas pitanje koje je za politiku smanjuje im se broj.
Rumunsko-Spski odnosi nisu onakvi kakvim ih mnogi predstavljaju pored rumunskog Banata koji sam ranije opisao nije na odmet spomenuti da su menjajuci demografsku sliku od druge polovine XIX veka u ondasnjem Erdelyu sadasnja Transilvanije od brojnih Srba koji su ziveli na tim prostorima ostali samo u 13 sela u kojima nisu bili vecinsko stanovnistvo pre toga su ziveli u vecem broju u cisto srpskim selima uspeli su da smanje i broj Madara i Nemaca iako je Erdely bio u Ugarskom carstvu sa madarskom administracijom, a prvi Rumuni su se u njemu pojavili tek 1410-te god u malom broju smestili su ih na jedan posed posto su im pravili probleme . Problemi su nastali posto su i tada imali mentalitet koji i sada ispoljavaju. Sve je bilo popraceno kupovinom sitnih poljoprivrednih imanja uz veliki natalitet sa strane Rumuna pokrepljeno iredentistickim pokretom iz Dobride koju im je dobrovoljno dodelila Ugarska.

Poslednja izmena:
Rumuni, Grci, Srbi i slični Bugari su strano telo u Evropi i za njih je isključivo humano premeštanje a la Staljin ili Endru Džekson u mongolske i kazahstanske stepe i pustinje ili u sibirske rezervate namenjene za plemena Rumangutan, Srbijuks, Gayreek i Bullshitgayr.

Pa nek tamo grade do mile volje "crkve" u obliku džamija i svinjagoga i nek delju narodnu nošnju i dild..... gusle, frule i ostalo od drveta, da prodaju koje da bi imali crkavicu za hleb.
Pošto konkretno ti pripadaš jednom od tih pomenutih naroda i ti treba da budeš depotrovan u azijski stepu. :ok:

Četiri Njegoševa stiha, plus u svakoj legendi, religiji i mitologiji je žena ta koja izda, zas3r3 nešto i slično.

Gade mi se.

I tako sam se razveo pre godinu i nešto.

Više nemam nameru ni da ih pogledam, ma ni ispod oka, niti da imam ikakav kontakt s njima. Čak i kad odem u neku radnju, idem samo na kasu gde kucaju muški. Kada neka žena vozi autobus, tramvaj itd. ja namerno propustim to i sačekam onaj gde voze muški. Itd.
pa dobro, to jeste nezgodno, al ne moras da delis svoje frustracije i mrznju prema zenama ovde. Naice neka prava, ova je ocigledno bila pogresna.

Back