stevcooo
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Jeli Ribe izrazito duhovniji znak od ostalih?
Cini mi se da je tako... , a da li je?![]()
ne zato sta sam riba al mislim da je tako...da u pravu si i to previse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli Ribe izrazito duhovniji znak od ostalih?
Cini mi se da je tako... , a da li je?![]()
Meni treba savet!!!!!!!!!!!!!!!
Riba-skorpija i mogu reci da mi uopste nije dobro sa samom sobom. Mislim da sam izuzetno temperamentna i jaka a opet ceznem za ljubavlju koju nikako ne mogu da dobijem.
Trenutno sam zaljubljena ali nisam sigurna da mi je istom merom uzvraceno, pa se pitam da li mi mozemo svojim ranijim nacinom zivota da zasluzimo ono sto nam se desava....da nisam kaznjena zbog necega i da li ima nade da se bolje osecam?????????
Uh,svaka nova faza u zivotu ima svoju tezinu..Ali ja sebi uvek kazem,kad mi je tesko"Sve ce ovo jednom biti proslost,ja cu se opet smejati svim srcem !"I tako i bude.
Ne daj se,tezi da sto pre budes svoj covek ! Kad je tesko,svrati ovde,znas da mi ribe umemo da podelimo i srecu i tugu![]()
heheh...banja!A zna li se shto nam govore za ljubav ovih dana...ganjam se sa jednim ovnom...kako me pizdi,ali zbog njegovog stava JA SAM NAJBOLJI dodje mi da mu pokazhem ko je najbolji!!!Kako idemo mi ribe-shkorpije sa ovnovima,ili samo ribe??POzzzz