Reptoidi vanzemaljci

Ja se takdoje ne slazem sa tom recenicom. Ne verujem nikome i potpuno sam neutralan. Zato sam i ocekivao da mi vi ,,racionalisti" i ,,veliki egiptolozi" date neke protivargumente. Nazalost, jos nista niste rekli osim da vase babe imaju staracke pege. lol
Ne naše babe već sve babe na ovom svijetu. Djedovi takođe. Svi oni imaju staračke pjege, pa ni engleska kraljica ili GW Buš stariji nisu izuzetak.
Tražiš protivargumente. Protivargumenti se iznose da bi se osporili nečiji argumenti. Ako nema argumenata (a ti nisi iznio ni jedan argument), nema potrebe za protivargumentima.
Ili, jednostavnije rečeno (za one koji nisu prosvijećeni ni posvećeni) Nema potrebe poricati nešto što nije rečeno.

Otac od mog dobrog prijatelja se takodje smejao Dejvidu Ickeu. Prozivao je svog sina da je antiglobalista itd. Sve dok jednoga dana na BBC u nekoj politickoj emisiji nije video nekog plemica. Tom plemica kada su ga prikazivali u krpupnom kadru, pocele su zenice da mu se pretvaraju od normalnih okruglih do srpastih vertikalnih. Naravno znamo da niko od nas nema vertikalne zenice. Od tada taj covek se vise ne smeje.

Imam jos par takvih stvari da ispricam, ali otom potom, idem sad nesto da pojedem.

E i sad da dodam, mene su skinuli sa duznosti moderatora.

Ovde je jasno da i upravo na ovom forumu vladaju zavere. Neki clanovi rade za nekog, koji opet radi
za Reptile i te ostale bande. Pa su nesto manipulisali protiv mene, al nema veze oprastam im..

sklonili su te zato sto se lose ponasas.
nemoj da se pravis lud, kakve manipulacije......

Prate oni moju svaku poruku, to im je posao..

e ti si im mnogo bitan......

Otac od mog dobrog prijatelja se takodje smejao Dejvidu Ickeu. Prozivao je svog sina da je antiglobalista itd. Sve dok jednoga dana na BBC u nekoj politickoj emisiji nije video nekog plemica. Tom plemica kada su ga prikazivali u krpupnom kadru, pocele su zenice da mu se pretvaraju od normalnih okruglih do srpastih vertikalnih. Naravno znamo da niko od nas nema vertikalne zenice. Od tada taj covek se vise ne smeje.

Imam jos par takvih stvari da ispricam, ali otom potom, idem sad nesto da pojedem.

cekaj, ti sad ocekujes da mi poverujem u ovo???
znaci oni se kriju, podrivaju svet iznutra, prave zavere i kojesta, a odjednom na tv-u pokazu pravo lice......mislim ono.....

U kojoj BBC političkoj emisiji, kog datuma, koji je to plemić bio (ima valjda neko ime i prezime)? To je ono što vama, posvećenima, stalno nedostaje. Ni jednog konkretnog podatka, sve samo neka, neki, negdje, nekada.

cekaj, ti sad ocekujes da mi poverujem u ovo???
znaci oni se kriju, podrivaju svet iznutra, prave zavere i kojesta, a odjednom na tv-u pokazu pravo lice......mislim ono.....

Ne ocekujem da poverujes ni kad bi ti doveo te ljude da svedoce. Covek ima skoro 60 godina i to je licno video sa svojim sinom.

Nisi razumeo sustinu. Sve te kraljevske i plemicke porodice imaju veliki procenat reptilske genetike. Zato se pricalo od vajkada da su kraljevske porodice Plavokrvne. Plavokrvne su zbog te reptilske genetike koja im dozvoljava da se transformisu u reptila i nazad u coveka. Zato i rade te svoje rituale sa ljudskim zrtvovanjem, jer kad ne bi redovno uzimali krv izgubili bi ljudsku formu.

Ne ocekujem da poverujes ni kad bi ti doveo te ljude da svedoce. Covek ima skoro 60 godina i to je licno video sa svojim sinom.

umesto da mi dovodis ljude da svedoce potrudi es da nabavis ovakve podatke

Yoda:
U kojoj BBC političkoj emisiji, kog datuma, koji je to plemić bio (ima valjda neko ime i prezime)? To je ono što vama, posvećenima, stalno nedostaje. Ni jednog konkretnog podatka, sve samo neka, neki, negdje, nekada.

ili snimak te emisije i tog trenutka.

anegdota nije validan argument.

Kada je David Icke razgovarao sa jednim afričkim šamanom i pomenuo mu tu priču o kraljevskim porodicama koje imaju zmajevsko poreklo, šaman ga je pitao otkud on to zna i rekao mu da se u višim nivoima šamanizma uči kako su reptili na Zemlji bili mnogo pre ljudi.

Na kablovskoj pre mozda 2, 3 meseca. Ja to nisam gledao nego moj prijatelj sa svojim ocem. Ne razumem sta je trebalo, da on to snimi telefonom i onda da to stavi na web da bi mu neko kao ti rekao da je fotomontaza.

Ej, ali sasvim ozbiljno, ja verujem u Isusa Hrista.

I izvinite, neznam sta znaci rec cinizam?

Ja sam vernik i verujem u Bibliju, i u sve svete spise, i u Davida Icekea, cak verujem i nauci.
Ne vidim tu problem, nikog nisam imao nameru uvrediti, niti poniziti.

Samo naglasiti da verujem u nesto zato sto imam neko znanje o stvarima koje su u srodstvu
sa tim sto verujem. Naime, posmatram svet i ljude oko sebe, i dogadjaje i jasno mi je da ovde neko
vlada, dalje citao sam Davidovu Icke-ovu knjigu 'The biggest secret' i u njoj zapazio opisivanje
nacina manipulacije koji se slaze sa mojim posmatranjem, i plus o Reptilima, ali mi je trebalo vise
vremena da poverujem u Reptile, jer je trebalo vise saznanja i posmatranja okoline.

Moj text koji sam citirao smatram vrlo svetim i ozbiljnim, i jako ga postujem.
Zato sam ga i postavio jer me inspirise.

Dakle, ja izgleda moram otici odavde, jer drugi na moje tolerantrne izjave reagiraju uznemireno,
i uzvracaju mi duplo vise nego sto su oni sami uznemireni. Stvara se negativna energija..

Niti sam rekao da su 99% ljudi smesni, nego da njihove izjave deluju neozbiljno, posebno zato sto kada
se ne slagaju sa necim, onda to pljuju i razvijaju humor od toga. A ja nikad nisam to radio.

Skulptura ispred jedne masonske lože u Americi:

Vigeland.jpg

Kada je David Icke razgovarao sa jednim afričkim šamanom i pomenuo mu tu priču o kraljevskim porodicama koje imaju zmajevsko poreklo, šaman ga je pitao otkud on to zna i rekao mu da se u višim nivoima šamanizma uči kako su reptili na Zemlji bili mnogo pre ljudi.
Nije morao ići svom šamanu da to čuje. Isto to se uči u svim osnovnim školama kod nas a i u svijetu. Reptili su zaista na Zemlji živjeli mnogo prije ljudi, i žive i danas na njoj.

Nije morao ići svom šamanu da to čuje. Isto to se uči u svim osnovnim školama kod nas a i u svijetu. Reptili su zaista na Zemlji živjeli mnogo prije ljudi, i žive i danas na njoj.

Da ali on je mislio na humanoidne reptile.

Da, mislio sam na humanoidne reptile. Opisali su ih i u Starom zavetu - Postanju - kao zmiju koja Evi daje jabuku, a u nekim kulturama su predstavljeni kao đavo lično.

Skulptura ispred jedne masonske lože u Americi:

Pogledajte prilog 35142

Ovo je skulptura jednog od poznatih Švedskih ili Norveških vajara. Zaboravio sam mu ime. Nalazi su u jednom parku. Nema veze sa masonima osim što pogađa stvar, predstavlja borbu čoveka sa reptilom.
Ispred masonskih loža i na njima su uglavnom nacereni đavoli i aždaje. Nigde masoni ne pokazuju borbu čoveka sa njihovim gospodarima jer smatraju da su ljudi stoka kojom oni vladaju.

Back