adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.915
Eto, bas lepa zena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, bas lepa zena
On ima dosta ekstremne stavove, ja to ne uzimam za ozbiljnopa dobro, to jeste nezgodno, al ne moras da delis svoje frustracije i mrznju prema zenama ovde. Naice neka prava, ova je ocigledno bila pogresna.
da da, davrsenaEto, bas lepa zena
koja drzava?Rumunke su ovde dosta namunjene, tripuju nesto. Mada, taj trip je cest problem sa gasterima
Nemacka, Baden Virtembergda da, davrsena
koja drzava?
i mislio sam da je NemackaNemacka, Baden Virtemberg
Jesi se vratio u Srbiju ili otisao dalje?i mislio sam da je NemackaJa sam radio kod Minhena i na severu kod Kila
tad sam nastavio, svraljao po zapadnu, sad sam u Srb, kad si ti otisla?Jesi se vratio u Srbiju ili otisao dalje?
Ja bih sad trebao sve radisticke komentare da ti brisrm, al me mrzi pola teme da brisem, molm te nemoj viseOne su tek horor, imaju glave ko konji, vilice ko fioku, plus imaju (ne sve) 32 zuba a deluje kao da imaju 16. Razume se feminacifašizam.
Mada od dinarki većih gangrba na svetu nema.
Eventualno jevrejke.
To nije rasizam već I S T I N A.Ja bih sad trebao sve radisticke komentare da ti brisrm, al me mrzi pola teme da brisem, molm te nemoj vise
nemas pravo da vredjas bilo koga na osnovu fizickog izgleda, a i pri tom to je subjektivno, Gal Gadot ruzna? ili jeste samo zato szo je Jevrejka?To nije rasizam već I S T I N A.
Trenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
Šta mislim o Rumunkama? Bili nekad sa Rumunkom - iskustva, saveti?
Био ја са Мариником у цркви на два минута.
п.с. Нисам Ферари а ни пип'о нисам.
Hvala za info.Meni na Rumunke odmah asocijacija one gimnastičarke što su izvodile akrobacije gole za neku japansku televiziju (Lavinia Milosovici, Corina Ungureanu i Claudia Presacan)
Overi ih na xHamster![]()
Svedjanke, Finkinje itdTrenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Vidjao sam se sa Rumunkom 5 godina, al se ne racuna, ona je iz NS.Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.
fala lepoTrenduju se teme o pravoslavnim ženama, pa da se čedno pridružim.
Naime, ovde gde sam sada, Rumuni su druga po broju nacionalna manjina i naravno ima ih mnogo na mom sadašnjem poslu.

Dosta ste rasista, neuvazenifala lepo
dosta imam problema i sa srpskim lopurdama
romaleeee![]()
Sokirana sam, meni rumuni svi ko seka perse.Nzm za Rumunke, dvojica kolega su Rumuni, top frajeri.