Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.988
Nije tačno. Jesu tihi, ali su jako muževni.Sokirana sam, meni rumuni svi ko seka perse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tačno. Jesu tihi, ali su jako muževni.Sokirana sam, meni rumuni svi ko seka perse.
Moguce, ja nemam te receptoreNije tačno. Jesu tihi, ali su jako muževni.
Ni ja,...mogu samo da gledam.Nego ne smem da se zezam na poslu. A i svemir mi stvarno porucuje da se ne zezam.

Ma glupo mi i da gledam, moja tiNi ja,...mogu samo da gledam.

To nije va'lda zabranjeno?Ma glupo mi i da gledam, moja ti
Nije ali licno ne bih volela da ona misli da sad tu moze nesto da bude jer nju realno zabole p, a ja sam nova i ne smem takve egzibicijeTo nije va'lda zabranjeno?
Sviđža ti se neka Rumunka?Nije ali licno ne bih volela da ona misli da sad tu moze nesto da bude jer nju realno zabole p, a ja sam nova i ne smem takve egzibicije

Ne mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.Sviđža ti se neka Rumunka?
Ili ti se više žena sviđa?
P.S. Van posla ništa nije zabranjeno.
Dobro.Ne mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.
a sto sam rasista?Dosta ste rasista, neuvazeni
A kako izgledaju rumunski romi?a sto sam rasista?
citaj malo britansku stampu koja vise ne znaju sta da radi sa njihovim romima koji i detetu cuclu iz usta otimaju. moraju dabldekere da zaustavljaju na mostovima da ne bi begali kada policija izvrsi prepad kako šaniraju sirote britance.
pa tis otvorila temu o rumunkama ne ja, onda znaci da znas bolje od meneA kako izgledaju rumunski romi?

Ne pogadja me uopste, svako ima pravo na misljenjepa tis otvorila temu o rumunkama ne ja, onda znaci da znas bolje od mene
uostalom sta te toliko to pogadja svako od nas ima stava ako si vec jasno pitala... rasizam je kada neko iz cist mira ide ulicom i dere se kao manijak da je protiv ovoga ili onoga... a kad te neko lepo pita st mislis na primer o brinacima ja cu da kazem sere mi se od te debilna nacije koja neme postovanja ni za koga drugog osim za sebe.
jel sam i zato rasista sto ni njih ne varim
a ko je sada maliciozan kada iznosi svoju sexualnost ispred svegaNe mogu da kazem ni da mi se svidja, bila mi je nekako umisljena u startu ali kad sam tokom caskanje nekog rekla da sam lezbejka (jer me pitala dal sam udata) ona je pocela drugacije da se ponasa i onda sam ja bila u fazonu - cekaj, nije ona uopste losa riba, hahahaha. Ma zaboravi, kretenisem se.

pa sto mi onda spocitavas ono sto si sama?Ne pogadja me uopste, svako ima pravo na misljenje
Sta hoces da kazes? Nisam razumelaa ko je sada maliciozan kada iznosi svoju sexualnost ispred svega
Ja nisam rasistkinja. Ti jesi.pa sto mi onda spocitavas ono sto si sama?
vidi se da si rumunkaSta hoces da kazes? Nisam razumela

opet, pa rece u postu pre da te ne pogadja i da je to pravo na stav.Ja nisam rasistkinja. Ti jesi.

Pa ne pogađa me - što bi me boleo pizdek što je neki anonimus na krstarici rasista?opet, pa rece u postu pre da te ne pogadja i da je to pravo na stav.
pocepane licnosti su uvek one koje same nisu nacisto sa sobom sta bi htele da budu, kao sto ti rece da se kretenises...znaci nisam ja to rekao, vec ti za samu sebe.
Hahahsa rasistom ne bi nikad pricao, cim ocenim da je to, prekidam komunikaciju...ali ti...cas sam rasista pa onda rasisti das...sto znaci i da si ti rasista