Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja vidim da su se svi nesto povukli. Mene vrucina isto ubi, jos moram na neku dosadnu operaciju ovih dana pa sam sva u iscekivanju. Zbog toga su mi propali i planovi za more, sto mi je NAJbolnije. Ali ko ce to drugi bolje razumeti nego mije drage Ribicice;)
Zato ako negde idete, brcnite se i za mene!
Moj love life je trenutno ok, Ovan je izgleda zagrizao, zivka me non stop. Griza savesti ili mu doslo iz guze u glavu, ne znam. Sad sam se malo okrenula sebi. A udvaraci na sve strane u poslednje vreme, ne znam kako je kod vas.Medjutim nije bas neki izbor.

Operacija? ju kako to opusteno kazes :eek: mislicemo na tebe, a more... stvarno bedak, ali ce bar celo leto svi da ti ugadjaju ;) iskoristi to!! :ok:
blago tebi, uvek je dobro imati udvarace, cisto da ti bude zanimljivije... kod mene nesto utihnuli, mada moz' biti i zato sto ni ne izlazim iz kuce... al evo sad cu i ja da se aktiviram!! :D
ovaj moj Jarac me nesto nervira u poslednje vreme... ja nervozna zbog vrucine, a on... pa ne znam nervira me!! (za ovo je verovatno kriv moj sitnicavi mesec u devici!) mozda mi treba malo da se odvojim od gospodina Jarca, sto cu i da uradim za koji dan... Gotov ispitni rok pa se vracam kuciiiiiii!!! jupiiiiiiiiiii.......
i krajem jula idem sa drugaricom u Grcku... jao ko ce docekati! e vala i zasluzila sam!! :D

Jooooj blago tebi LJUB!!! Sto bih ja isla u Grckuuuu! A cim osetis smaranje u vezi-odmah se malo odvoj, pa ces vec videti da li ce ti i koliko faliti, ili pak ne. Mada ja bas gotivim Jarceve.
Stevcooo mali slatki, ubuduce pamet u glavu! Nemoj da se nerviras, ne ide ni to sa trudnocom bas tako lako, mada mi Ribe kakvi umemo da budemo baksuzi, cesto nam se desi bas no sto ne bi trebalo.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa u pravu ste znam i ja sve to ali hajde eto mozda bicu maler uh sta tada?hajde sad videcemo jos nista neznam sta ce biti sa to...mada koliko radi moja intuicija uh:(:(:(:( samo da gresim ipak hvala vam pozz

@luminita
stvar je u tome da sam posasavila od ove vrucine skroz... kad je moj Jarac tu, ja bih da ipak budem sama, a kad ode ja ga onda pozelim... :lol:
mi Ribe smo stvarno komplikovane :D

@stevcooo nemoj da brines, u prirodi ti je da budes paranoik, ipak si ti Riba :) bice to sve ok, samo ubuduce pazi i no problem ;)

pozzzzz :kiss:

eeeeeee Luminita, danas slucajno na onom glupom facebooku naletela na sliku onog mog Ovna od pre 300 godina, kojeg nisam ni videla ni cula bar pola godine... Stvarno umeju da se podvuku pod kozu ti rogati skotovi, ne mogu da verujem da ja jos uvek cesto pomislim na njega...
Nadam se da je onaj tvoj nastavio da se ponasa kako treba ;)
A sa Jarcem je sada skroz ok...

NEGO, ovaj debakl sa slikom Ovna me naveo da vas pitam:
Da li smo mi Ribe sklone da se vracamo starim ljubavima?

eeeeeee Luminita, danas slucajno na onom glupom facebooku naletela na sliku onog mog Ovna od pre 300 godina, kojeg nisam ni videla ni cula bar pola godine... Stvarno umeju da se podvuku pod kozu ti rogati skotovi, ne mogu da verujem da ja jos uvek cesto pomislim na njega...
Nadam se da je onaj tvoj nastavio da se ponasa kako treba ;)
A sa Jarcem je sada skroz ok...

NEGO, ovaj debakl sa slikom Ovna me naveo da vas pitam:
Da li smo mi Ribe sklone da se vracamo starim ljubavima?

oooooo evo me i mene i ja tako patim od ta ''bolest'' i ja sam se vratio na moja jedina ljubav u zivotu(znamo se sedam godina voleo sam je do pre 3 god i to dugih 4 godina...ali evo sad konacno zajedno....tacno je imamo mi RIBE takva zvezda da vracamo se opet na starom jer znamo da nam je to najsigurnije:):) i ja necu da je tako ali sta ces kada smo takvi pozz

Kad sam ja bila u vasim godinama bilo je ono Borino"zaljubim se 5-6 puta u roku od 3 minuta..."ali uvek je to bilo tako zestoko i burno i uvek sam mislila da je bas to-ono fatalno...E,posle se to malo smirivalo,malo i razumski stvari drze pod kontrolom...Ali lepo je kod nas sto sve dozivljavamo "do koske"-i ono sto se cini drugima da se tako previse trosimo-ne stoji,nas kapacitet osecajnosti je neiscrpan...
Meni je lep ovaj period,samo previse ima obaveza(
k045.gif
d030.gif
k065.gif
)..ali za 10ak dana opustacu se na jednom grckom ostrvu...radujem se kao dete(i da,mi Ribe zadrzavamo taj detinjasti fazon zivotne radosti duugo,evo ja ga i dalje imam,javicu vam negde u 80-oj ako me napusti:whistling:)
s030.gif

VESNA Ks lepo se provedi u grcku...volio mi taj fazon na odmore uhh...mene ceka intervju sad u subotu ako prodzem idem u Qatar da radim 1 god pre svega zbog avanture a i neka kariera malo po malo pustite mi vasu srecu bar za u subotu :):):)

pa ... vracanje na stare ljubavi... pa eto i meni se to desilo. Imam VE u vodoliji i ta venera inace nije sklona da ide unazad cak naprotiv. i tako je bilo dok mi sudbina nije nanela ponovni susret sa tim likom.
Ma za nas ribe vazi jedno pravilo a to je DA NEMA PRAVILA.;)
Sve je stvar spontanosti.

hej bio sam danas je bilo intervju uuhhh bilo je pretesko pitanja je postavljala jedna iz Nemacke i ja nisam se bas pokazao u najboljem svetlo :(:(rezultati saopstice nam u toku ovih dana...ako prodzem za to bice zasluzna moja sreca pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cao drustvo, ja da se javim da sam izasla iz bolnice. Sad se oporavljam od operacije i okrecem novi list u mnogim stvarima!
Kako ste mi vi?

Dobro nam dosla nazad!! Drago mi je da se oporavljas i da je proslo.. :D
Ja sam odlicno, ne mogu se pozaliti. Zavrsila sam sa svim obavezama i sad planiram da samo uzivam ;)
Jel te Ovan pazio ovih dana ili da ga bijemo? :D :whistling:

Jao jao pa i nije bio bas nesto mnogo mio i drag dok sam lezla na hirurgiji. Iskreno, svi drugi od kojih sam to manje ocekivala su se vise interesovali, tesili me,slali porukice ohrabrenja, sto je u toj situaciji i te kako znacajno. Nije da se nije javljao, ali ono...Tek u subotu treba da se vidimo pa cu znati. Ali...upoznala sam,virtuelno doduse, jednu musku Devicu, koja je uspela baas da me uzdrma. Deluje mnogo fin,kulturan i romantican.

hmmm, pa mislim da to vise nema veze sa tim sto je Ovan, ovo je vec karakteristicno za sve muskarce, gde god da im je Sunce (cast retkim izuzecima), da nam se ne nadju kad su nam stvarno potrebni... :roll:
vec upoznajes Device, a? Ako, tako i treba!! :super:
Samo nemoj da zaboravis da nas izvestis o daljem razvoju dogadjaja.. ;)

Ne znam za vas drage moje Ribe, ali ja se taaaaako radujem ovom letu... Mislim da cu ga provesti u miru za razliku od prethodna dva.. Cini mi se da se stvari polako vracaju na svoje mesto, izgleda da je ovo dobra godina za nas... :)

Back