Reptoidi vanzemaljci

Royal brate, sto im ne kazes za svoja licna iskustva sto su te kidnapovali Alieni, i napadali Greysi?

To je dovoljan dokaz, a ako oni ne prihvate, nema potrebe da mnogo dokazujes.

Dobro je, vidim Royal svaka cast, imas pribranost i strpljenje, i znanje da argumentiras na ovu temu.
Ja tu ne mogu nista da dokazem. Jedino verujem. I time znam sta jeste.

Fino si mi rekao ono za okolinu, to vazi i za sve. naime, vecina ljudi zive u nepovoljnoj okolini,
tj u okolini gde je realno znanje nedostupno i neprihvatljivo. Ja sam za razliku, u polozaju gde
lako prihvatam realne informacije.

Covek vidi ono sto zeli da vidi. :wink: :D

Royal brate, sto im ne kazes za svoja licna iskustva sto su te kidnapovali Alieni, i napadali Greysi?

Dobro je, vidim Royal svaka cast, imas pribranost i strpljenje, i znanje da argumentiras na ovu temu.

Fino si mi rekao ono za okolinu, to vazi i za sve. naime, vecina ljudi zive u nepovoljnoj okolini,
tj u okolini gde je realno znanje nedostupno i neprihvatljivo. Ja sam za razliku, u polozaju gde

ako si... nam rekao MODERATORE? mislim, sta reci...:roll:

btw da nisi mrvu ot?
evo, "podsjeticu te" - tema je David Icke...

Nema svrhe. Moja licna iskustva nisu da se iznose sa diskutantima koji bi se drzali ko pijan plota onoga sto su ih ucili u osnovnoj skoli, cak i kada bi to videli svojim ocima.

A koliko ta baba ima godina? Jeste li vi ikada čuli za staračke pjege?
Ako niste, prvi put kad naiđete na neku staru osobu (ne mislim staru zato što je starija od vas 10-20 godina nego zaista staru) pažljivo je zagledajte. Garantujem 100% da ćete na toj osobi pronaći takve mrlje.

Zaključak: Svi ljudi stariji od nekih šezdesetak godina su gušteri.

Ја сам баш хтела да кажем, како моја бака, има све више и више флека по рукама...:(

Ако се претвори у гуштера, убићу се. :mrgreen:

Meni ne pada na pamet da polemišem sa postavljačicom ove teme oko bilo čega. Treba znati da te stvari koje piše Dejvid Ajk ne potiču od njega već od sumerskih (i još nekih) mitova i legendi. On ih je samo razrađivao i prilagođavao običnoj slepoj narodnoj masi. Čovek je dotakao iluminatsko svetlo, došao do trećeg stepena u Redu čija piramida ima sedam stepeni, a onda napustio Red i odlučio da piše protiv dojučerašnje braće. I to veoma dobro unovčio. Prevarant nije, šarlatan takođe nije, posvećenik je bio ali ni to više nije, može se reći jedino da je ludak koji uspeva da sastavi savršeni mozaik koji su tajni vladari razbili u kockice i čovek koji ima viziju pomoću koje može da spozna i najveće tajne. Razlog zbog koga sam uopšte došao na ovu temu je to što sam objavio dve knjige (od pet do sada) o ovakvoj tematici pa tek onda čuo za Dejvida Ajka, što će reći da mi on nije bio nikakav izvor ili inspiracija. Ali šta reći za nekoga čiji su postovi prenatrpani izrazima tipa smara, bla bla, truć, te gomilom smajlija koji treba da prikriju nepoznavanje stvari i delimično polupismenost.

Meni ne pada na pamet da polemišem sa postavljačicom ove teme oko bilo čega. Treba znati da te stvari koje piše Dejvid Ajk ne potiču od njega već od sumerskih (i još nekih) mitova i legendi. On ih je samo razrađivao i prilagođavao običnoj slepoj narodnoj masi. Čovek je dotakao iluminatsko svetlo, došao do trećeg stepena u Redu čija piramida ima sedam stepeni, a onda napustio Red i odlučio da piše protiv dojučerašnje braće. I to veoma dobro unovčio. Prevarant nije, šarlatan takođe nije, posvećenik je bio ali ni to više nije, može se reći jedino da je ludak koji uspeva da sastavi savršeni mozaik koji su tajni vladari razbili u kockice i čovek koji ima viziju pomoću koje može da spozna i najveće tajne. Razlog zbog koga sam uopšte došao na ovu temu je to što sam objavio dve knjige (od pet do sada) o ovakvoj tematici pa tek onda čuo za Dejvida Ajka, što će reći da mi on nije bio nikakav izvor ili inspiracija. Ali šta reći za nekoga čiji su postovi prenatrpani izrazima tipa smara, bla bla, truć, te gomilom smajlija koji treba da prikriju nepoznavanje stvari i delimično polupismenost.

jap...pa sta radis ovdje...zekice?
koga uopce briga sta si ti objavio?
ili je problem sto si "djak ponavljac" tj. imao si...kako se ono kaze...uzor..inspiraciju...copy paste (narodski receno...) upravo u..."knjigama" Davida Ickea...:shock:
pa jasno je...zekice...gdje ti pijes...vodu...;)

i uostalom...otkud mi znamo da ti pricas...istinu?
jel imas mozda neki...dokaz...za bilo sta sto si npr. upravo sad rekao...:mrgreen:

U mom malom gradu (manje od 10000 stanovnika) samo prošle godine umrlo je 7 ljudi pod veoma misterioznim okolnostima. Pet ih je dobilo srčane udare a dvoje moždane s izlivom krvi.
Broj misteriozno oboljelih od raka nije mi poznat.

Ma dajte...

Dakle, meni je jasno da Reptili i Greysi 100% postoje, kao i ovde nekim drugarima.

I stoga, svaki post koji na neki nacin pokusava da tvrdi suprotno, izgleda na neki nacin neozbiljan,
i ne potpun, posebno kada unosite u to postove neku dozu humora.

David Icke je stoga ozbiljan, jer zna o cemu pise. I nisam nijednom pomislio da ismejavam ovde bilo kog.
Cak ni postavljaca teme.

Tako to izgleda u mojim ocima, i sa moje strane. :wink:

Dakle, meni je jasno da Reptili i Greysi 100% postoje, kao i ovde nekim drugarima.

I stoga, svaki post koji na neki nacin pokusava da tvrdi suprotno, izgleda na neki nacin neozbiljan,

David Icke je stoga ozbiljan, jer zna o cemu pise. I nisam nijednom pomislio da ismejavam ovde bilo kog.
Cak ni postavljaca teme.

Замисли овај разговор без дозе хумора... :roll:

Ја не могу... мислим... могу... али било би ми те жао...:mrgreen:

Само да ти кажем... Када верујеш у смешне ствари, мораш да очекујеш и да ћеш бити исмејан...

А много је смешно оно што сам болдовала... до бола је смешно...:lol:

А да није смешно било би тужно...:(

Ja ne verujem, ja znam da postoje. Kad sam bio u Veneciji, u glavnoj illuminati loži (onoj u kojoj je bila Angelina Jolie u Tomb Raideru) video sam starešinu illuminata sa maskom na licu, ali ispod maske zelenu reptilsku kožu. Mrtav sam ozbiljan.

Ja ne verujem, ja znam da postoje. Kad sam bio u Veneciji, u glavnoj illuminati loži (onoj u kojoj je bila Angelina Jolie u Tomb Raideru) video sam starešinu illuminata sa maskom na licu, ali ispod maske zelenu reptilsku kožu. Mrtav sam ozbiljan.

Добро је да нису приметили да си видео. Сада би био само мртав...:mrgreen:

Како су неопрезни ти рептилијанци... ццц...

Meni je nešto jasno 100% i svi koji ne misle tako (99,999% čovječanstva) su smiješni i neozbiljni.

Ja se takdoje ne slazem sa tom recenicom. Ne verujem nikome i potpuno sam neutralan. Zato sam i ocekivao da mi vi ,,racionalisti" i ,,veliki egiptolozi" date neke protivargumente. Nazalost, jos nista niste rekli osim da vase babe imaju staracke pege. lol

Cak ni postavljaca teme.

hmmm...znaci, ovako, ispravim me ako "grijesim";
tebi je "jasno da Reptili i Greysi 100% postoje, kao i ovde nekim drugarima", a nitko osim vas (izgleda...:roll:) ih nije vidio niti vi imate ikakve dokaze njihovog postojanja - fotke, video snimke, anything... kojim biste poduprli svoja vjerovanja i tvrdnje...
elem, upravo ta "cinjenica" cini Davida Ickea ozbiljnim likom koji "zna o cemu pise"...pa...nece da moze...znas, ovo se kosi s elemetarnom logikom stono bi se reklo...:roll:
sad dolazi dio kad "postavljac teme" slobodno i neobuzdano - umre od smijeha...:rotf:

Ja se takdoje ne slazem sa tom recenicom. Ne verujem nikome i potpuno sam neutralan. Zato sam i ocekivao da mi vi ,,racionalisti" i ,,veliki egiptolozi" date neke protivargumente. Nazalost, jos nista niste rekli osim da vase babe imaju staracke pege. lol

kakve argumente?
protiv cega?
protiv tvrdnje da ljudi umiru od srcanog udara i raka???

Back