LJUB252
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
@ mama01
sve mi se cini da cu i ja biti kao ti...
jeste da nisam mama, ali imam starijeg brata sa kojim zivim koji je ovan/strelac i uzasno sam slaba na njega... A brat ko brat zna to itekako da koristi... Ma ne mogu cak ni da se naljutim na njega na duze od 2 minuta
@ Vesna KS
E to mi zvuci kao prava porodicna idila!! I moji roditelji nisu bili strogi i to je zaista imalo mnogo vise pozitivnog efekta na moje vaspitanje, nego sto je slucaj sa nekim ljudima koje znam i ciji su roditelji bili ''strah i trepet''...
Ja mislim da je mera kljuc svega.. I uzajamno postovanje i poverenje, ljubav se podrazumeva..
Ja sam ipak jos uvek mlada i ne planiram u skorije vreme porodicu, a imam jos mnoooooogo toga i da naucim o ovom zivotu, ali me interesovalo kakve smo mi to Ribe kao roditelji....
Hvala vam obema na odgovorima!
sve mi se cini da cu i ja biti kao ti...
jeste da nisam mama, ali imam starijeg brata sa kojim zivim koji je ovan/strelac i uzasno sam slaba na njega... A brat ko brat zna to itekako da koristi... Ma ne mogu cak ni da se naljutim na njega na duze od 2 minuta
@ Vesna KS
E to mi zvuci kao prava porodicna idila!! I moji roditelji nisu bili strogi i to je zaista imalo mnogo vise pozitivnog efekta na moje vaspitanje, nego sto je slucaj sa nekim ljudima koje znam i ciji su roditelji bili ''strah i trepet''...
Ja mislim da je mera kljuc svega.. I uzajamno postovanje i poverenje, ljubav se podrazumeva..
Ja sam ipak jos uvek mlada i ne planiram u skorije vreme porodicu, a imam jos mnoooooogo toga i da naucim o ovom zivotu, ali me interesovalo kakve smo mi to Ribe kao roditelji....
Hvala vam obema na odgovorima!

hvala vam ...znas mozda si u pravu da taj bik daje nam neki energiju znas onako da jurimo i malo vise nego ostale ribe....tacno imamo i to previse te snove ali ipak to nas cini izuzetke tu na svetu

)pozzzzzzzzzzz
...
naravno da hocu!!!
Pre godinu i po je jedan Ovan zalutao (namerno kazem ''zalutao'') u moje vode i nije se slavno zavrsilo
U pocetku je sve bilo savrseno, nekako posebno, neobicno i puno strasti i uh uh, al' kako doslo tako i proslo! Bar sto se njega tice... Samo je odjednom, bez ikakve najave prekinuo sve. Ja mislim da je to zato sto je osetio da sam na kraju ''pala''
I moj brat je Ovan- evo sta kod njega uvek prolazi: samo one devojke koje su iskrene, prirodne, duhovite, inteligentne. I nikako nemoj da mu padas pod noge. Nisu oni bas odusevljeni ovim nasim sanjarenjem, romantikom i sl ( mada iako si Riba ne mora da znaci da si takva).