Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ona je sigurno negde otputovala. A ja sam presrecna jer mi je doktor ipak dozvolio da idem na more, pa planiram sve u 16! Trenutno mi svaki problem izgleda manji i beznacajniji, ee bas smo vodena stvorenja, nema sta!
Stevcooo jesi li se malo oraspolozio?
Vekish u kakvoj je fazi Ribasc sada?
Mama pa jel ti ne putujes dok si na odmoru?

Draga, ono malo ODMORA (5 radnih dana), iskoristila sam prosle nedelje i pretvorila u pravi UMOR - krecila sam stan!!!!:headbang:
Ali...Ima u svemu tome jedan svetli momenat! To mi je odmor od prosle godine!!!:super:
Inace na pravi ODMOR idem pocetkom avgusta, a gde - jos uvek ne znam, osim da nece biti nigde gde je vreeeelo, jer vrucinu ne podnosim...E, a posle toga imam da okacim i neku slicicu, pa da me malo gledate (pod uslovom da mi moje zensko mladunce pokaze kako se to radi:hahaha:).
Ljubac za sve...:zaljubljena:

luminita-ma ok sam danas evo samo sta ustajem ali tako mi se jos spava-ma imam ja od tih zuti minuta kad mi nadodze te bljak emocije i to cesce ali sta magu to sam ja:P:P:P:P:P sta radite vi na ovom vrucinom ?Vamo kod nas u Makedonii je preko 40 C

Drago mi je ljudi da ste dobro.
Stevcoo ovde je sada hladnjikavo i bilo je juce kise,bar u NS. Ali vec od sutra najavljuju nove vrucine.
Ja budem preko dana kod kuce, a uvece negde proskitam kad osvezi. Mada nista bez moreta hehe

I ja sam to cula i isto bih volela da odem , cudno kako uvek stignem da odem negde daleko a to sto mi je stvarno blizu nikako da posetim :roll:

Da se nadovezem na temu , zakljucila sam da te promene u raspolozenju Riba vrlo kratko traju ali da su dosta ceste a i da se mnogo vise trude i ugadjaju ti kad im skrenes paznju na nesto sto ti smeta :)

eeeee evo imate od mene pokanu dodzite u nas oh ipak je to jedan od bosera na balkana....
a da imamo ceste promene raspolozenja uuuuu na svakih 5 min menjaju nam se 100000 razlicitih osobina koi s una 1 mestu :) ali to smo mi ...nekad mn komplikovani nekad manje ali to je to :P:P:P:P:P:P:P

...Na Ohridu sam bila dva puta, ali davno, tacnije pre petnaestak godina...Secam se da sam tamo jela najlepse cevape...Da, da...Tada sam zivela za hranu i imala 96 kilograma...I zamislite, kad gladnoj Gudi zamirisu cevapi...Mmmmmm...Pa, kako da mi onda Ohrid ne ostane u lepom secanju...:D:D:D:D:vatromet:
Ljubac za sve.:zaljubljena:

Moze li neko da mi kaze da li ribe ikada pricaju o svojim emocijama ?
Nije poenta u pokazivanju paznje , dakle to je ok ali ne mogu da procenim da li nesto stvarno oseca ili je to paznja koju ribe inace pokazuju prema ljudima :(

auuuuuu Vekish zasto to tako pricas :) ma mi znamo i da pokazimo paznju a i da pokazimo svoje emocije...pa ipak i da ne pricamo o njima jasnije je nego dan dal smo zaljubeni,tuzni,besni....to si vidi po nasim pokretima,osmeh,ocima,pricama....sve je jasno mada sve se to lako menja bar kod mene...za sec tuzan,za sec srecan,za sec zaljuljen....svatas me?

Shvatam ja tebe , i sve ja to primecujem i ponasanje i pogled i sve ali i dalje mi nije jasno , zasto bas nista ne kaze :(

Mila moja, pa takve su ti Ribe muskarci...Moj stariji brat je Riba i neki put mi se cini da je tunjavko nad tunjavcima sto se emocija tice...Ali, oni su doooooobrice...Sacekaj da malo prodje vreme i da se opusti pored tebe...
Ljubac od mame :zaljubljena:

Back