Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kod mene je sve ok...onako nista novo al nista ni ruzno :)) a sta tako ljub sta se toliko desava

ma sve po malo... nekako glup period! cega god da se uhvatim sve krene nizbrdo... nemam nesto ni volje ni snage! al ajde necu vise da kukam, valjda ce me proci brzo. istina je da se osecam kao da se sve svaljuje na mene, i problemi i obaveze i svi ostali se prave ludi i nikako da mrdnu malo i da pomognu, bar u delu koji se odnosi na njih, da mi se malo skinu s grbace!! eto, opet sam nastavila da se zalim... :roll:
cenim da cu za dva dana biti kao nova! :)

mene su nekako uvek zenske Ribe razocarale kao drugarice.. i kao osobe.. muske Ribe su vise emotivne i stidljive od zenskih, a vise gledam ih kao drugove nego sto me neka muska Riba lozi..

:eek: e ovo je nesto novo..zenske Ribe su jako emotivne, pazljive, saosecajne i pozrtvovane kad su u pitanju ljudi koji su im bitni. Sad zvuci ko da smo svetice :lol: no dobro, ima nas svakakvih valjda.. mozda ti samo nisi imala srece pa si nabasala na ovih par izuzetaka koji nisu tako divni kao mi ostaliiiiiiii.... ;)

Poslednja izmena:
ma sve po malo... nekako glup period! cega god da se uhvatim sve krene nizbrdo... nemam nesto ni volje ni snage! al ajde necu vise da kukam, valjda ce me proci brzo. istina je da se osecam kao da se sve svaljuje na mene, i problemi i obaveze i svi ostali se prave ludi i nikako da mrdnu malo i da pomognu, bar u delu koji se odnosi na njih, da mi se malo skinu s grbace!! eto, opet sam nastavila da se zalim... :roll:
cenim da cu za dva dana biti kao nova! :)

A ovo je tipicno nase-prvo se valjda podmetnemo,razmazimo druge..a onda ocekujemo da i oni preuzmu deo obaveza,al njima ovako lepo..tesko se mi toga oslobadjamo,ali velika je odgovornost na nama,tj.na nacinu postavljanja u raznim odnosima.I onda dodju dani kad smo krhkije i kad bi htele da nama neko "cinculira"ali to niko ne vidi,ne cuje kad kazes..

A ovo je tipicno nase-prvo se valjda podmetnemo,razmazimo druge..a onda ocekujemo da i oni preuzmu deo obaveza,al njima ovako lepo..tesko se mi toga oslobadjamo,ali velika je odgovornost na nama,tj.na nacinu postavljanja u raznim odnosima.I onda dodju dani kad smo krhkije i kad bi htele da nama neko "cinculira"ali to niko ne vidi,ne cuje kad kazes..

E upravo!!! Bas ovako kao sto si napisala!

:eek: e ovo je nesto novo..zenske Ribe su jako emotivne, pazljive, saosecajne i pozrtvovane kad su u pitanju ljudi koji su im bitni. Sad zvuci ko da smo svetice :lol: no dobro, ima nas svakakvih valjda.. mozda ti samo nisi imala srece pa si nabasala na ovih par izuzetaka koji nisu tako divni kao mi ostaliiiiiiii.... ;)

da, tih "par komata" je stvorilo to moje misljenje o Ribama.. iako meni kaze u coroskopu da se sa vama slazem, i to veoma, meni tako ne deluje.. mada uvek postoje izuzetci :cool:.. po mogucstvu ako su u podznaku Skorpija ;)

ljub kao prvo ne brini se cekaju nas bolje dane:P:P:P to sebi sam sebi uvek kazem....da i ovo sta je sada sutra j evec nasa proslost.....vesna drago mi je da si se ponovo vratila i tu.... a ti nova sorry neznam te jos ne loze te muske ribe...pa ok ipak se radi o ukuse....mada ja mislim da sam najbooooooooooooooolji al sam za sebe a st amisle drugi e to od koga znam od koga ne:) al bas me briga ako me neko ne voli bolje da me zaprimeti nego da ostanem kao prasina:P:P:P postacu zao heheheheh salim se moje frendice....pozz Stevcho

ljub kao prvo ne brini se cekaju nas bolje dane:P:P:P to sebi sam sebi uvek kazem....da i ovo sta je sada sutra j evec nasa proslost.....vesna drago mi je da si se ponovo vratila i tu.... a ti nova sorry neznam te jos ne loze te muske ribe...pa ok ipak se radi o ukuse....mada ja mislim da sam najbooooooooooooooolji al sam za sebe a st amisle drugi e to od koga znam od koga ne:) al bas me briga ako me neko ne voli bolje da me zaprimeti nego da ostanem kao prasina:P:P:P postacu zao heheheheh salim se moje frendice....pozz Stevcho

ne kazem da ne volim ovaj znak.. samo sto, vezano za muskarce, tesko mi se moze svideti neki jer bas zato sto ste mnogo fini i nezni, to, onako, malo i gusi.. inace ste ok.. :)

pa dobro sad fine i nezne....a ako jeneko grub onda jaooo zasto je grub...pa znas nikad ne nadze se ta sredina koju svako je trazi....:)...al dobro shvatam te...svako ima svoj ukus....mada smo mi naj...heheheh salim se pozzz

a neeeee... nisu muske ribe samo fine i nezne ( pa samim tim i ''dosadne'')... umeju itekako da budu intrigantne, misteriozne i da ''klizaju iz ruku'' pa da hoces da poludis zbog nih... romanticni su, ali ne i pateticni... kao da kriju citav jedan poseban svet u koji ti ne mozes da udjes tek tako...

e, bas bih volela da me zadesi neka Riba.. muska, of course.. ;) pa da vam ispricam ondak svoja iskustva.. :) jer zaista mi se nikada nijedna nije svidela.. kao nesto mi se svidjao jedan tip, ali me je smorio, previse je za kucu bio.. nije voleo izlazke i za svojih 18 god. delovao kao da ima 78g.
no, naravno, ima vas raznih :)

pa mozda nisi kucnula na pravom srcu....nadzices ga.... a to sta ljub252 prica to je istina...ne zato sta sam ja muska riba vec pricam price koju sam cuo za sebe od neke devojke ,prijateljice,drugarice itd itd

opet mi se svideo jedan Ovan... a to je (provereno ranije) lose po mene, nikako ne idemo jedno uz drugo... mada ko zna da li ce tu uopste biti necega, ne srecemo se cesto...
kako ste drage moje Ribe ovih dana? nesto vas nema...

ma ja ulazim tu svakog dana al vidim da niko nista ne pise pa necu sam sa sobom da pricam...bar ne i tu inace to vrlo cesto radim :P a za ovnove...pa ljub252 ....ja ih licno ne volim bas al neznam vidi probaj....a ja ovih dana.....jaooooo....fascinira me jedan jarac ( znao sam da su tako cutljive i hladne ) al ovaj nije takav.....ona je bas uspela da probude u mene davno zaboravljene emocije...znas da patimo kad ne volimo al sadaa....neznam....mozda sam poceo da se zaljubljujem....al situacija je vrlo komplikovana...ako hoces mozemo da pricamo o tome jer bar su mi neke savete potrebne...jer znas da mi znamo da upadnemo u komplikovane stvari :) pozz

ovo obozavam zato morao sam da je stavim tu:):):)
Čeznem da ti kažem najdublje reči koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mi se mogla nasmejati.
Zato se smejem sam sebi i odajem tajnu svoju u šali.
Olako uzimam bol svoj, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla posumnjati u njih.
Zato ih oblačim u neistinu, i govorim suprotno onome što mislim.
Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da upotrebim najdragocenije reči što imam za te; ali se ne usuđujem, strahujući da mi se neće vratiti istom merom.
Zato ti dajem ružna imena i hvalim se svojom surovošću.
Zadajem ti bol, bojeći se da nećeš nikada saznati šta je bol.

Čeznem da sedim nemo pored tebe; ali se ne usuđujem, jer bi mi inače srce iskočilo na usta.
Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce rečima.
Grubo uzimam bol svoj, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da te ostavim zauvek; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk.
Zato ponosito dižem glavu i dolazim veseo u tvoje društvo.
Neprekidne strele iz tvojih očiju čine da je moj bol večito svež.

ovo obozavam zato morao sam da je stavim tu:):):)
Čeznem da ti kažem najdublje reči koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mi se mogla nasmejati.
Zato se smejem sam sebi i odajem tajnu svoju u šali.
Olako uzimam bol svoj, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla posumnjati u njih.
Zato ih oblačim u neistinu, i govorim suprotno onome što mislim.
Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da upotrebim najdragocenije reči što imam za te; ali se ne usuđujem, strahujući da mi se neće vratiti istom merom.
Zato ti dajem ružna imena i hvalim se svojom surovošću.
Zadajem ti bol, bojeći se da nećeš nikada saznati šta je bol.

Čeznem da sedim nemo pored tebe; ali se ne usuđujem, jer bi mi inače srce iskočilo na usta.
Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce rečima.
Grubo uzimam bol svoj, strahujući da bi to mogla ti učiniti.

Čeznem da te ostavim zauvek; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk.
Zato ponosito dižem glavu i dolazim veseo u tvoje društvo.
Neprekidne strele iz tvojih očiju čine da je moj bol večito svež.

jaaaaaaooooo.... Rabindranat Tagore, zbirka pesama ''gradinar''... OBOZAVAM GA!!!! pesme su mu prelepe...

hajde stevcooo, reci u cemu je problem sa jaricom... naravno da hocu da pricamo ;)
pozz :cmok:

Back