Reptoidi vanzemaljci

da li neko sa zemlje saradjuje sa konfederacijom?
Ima li konfederacija sansi protiv reptilijanaca?
Da li postoji neka naznaka kome su reptilijanci podredjeni? Ko su ti koji su ih programirali? Da li 2012-te dolazi konfederacija ili reptilijanci...

Sarađuju illuminati. Svi američki predsednici od Niksona pa nadalje odlazili su u njihove svemirske brodove i pravili dilove sa njima.
Ne znam ima li Konfederacija šansi protiv reptilijanaca, jer niko ne zna unapred ishod bitke za koju su obe strane sigurne da će pobediti.
Moraću da istražim ko ih je programirao i kome su podređeni. Može se desiti da 2012. naiđu, pošto se Novi svetski poredak planira za 2017. i sve je moguće.

cekaj, znaci Illuminati saradjuju i sa jednima i sa drugima?
Sta mislis ko ce se prvi pojaviti pred svetom, konfederacija ili reptilijanci?
Cekaj ako vlade saradjuju i sa jednima i sa drugima na cijoj strani ce se ljudi boriti?
Da li ce neka strana uopste zahtevati tako nesto, s' obzirom da ljudi sa svojom tehnologijom ne mogu mnogo uraditi ni protiv jednih ni protiv drugih?

cekaj, znaci Illuminati saradjuju i sa jednima i sa drugima?
Sta mislis ko ce se prvi pojaviti pred svetom, konfederacija ili reptilijanci?
Cekaj ako vlade saradjuju i sa jednima i sa drugima na cijoj strani ce se ljudi boriti?
Da li ce neka strana uopste zahtevati tako nesto, s' obzirom da ljudi sa svojom tehnologijom ne mogu mnogo uraditi ni protiv jednih ni protiv drugih?

za ovo drugo pitanje
po meni je logicno reptilijanci s obzirom na to da ako smo u njihovom sistemu da ce se oni prvi i pojaviti.a ljudi tu sto posto nece ratovati ali ce se desiti treci svetski rat jer se ljudi nece slagati oko toga da li ici sa reptilijancima ili ne

Meni se cini da ljude ovde niko nista ne pita, repitilijanci su nas ucinili robovima ali ne veujem ni da konfederacija gaji odredjene simpatije.
To bi morao WEISHAUPT da nam malo bolje objasni, mene sad zanima njihov(reptilijanci i konfederacija) odnos prema nama, ljudima. Sta bi recimo konfederacija uradila sa zemljom ako kojim slucajem pobedi u ratu? Kakva je njihova reakcija na to sto ljudi saradjuju sa reptilijancima? Da li je neko nekad uspeo da dobije reptilijance, makar i u jednoj borbi?

koliko sam ja shvatio Reptilijanci su ovde samo orudje neke jos superiornije vrste.
WEISHAUPT :
"Ovi reptili, zvani Drakoni, dovedeni su iz Drako zvezdanog sistema pre puno eona, od strane vrste o kojoj niko ništa ne zna"
"Reptili su programirani da veruju kako su oni superiorna rasa"
.......

Iz svega ovoga sam skontao da reptiliijanci jednostavno nemaju kapaciteta sa pronalazenje mirnog resenja, a posto su toliko zla dosad naneli narodima koji su clanice Konfederacije, ni Konfederacija nije prijateljski raspolozena.... Zato mora da dodje WEISHAUPT da nam malo pojasni...

Za koga ste vi : za Reptilijance ili Konfederaciju ?

ja sam za reptilijance ako su to roboti neko mora da ih kontrolishe a roboti nisu inteligenti kao ljudi,pa bi nam dobro dosli.
sem toga konfederaciji se mi Zemljani najverovatnije ne svigjamo
to znaci da bismo mogli da preuzmemo reptilijance,ukrademo njihovu tehnologiju zaratimo sa konfederacijom i konacno sklopimo mir u nasoj galaksiji

Valjda je galakticka federacija na strani Humanoida. A protivnik Reptila.
Ja sam na strani onih koji stvaraju mir i pokoj.

Samo mi nije jasno kako Reptili ne evoluiraju?? Pa sta im je onda cilj?
Ako je opstanak, ali sam opstanak je samo ispoljavanje evolucije.

Kakve imaju veze ovi Draco Reptili sa Voladerosima koje je opisao kastaneda?

Ivantic daleko da je sa Illuminatima.

@Ivantic, mislim da si ti Pantelija na drugim forumima. Tj tvoj nick, dali? :)

Valjda je galakticka federacija na strani Humanoida. A protivnik Reptila.
Ja sam na strani onih koji stvaraju mir i pokoj.

Samo mi nije jasno kako Reptili ne evoluiraju?? Pa sta im je onda cilj?
Ako je opstanak, ali sam opstanak je samo ispoljavanje evolucije.

Kakve imaju veze ovi Draco Reptili sa Voladerosima koje je opisao kastaneda?

Ivantic daleko da je sa Illuminatima.

@Ivantic, mislim da si ti Pantelija na drugim forumima. Tj tvoj nick, dali? :)

Ne verujem, neki clanovi konfederacije su ucinilil ljude svojim robovima.

Zelis da te upokoje ? :)

Dobro pitanje....

Dragi prijatelji, Bratstvo vas mora upozoriti da se ne upustate u kontakte sa Iluminatima i ostalim ekstraterestrijalnim lozama. Mi delamo na ovom nivou za dobrobit covecanstva, i stoga sam ja zaduzen da vas obavestim o gnusnim radnjama tih stvorenja koja uticu na krhki ljudski razum tako sto uzimaju ljudski oblik i uvode ih u razne teorije kojima guse svest neukog coveka danasnjice. Drzeci ga u okovima pomucene svesti, Oni se hrane dragocenom svetloscu naseg bica, ne dozvoljavajuci mu da se buni. Nas razum nas stiti od surove istine kojom je satkan Univerzum vecnom Akasom, i nemojte ga lomiti osim ako niste pripremljeni za Istinu. Ogromna bitka se vodi na tri nivoa oko nas, samo ratnici koji nose svetlost u srcu mogu opstati. Braco ljudi, obavesteni ste, sirite svetlost poput zore od zlata!

Ti Weishoupt nisi nikakav Iluminat vec obican ////. Sa ovim tekstom koji si izneo se slazem. Ostalo sto pricas su gluposti. Prvo ti bavarski iluminati nisu pravi illuminati.

Drugo licno poznajem likove koji su pisali ovaj tekst. Poznaje ih i Ivantic. A ovaj Weishoupt je obican ////.

Da li postoji neka naznaka kome su reptilijanci podredjeni? Ko su ti koji su ih programirali?

Postoji ali ovo nije forum na kome cu to izneti. I ne samo da postoji nego se tacno i zna. Takva bica se retko kome prikazuju.

[Kakve imaju veze ovi Draco Reptili sa Voladerosima koje je opisao kastaneda?

Voladerosi koje je kastaneda opisao su nefizicki Draco Reptili koji se jos nazivaju demoni. To nema veze sa fizickim koje uglavnom ovde pominjete.

Sta bi recimo konfederacija uradila sa zemljom ako kojim slucajem pobedi u ratu? Kakva je njihova reakcija na to sto ljudi saradjuju sa reptilijancima? Da li je neko nekad uspeo da dobije reptilijance, makar i u jednoj borbi?

I sta pominjete vise tu konfederaciju?? Mislite na ljudske rase sa drugih zvezda. Oni nas smatraju za maloumnike. A znate zasto? Zato sto smo skoncentrisani na ovde i sada. Da, reptilijance je pobedio Sirius A. Rigel izgleda onako kako ce ljudi izgledati kada gazde Iluminata preuzmu totalnu vlast. Ali to se nece desiti jer se sprema jedno iznenadjenje. Imam neke vesti ali nazalost nisam siguran da ovde ima previse kapaciteta da bacam bisere.

Za koga ste vi : za Reptilijance ili Konfederaciju ?

Ljudski um je mnogo superiorniji u odnosu na reptilski. Ne zaboravite da je Lira bila svet u kome je covek manipulisao materijom. Problem je samo sto su nas Reptili obmanuli da sada covecanstvo na Zemlji nije svesno sposobnosti i potencijala koje poseduje. No i u takvom covecanstvu postoje pojedinci koji su svesni toga. Nekima od nas je sudbina da budemo ovce, a nekima da izadjemo iz stada.

pozz

@ Royal

"Postoji ali ovo nije forum na kome cu to izneti. I ne samo da postoji nego se tacno i zna. Takva bica se retko kome prikazuju."

-Zasto ne bi ovde govorio o tome. WEISHAUPT nije znao odgovor zato sto uopste nije posvecenik, jer da jeste dao bi odgovor na pitanja koje sam postavljao, medjutim, ti tvrdis da znas tako da ne vidim u cemu je problem - zasto bi ti, koji se boris protiv zla- reptilijanaca i Illuminata krio nesto od nas, tvoje brace.

"I sta pominjete vise tu konfederaciju?? Mislite na ljudske rase sa drugih zvezda. Oni nas smatraju za maloumnike. A znate zasto? Zato sto smo skoncentrisani na ovde i sada. Da, reptilijance je pobedio Sirius A. Rigel izgleda onako kako ce ljudi izgledati kada gazde Iluminata preuzmu totalnu vlast. Ali to se nece desiti jer se sprema jedno iznenadjenje. Imam neke vesti ali nazalost nisam siguran da ovde ima previse kapaciteta da bacam bisere."

-Meni je konfederacija zakon naziv, no nisam ga ja uveo u upotrebu vec ljudi koji pisu o intergalaktickom ratu Reptilijanaca i Planetarne Konfederacije. Konfederacija je dobar naziv za grupu koja deluje protiv reptila. Da li znas ko tacno cini konfederaciju? Orion, Plejadame, Tau Ceti, Alfa Kentauri . . .da li tamo zive narodi kao sto su Lirijanci i Annunaki ? Koliko sam ja cuo Annunaki su pretvorili zemljane u robove kako bi ljudi kopali zlato a oni su tim zlatom krpili svoj ozonski omotac...
Da li su Annunaki u stvari Reptili? Znas li nesto vise o ovome ?
Kako sada izgleda Rigel? On se nalazi u Orionovom sazvezdju, ja sam mislio da tamo obitavaju pripadnici Konfederacije? Ti si rekao da je tamo isti onaj poredak kakav ce biti na zemlji kada Iluminati preuzmu svu vlast i zavedu NVO...da li to znaci da su Reptilijanci osvojili Rigel i da je Konfederacija izgubila jednog od svojih clanova? Kako je Sirijus A uspeo da dobije Reptile? Zasto tada nisu zavrsili posao u saradnji sa ostalima vec su pustili Reptilijance da se i dalje sire?

- Kakvo se iznenadjenje sprema? Malo dobrih vesti ne bi bilo na odmet...kada ce se klupko odmotati u potpunosti? 2012 ? WEISHAUPT je rekao da 2016 u Kabuu u Meki pada letelica sa 14 clanova reptilijanske posade, i da ce tada sve poceti ...mada ne znam koliko mogu njemu da verujem posto je vise puta pokazao svoju neupucenost.

-Da li ti mozes objasniti odnos Konfederacije i Reptilijanaca prema ljudima?

Royal,
Slazem se sa ovim ocigledno inteligentnim Narmerom po pitanju neupucenosti decaka koji veruje da je Iluminat. Po informacijama koje imas mi delujes kao jedan od Brace, mada mi je nesto sumnjiva tvoja arogantna priroda. U svakom slucaju, interesuje me da li pod iznenadjanjem mislis na Nas, i ako da, odakle ti informacija o delanju Bratstva?

Kakvo se iznenadjenje sprema? Malo dobrih vesti ne bi bilo na odmet...kada ce se klupko odmotati u potpunosti? 2012 ? WEISHAUPT je rekao da 2016 u Kabuu u Meki pada letelica sa 14 clanova reptilijanske posade, i da ce tada sve poceti ...mada ne znam koliko mogu njemu da verujem posto je vise puta pokazao svoju neupucenost.

-Da li ti mozes objasniti odnos Konfederacije i Reptilijanaca prema ljudima?

A u čemu si ti ova dvojica pokazala svoju "upućenost"? 2012. se ništa neće dogoditi. 2016. počinje predstava. Opisao sam to u velikoj meri. Ne mogu o svemu da govorim, ali bar sam nešto rekao. Ova dvojica ti ne rekoše ništa.

Ne može ti objasniti kad ne zna.

Illuminat prijatelju,
jesi ti meni ucinio sto si dao prioritet Reptilijancima u postavljanju svojih tema, to stoji i havala ti za to. Sa druge strane ti si izgubio bilo kakav kredit i autoritet kada su te uhvatili da prepisujes, a sepurio si se da su sve to tvoji tekstovi a covek evo dao sajt na kome je sve od reci do reci isto...a za taj illuminati.org, pa i ja sam dobio sifru, jaka stvar. Ili ces reci da tvoja sifra vodi na neki "tajniji" sajt/ . . .

btw rekao je fra_nemo dosta na drugim temama (a mozda ce i ovde da se vrati da nastavi pricu), a Royalu sam postavio neka pitanja...

Back