Rumunke

Sviđža ti se neka Rumunka?
Ili ti se više žena sviđa?😁
P.S. Van posla ništa nije zabranjeno.
Ne mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.

Ono sto me privlaci kod nje je sto nije odustala nakon sto sam ja odigrala "hladno". Svidja mi se ta samouverenost i svidja mi se njen resting bitch face. Eto, rekla sam.

Muskarci sa teme: o cemu ova prica?!

A kako izgledaju rumunski romi?
pa tis otvorila temu o rumunkama ne ja, onda znaci da znas bolje od mene :lol:

uostalom sta te toliko to pogadja, svako od nas ima stav ako si vec jasno pitala u temi... rasizam je kada neko iz cista mira ide ulicom i dere se kao manijak da je protiv ovoga ili onoga zbog boje koze ili slicno... a kad te neko lepo pita sta mislis na primer o britancima ili britankama ja cu da kazem sere mi se od te debilne nacije koja nema postovanja ni za koga drugog osim za sebe a opijanim britankama ne zelim ni da polemisem.

jel sam i zato rasista sto ni njih ne varim :lol:

pa tis otvorila temu o rumunkama ne ja, onda znaci da znas bolje od mene :lol:

uostalom sta te toliko to pogadja svako od nas ima stava ako si vec jasno pitala... rasizam je kada neko iz cist mira ide ulicom i dere se kao manijak da je protiv ovoga ili onoga... a kad te neko lepo pita st mislis na primer o brinacima ja cu da kazem sere mi se od te debilna nacije koja neme postovanja ni za koga drugog osim za sebe.

jel sam i zato rasista sto ni njih ne varim :lol:
Ne pogadja me uopste, svako ima pravo na misljenje

Ne mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.
a ko je sada maliciozan kada iznosi svoju sexualnost ispred svega :hahaha:

opet, pa rece u postu pre da te ne pogadja i da je to pravo na stav. :rotf:

pocepane licnosti su uvek one koje same nisu nacisto sa sobom sta bi htele da budu, kao sto ti rece da se kretenises...znaci nisam ja to rekao, vec ti za samu sebe.
Pa ne pogađa me - što bi me boleo pizdek što je neki anonimus na krstarici rasista?

Back