LJUB252
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
I ja vidim da su se svi nesto povukli. Mene vrucina isto ubi, jos moram na neku dosadnu operaciju ovih dana pa sam sva u iscekivanju. Zbog toga su mi propali i planovi za more, sto mi je NAJbolnije. Ali ko ce to drugi bolje razumeti nego mije drage Ribicice
Zato ako negde idete, brcnite se i za mene!
Moj love life je trenutno ok, Ovan je izgleda zagrizao, zivka me non stop. Griza savesti ili mu doslo iz guze u glavu, ne znam. Sad sam se malo okrenula sebi. A udvaraci na sve strane u poslednje vreme, ne znam kako je kod vas.Medjutim nije bas neki izbor.
Operacija? ju kako to opusteno kazes
mislicemo na tebe, a more... stvarno bedak, ali ce bar celo leto svi da ti ugadjaju 
blago tebi, uvek je dobro imati udvarace, cisto da ti bude zanimljivije... kod mene nesto utihnuli, mada moz' biti i zato sto ni ne izlazim iz kuce... al evo sad cu i ja da se aktiviram!!
ovaj moj Jarac me nesto nervira u poslednje vreme... ja nervozna zbog vrucine, a on... pa ne znam nervira me!! (za ovo je verovatno kriv moj sitnicavi mesec u devici!) mozda mi treba malo da se odvojim od gospodina Jarca, sto cu i da uradim za koji dan... Gotov ispitni rok pa se vracam kuciiiiiii!!! jupiiiiiiiiiii.......
i krajem jula idem sa drugaricom u Grcku... jao ko ce docekati! e vala i zasluzila sam!!

bice to sve ok, samo ubuduce pazi i no problem 
)