Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
On je jedini lik na svetu koji je pricao da je jeo vanzemaljca.

e mislim stvarno

pretpostavljam da bi ovo trebale biti te oci?
nego, nesto te nema na zaverama anticu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je jedini lik na svetu koji je pricao da je jeo vanzemaljca.
e mislim stvarno
da upravo tako. Da znas bilo sta o africkoj kulturi znao bi.
Zanimljiv snimak. Usput sam vidio da je i Lari King reptil, a i Marija Šarapova. Zanimljv izbor za nekoga ko se krije.
Što moraš baš sve da demistifikuješ?
U ovih 54 godine mog života bilo je upakovano barem četiri smaka svijeta i sve sam ih preživio. Ali one sekte koje su ih predskazale nisu preživjele. Preživiću ja i tu 2012 i dočekati 2013, nemoj ti da se brineš za moju bulju.Ali bez brige, ide 2012 godina i planirano je sve i svašta dotle, uključujuči i invaziju. Kada im razvale bulju moraće da se probude na silu i tada će tek biti stvarno ludi.![]()
Reptilsko-ljudski melez:
Ma, razumijem ja veoma dobro, ne brini ti za mene. I ovde postujem kao MasterYoda a ne kao Mr mod.kad neke stvari ne razumes onda je bolje da cutis, umesto sto saljes komentare koji cak nisu ni smesni. Mr mod.
Ne brinem, znam da na vas Bosance ne deluju ni kosmički ni ljudski zakoni, preživećete sve kao reptili.![]()
Ma, razumijem ja veoma dobro, ne brini ti za mene. I ovde postujem kao MasterYoda a ne kao Mr mod.
Šta ja to razumijem? Razumijem da postoji sekta koja vjeruje u takve stvari. Sve sekte na svijetu imaju jednaku strukturu. Na vrhu je uvijek jedan ili samo nekoliko LJUDI koji vještim manipulacijama raznih vrsta pridobijaju odane pristalice - vjernike, a sve s ciljem da se od tih vjernika izvuče što više para. Sistem je cijedi, cijedi, cijedi, sve dok ne izvučeš i zadnju paru. I uvijek trpaj nešto novo, upetljaj to u skup misticizma, poluistina, namjernih laži, i serviraj vjernicima. I te izmišljotine svakim sledećim korakom (knjigom, pričom...) postaju sve iracionalnije i zapetljanije. Neke sekte do tog stadijuma dođu brže, neke sporije, neke izvrše masovno samoubistvo kad njihovim vođama presuše ideje.
@ vragana
Da li si ti uopste procitala nesto od ajka?
Ne umem svabo da odgovorim na tvoja pitanja, jel to odgovor koji zelis da cujes?
Ne mozes ni postavljati pitanja, kada nemas osnovno predznanje o onome o cemu se prica. Ti si procitao nesto sto se nalazi van svih granica tvojih znanja i poimanja, i za tebe su to odmah lupetarije.
Ako ikada budes mogao da se izdignes na neki visi nivo, tj da evoluiras, onda mozemo da pricamo, u suprotnom, ostaje ovako - ti i tebi slicni imate tapiju na jednu jedinu istinu i znanje, svi ostali koji se ne mogu uklopiti u to - ne znaju odgovorre na ta pitanja, i zauvek ce za tebe ostati, lupetraije, pseudo, gluposti i sl.
Ne umem svabo da odgovorim na tvoja pitanja, jel to odgovor koji zelis da cujes?
Ne mozes ni postavljati pitanja, kada nemas osnovno predznanje o onome o cemu se prica. Ti si procitao nesto sto se nalazi van svih granica tvojih znanja i poimanja, i za tebe su to odmah lupetarije.
Ako ikada budes mogao da se izdignes na neki visi nivo, tj da evoluiras, onda mozemo da pricamo, u suprotnom, ostaje ovako - ti i tebi slicni imate tapiju na jednu jedinu istinu i znanje, svi ostali koji se ne mogu uklopiti u to - ne znaju odgovorre na ta pitanja, i zauvek ce za tebe ostati, lupetraije, pseudo, gluposti i sl.
jok ja... to ja sve "od oka"....8-)
btw veca je samsa, u svakom slucaju, da sam ja citala Ickea nego da ti na polici imas to cudo iz svog nicka...i znas sta da radis s njim...![]()