Reptoidi vanzemaljci

Zanimljiv snimak. Usput sam vidio da je i Lari King reptil, a i Marija Šarapova. Zanimljv izbor za nekoga ko se krije.

A sad o snimku. Prvo što vidim je da jadni GW Buš senior neprekidno trepće. U snimku koji traje dvije minute trepnuo je preko stotinu puta. U očima se vidi odbljesak nekog veoma jakog svjetla. Pitam se da li je ovo uopšte GW Buš senior, jer ne vjerujem da bi on pristao na snimanje u takvim uslovima. Mnogo štošta može se postići kad se svjetlo usmjeri ovako ili onako.
Kao protivteža nekog normalnog daje se slika Klintona - snimljena na potpuno drugom mjestu, u normalnim svjetlosnim uslovima.

U nekoliko poruka preselište skulpturu iz amerike u Švedsku, ukloniste je ispred masonske loše i postaviste u park.

Jedini koji je priznao da je jeo vanzemaljca! E, baš sam moron. Ja sam ih davno jeo, samo nisam znao da bih mogao steći svjetsku slavu ako o tome pričam.

i nesto mu bljesti u ocima...al ne bi rekla da je natprirodnog porekla....pre bih rekla da je kamera losa i da je neko svetlo postavljeno na lose mesto za snimanje......
a sad sto se tice tih reptila...moze ih bit a moze i ne bit.....ko ce ga znati ko sve upravlja nasim zivotima i na koje nacine....ne treba time lupati glavu...tako nam je kako nam je...
"za sve sto se desava postoji razlog"

Što moraš baš sve da demistifikuješ?

Izvini ali to mi je u krvi. Ceo sajt sam posvetio demistifikaciji svih iluzija i snova.
Gledaj samo kako vrište nesvesni, traže dokaze za sve i svašta a njihovi životi su im najveći dokazi. Ali ne mogu da vide. U tome i jeste problem sa onima koji sanjaju: misle da su budni.
Traže prvo dokaz da sanjaju pa će onda lepo ('naučno') da se probude. Ali svi dokazi su deo snova. Moraju prvo da se probude da bi videli da su bili u snu. Nema drugog načina.

Ali bez brige, ide 2012 godina i planirano je sve i svašta dotle, uključujuči i invaziju. Kada im razvale bulju moraće da se probude na silu i tada će tek biti stvarno ludi.:mrgreen:

Ali bez brige, ide 2012 godina i planirano je sve i svašta dotle, uključujuči i invaziju. Kada im razvale bulju moraće da se probude na silu i tada će tek biti stvarno ludi.:mrgreen:
U ovih 54 godine mog života bilo je upakovano barem četiri smaka svijeta i sve sam ih preživio. Ali one sekte koje su ih predskazale nisu preživjele. Preživiću ja i tu 2012 i dočekati 2013, nemoj ti da se brineš za moju bulju.

kad neke stvari ne razumes onda je bolje da cutis, umesto sto saljes komentare koji cak nisu ni smesni. Mr mod.
Ma, razumijem ja veoma dobro, ne brini ti za mene. I ovde postujem kao MasterYoda a ne kao Mr mod.
Šta ja to razumijem? Razumijem da postoji sekta koja vjeruje u takve stvari. Sve sekte na svijetu imaju jednaku strukturu. Na vrhu je uvijek jedan ili samo nekoliko LJUDI koji vještim manipulacijama raznih vrsta pridobijaju odane pristalice - vjernike, a sve s ciljem da se od tih vjernika izvuče što više para. Sistem je cijedi, cijedi, cijedi, sve dok ne izvučeš i zadnju paru. I uvijek trpaj nešto novo, upetljaj to u skup misticizma, poluistina, namjernih laži, i serviraj vjernicima. I te izmišljotine svakim sledećim korakom (knjigom, pričom...) postaju sve iracionalnije i zapetljanije. Neke sekte do tog stadijuma dođu brže, neke sporije, neke izvrše masovno samoubistvo kad njihovim vođama presuše ideje.

Ma, razumijem ja veoma dobro, ne brini ti za mene. I ovde postujem kao MasterYoda a ne kao Mr mod.
Šta ja to razumijem? Razumijem da postoji sekta koja vjeruje u takve stvari. Sve sekte na svijetu imaju jednaku strukturu. Na vrhu je uvijek jedan ili samo nekoliko LJUDI koji vještim manipulacijama raznih vrsta pridobijaju odane pristalice - vjernike, a sve s ciljem da se od tih vjernika izvuče što više para. Sistem je cijedi, cijedi, cijedi, sve dok ne izvučeš i zadnju paru. I uvijek trpaj nešto novo, upetljaj to u skup misticizma, poluistina, namjernih laži, i serviraj vjernicima. I te izmišljotine svakim sledećim korakom (knjigom, pričom...) postaju sve iracionalnije i zapetljanije. Neke sekte do tog stadijuma dođu brže, neke sporije, neke izvrše masovno samoubistvo kad njihovim vođama presuše ideje.

Ovde je najveca sekta ,,velikih egiptologa" i poklonika njihovom bozanstvu- ,,sluzbenoj nauci". Ko god se ne povinuje udzbeniku osnovne skole odma im je sektas.Ko god ne razmislja kao oni odma bi ih spalili na lomacu kao Giordana Bruna kada je rekao da je zemlja okrugla.

U pravu si, to jeste najveća 'sekta' jer obuhvata 99,99% stanovništva Zemaljske kugle. Samim tim, ta 'sekta' postavlja pravila igre.
Onaj ostatak od 0,01% (jedan od 100000) pripada nekim drugim sektama, sektama čije tvrdnje se zasnivaju na vjerovanjima a ne na dokazima. I, niko ne spaljuje te sektaše zbog njihovih vjerovanja. Oni sami se spaljuju (ili piju otrove ili koriste neki drugi oblik masovnog samouništenja) kad ih njihova vjerovanja ili lideri koji im to serviraju iznevjere.

Ne umem svabo da odgovorim na tvoja pitanja, jel to odgovor koji zelis da cujes?
Ne mozes ni postavljati pitanja, kada nemas osnovno predznanje o onome o cemu se prica. Ti si procitao nesto sto se nalazi van svih granica tvojih znanja i poimanja, i za tebe su to odmah lupetarije.
Ako ikada budes mogao da se izdignes na neki visi nivo, tj da evoluiras, onda mozemo da pricamo, u suprotnom, ostaje ovako - ti i tebi slicni imate tapiju na jednu jedinu istinu i znanje, svi ostali koji se ne mogu uklopiti u to - ne znaju odgovorre na ta pitanja, i zauvek ce za tebe ostati, lupetraije, pseudo, gluposti i sl.

Ne umem svabo da odgovorim na tvoja pitanja, jel to odgovor koji zelis da cujes?
Ne mozes ni postavljati pitanja, kada nemas osnovno predznanje o onome o cemu se prica. Ti si procitao nesto sto se nalazi van svih granica tvojih znanja i poimanja, i za tebe su to odmah lupetarije.
Ako ikada budes mogao da se izdignes na neki visi nivo, tj da evoluiras, onda mozemo da pricamo, u suprotnom, ostaje ovako - ti i tebi slicni imate tapiju na jednu jedinu istinu i znanje, svi ostali koji se ne mogu uklopiti u to - ne znaju odgovorre na ta pitanja, i zauvek ce za tebe ostati, lupetraije, pseudo, gluposti i sl.

eee...Asfalte, ako imas neku "istinu" da nam "saopstis" ucini to vec jednom...*
dosta vise tog markiranja teritorije i vrdanja...
gotovo, ulazimo u "narednu fazu";
izvoli, saopci nam tu strasnu..."istinu" bez obzira na "posljedice"...;)

uostalom, ne moras krenuti od odgovora
postavi prvo neka relativno ozbiljna pitanja (da da...puder je u pitanju, to smo..."apsolvirali"...:roll:), ali jok..ti ni to nisi u stanju...
samo trckaras okolo i vices - ja znam, ja znam...vi ne vidite, vi ne znate...
elem, more i to, al do 6..7..godinice...;)

* + proceduru znas - istina trazi sta? dokaze, cinjenice...inace nije - sta?
nije - istina, ne prolaze coek te..."nedokazive" stvari...nigdje.
za to idi na...filozofiju? :roll:
mislim, barem probaj, al i tamo ima da te napuse...:mrgreen:

btw ovu zadnju recenicu si bas..ubrljo...
da probas ti to ponovo, al..."razgovjetnije"...
ovako ispade samo da ti je najveci problem sto ne poznajes gradivo osnovne skole...:roll:

ne *****j.
da umes da odgovoris, ti bi odgovorio.
a posto ti je odnos IQ:broj cipela 1:1 uopste me ne cudi.....

Back