ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Hej ti mala,
Horoskopska sestro...
Bar se meni cini tako...

Horoskopska sestro...
Bar se meni cini tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hej ti mala,
Horoskopska sestro...
Bar se meni cini tako...
![]()

sve najgore....
Riba-Jarac
Mene su svi jarcevi nevidjeno povredili
Ali to samo zato sto je meni MO u raku i onda me napada njihovo SO...a jarcevo vole da dominiriju pa to koriste...
Eto sad npr...Umirem koliko mi je tesko...zaljubila sam se u jarca...nesrecno...a bila sam ubedjena da ce tu biti nesto...
Mada taj tvoj je mozda neki dobar jarac!
![]()
Meni se cini da je ovaj moj jarac dobar... 

jao vidi ti njega, ma ti ovnovi su zaista cudo!!Evo razvoja situacije s mojim Ovnicem! Upecala sam ga, svalerski mu geni! Na kvarnjaka izvukoh info da je zgodnoj cici predlozio kafu i rekao da nema curu. Vredi li se boriti ili da ga ostavljam?

e ovako: sad sam u vezi sa mojom bivsom devojkom opet smo zajedno ...kakve su sanse da nasa veza ovaj put da traje vise nego tada ....ja riba/bik ona BIK imamo li sanse ....znam da je sve individualno ali ipak sta mislite....hvala vam
ljudi pomozite mie ovako: sad sam u vezi sa mojom bivsom devojkom opet smo zajedno ...kakve su sanse da nasa veza ovaj put da traje vise nego tada ....ja riba/bik ona BIK imamo li sanse ....znam da je sve individualno ali ipak sta mislite....hvala vam
![]()
hahaha, stevcooo pa ti si muska Ribica?ljudi pomozite mie ovako: sad sam u vezi sa mojom bivsom devojkom opet smo zajedno ...kakve su sanse da nasa veza ovaj put da traje vise nego tada ....ja riba/bik ona BIK imamo li sanse ....znam da je sve individualno ali ipak sta mislite....hvala vam
![]()

))

heh ....jaooo ova nasa veza neznam dokle ima da ide....neznam imali smo veceras sex i mozda sam nesto pogresio ....dajte mi pomoci opet sta ako ostaje trudna ubicu se imamo oboje samo po 21 god a cekam intervju za posao u Qatar...sta sa mojoj karieri????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

stevcooo ti kao jedna Ribica bi trebao da znas bolje... kao osecajan i pazljiv decko trebao bi da vodis racuna o svojoj devojci i da pazis i mislis na nju... otkud takva neopreznost i neozbiljnost? nemoj se igrati sa tim stvarima, nista nije bolje od SIGURNOG sexa!! oboje uzivate jedno u drugom bez straha sta moze da se desi.. uostalom, pazis i na svoje i njeno zdravlje ako koristis kondom... mada ti imas dovoljno godina da sve ovo znas i sam pa necu da ti pametujem (visehehe vrucina nas ubila a znate mi na suho smo uhheh ....jaooo ova nasa veza neznam dokle ima da ide....neznam imali smo veceras sex i mozda sam nesto pogresio ....dajte mi pomoci opet sta ako ostaje trudna ubicu se imamo oboje samo po 21 god a cekam intervju za posao u Qatar...sta sa mojoj karieri????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
) ali cuvaj se bre!!!