stevcooo
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
HEJ MAMA BAS SE RADUJEMO STA SI PONOVO SA NAMA BAS SI NAM FALILA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozzz svima, pročitah čitavu temu pa rekoh da se pridružim...
ja sam inače dupla riba...![]()
ok ljudi- sta je to sa nama Ribama i tajnim vezama, ''zabranjenim ljubavima''...?!?! jel i druge Ribe imaju takve momente ili sam samo ja umislila da zivim u filmu??? i to losem
aaaaa
tajnim vezama????hm.....pa sta da ne...ipak je malo komplikovano a mi volimo da upadamo u takve stvari...ja sam za...sta znaci poddrzavam te....SAMO NAPRED![]()
Ma neke opake stvari su me strefile, znacu da li je dobro posle nekih ispitivanja odnedelje. No, da vas ne smorim, nadam se da ste vi ok i da plivate ili bar pracakate se.
Ljubav mi bas nesto i ne ide, srecem sve neke tipove nezainteresovane za vezu.Ili su upravo izasli iz veze i treba im vazduha, ali naravno za varijantu ne bi imali nista protiv...i to izgleda nema veze sa znacima
Sretoh jos jednu Ribu,pa videcemo dokle cemo dogurati...mada kaze da mu dosta samoce treba...nije obecavajuce za pocetak,al nisam se nesto ni primila.
Kako tvoja ljubav Ljub?
Joj nesto nemam lepo iskustvo s Vagama. Naravno, ne mora da znaci da je tako i ostalima. Nekako su mi neuhvatljive.
Joj Stevcice dragi ne pitaj, mnogo losh period, puno problema, sto je najgore najvise zdravstvenih. Kako si mi ti? Gde su Ljub i mama?