Narmer
Primećen član
- Poruka
- 632
Ja bih najradije da cujem obe verzije pa da sudim...sto im ti ne postavis neko pitanje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto bi ti, koji se boris protiv zla- reptilijanaca i Illuminata krio nesto od nas, tvoje brace.
Da li znas ko tacno cini konfederaciju? Orion, Plejadame, Tau Ceti, Alfa Kentauri . . .da li tamo zive narodi kao sto su Lirijanci i Annunaki ?
Da li su Annunaki u stvari Reptili? Znas li nesto vise o ovome ?
da li to znaci da su Reptilijanci osvojili Rigel i da je Konfederacija izgubila jednog od svojih clanova?
Kako je Sirijus A uspeo da dobije Reptile? Zasto tada nisu zavrsili posao u saradnji sa ostalima vec su pustili Reptilijance da se i dalje sire?
WEISHAUPT je rekao da 2016 u Kabuu u Meki pada letelica sa 14 clanova reptilijanske posade, i da ce tada sve poceti ...mada ne znam koliko mogu njemu da verujem posto je vise puta pokazao svoju neupucenost.
Da li ti mozes objasniti odnos Konfederacije i Reptilijanaca prema ljudima?
Braco ljudi, obavesteni ste, sirite svetlost poput zore od zlata!......Po informacijama koje imas mi delujes kao jedan od Brace, mada mi je nesto sumnjiva tvoja arogantna priroda. U svakom slucaju, interesuje me da li pod iznenadjanjem mislis na Nas, i ako da, odakle ti informacija o delanju Bratstva?
Kome da postavim pitanje kad nikog nema? Nađi linkove za druge teme za koje me napadaju. Ja sam se bar predstavio.
Hvala ti za ovo sto si rekao, ali da li ti hoces da kazes da mi moramo da promenimo forum da bi dobili odgovore na svoja pitanja? Arogantno nema sta...
Zasto ne bi pisao ovde, svakako ne moze biti zloupotrebljeno ?
Ajde da prodiskutujemo o NWO i Draco bićima. Moja procena da posle 2016. kreće predstava i proglašenje NWO 24.06.2017. Odlučeno je da je sadašnji katolički papa pretposlednji, dakle sledeći je poslednji, i može se popuniti prazan prostor do 2017.
Kada je umro papa Jovan Pavle II, iz nekoliko masonskih izvora stidljivo je najavljeno da je novoizabrani papa Benedikt XVI pretposlednji papa katoličke crkve. To se u potpunosti poklapa sa sledećim scenarijem:
Pred sam kraj 2016. godine, iznenada, na Kabu u Meki pada nepoznati leteći objekat. Niko ne zna odakle je došao i zašto se srušio baš na to mesto. Na tu lokaciju odmah stižu interventne trupe NATO pakta, zajedno sa naučnicima i novinarima koji obaveštavaju svetsku javnost da se u tom letećem objektu nalazi četrnaest džinovskih guštera. Nastaje višemesečna panika: ljudi se s razlogom plaše invazije vanzemaljaca i napuštaju velike gradove; političari-kreature, lutke u rukama vekovnih tajnih gospodara sveta, pokušavaju da ih umire ubeđujući ih da je sve pod kontrolom, a da je ovaj usamljeni nepoznati leteći objekat zapravo svemirski brod-lutalica čija je posada bezopasna iako nije sa naše planete; muslimani, pak, ostavši bez najvećeg svetilišta i shvativši da su njihovi preci, pa i oni sami, jako dugo bili obični robovi još običnijih ljudskih zabluda, zajedno sa pobunjenim katolicima i ostalim hrišćanima, na juriš zauzimaju Vatikan. (Time se ispunjava „proročanstvo”, koje su sionski mudraci 1897. godine zapisali u Protokolu broj 17: „Kada dođe vreme da konačno uništimo papski dvor, onda će prst nevidljive ruke pokazati narodima da treba da krenu u pravcu toga dvora. Nas ne mnoge godine dele od momenta potpunog sloma hrišćanske religije; sa drugim religijama ćemo još lakše izaći na kraj...”) Papa se predaje uz uslov da postane kardinal „Hrama trećeg milenijuma” za evropski kontinent. Ostale crkve se pretvoriše u sekte. Izbijaju i oružani sukobi, koje izazivaju verski fanatici, očajne pristalice bivših crkava, ali se početkom 2017. godine, po njihovom porazu, u svet vraća mir. I ne samo to. Povratak mira donosi i uspostavljanje Novog svetskog poretka, koga 24. juna iste godine, tačno tri veka od osnivanja prve moderne slobodnozidarske lože - „Velike lože Engleske” - proglašava Internacionalna Masonska Konfederacija, sa jednom svetskom vladom, religijom i valutom. (Centar svetske finansijske moći tokom desetih godina dvadeset i prvog veka vratio se iz Amerike u Evropu, pošto se Amerika mnogo istrošila vojnim intervencijama protiv raznoraznih lupeških režima i terorista širom sveta.) Proglas potpisuje predsednik Saveta trinaestorice, do tada najvišeg tela u masonskoj organizaciji, Suvereni Veliki Generalni Inspektor, Gotlib Bencion (za koga se u najvišim masonskim krugovima govorkalo da je direktan potomak kralja Davida i cara Solomona), prvi predsednik Svetske Konfederacije.
Šta misliš o sukobu između Iluminata i B'Nai B'Rith-a?
Royal, precenio sam te. Teorije govore o informisanosti, ali pretpostavljam da neke stvari ne mozes saznati preko interneta. Istini su potrebne konkretne metode, a ne spekulacije. S obzirom da ne znas ko sam, mogu zaljuciti da je tvoje laprdanje o zaverama uzaludno.
Al-Fayed calls royals a "Dracula family
http://www.tiscali.co.uk/news/newsw...plate=/news/feeds/story-template-reuters.html
U drugom delu teksta pishe i ovo:
"He married his crocodile wife and he is happy with that," al-Fayed said of Charles."
Citao sam negde kritike, britancima "nije jasno" sta to sve znaci. Verovatno ni tebi.lol.
Ako ti mislis da je Icke izmislio reptile grdno se varas. O reptilima mnogo vise su rekli ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu. Icke je za njih smesan. Sto se tice Illuminata, o njima imas mali bilion izvora i bez Ickea. Znalo se da se bave satanizmom ali nije se znalo zasto. Zato sto je satana ustvari reptil. Takodje Icke je napravio 2 velike greske u svojoj knjizi. Mnogi ljudi su izneli vise nego Icke. I ajde objasni onda ko ubija sve te ufologe?? Ko je ubio Vilijama Kupera?? Ko je ubio Vilijama Rajha?? Ko je ubio Dina Vorvika? Ko je ubio dajanu?? Kome to neodgovara da se iznose razne stvari??
Al-Fayed calls royals a "Dracula family
http://www.tiscali.co.uk/news/newsw...plate=/news/feeds/story-template-reuters.html
U drugom delu teksta pishe i ovo:
"He married his crocodile wife and he is happy with that," al-Fayed said of Charles."
Citao sam negde kritike, britancima "nije jasno" sta to sve znaci. Verovatno ni tebi.lol.
Ako ti mislis da je Icke izmislio reptile grdno se varas. O reptilima mnogo vise su rekli ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu. Icke je za njih smesan. Sto se tice Illuminata, o njima imas mali bilion izvora i bez Ickea. Znalo se da se bave satanizmom ali nije se znalo zasto. Zato sto je satana ustvari reptil. Takodje Icke je napravio 2 velike greske u svojoj knjizi. Mnogi ljudi su izneli vise nego Icke. I ajde objasni onda ko ubija sve te ufologe?? Ko je ubio Vilijama Kupera?? Ko je ubio Vilijama Rajha?? Ko je ubio Dina Vorvika? Ko je ubio dajanu?? Kome to neodgovara da se iznose razne stvari??
Da tema o Ajku bude kompletna, ovde su njegove knjige
http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
pa ko želi da vidi šta on piše može sam da se uveri da ga ne bi neka Vragana učila.
Ima tu i delova knjige 'Najveća tajna', kao na primer 'Gde nestaju sva ta deca'.
Tu Ajk daje vrlo argumentovan odgovor gde i kako nestaju stotine hiljada dece u svetu svake godine.
Vragana ne samo da nije ni pokušala da da odgovor na tako stravično pitanje, nego se srdačno pridružila ubicama dece svojim iskrenim uverenjem da je to sve velika laž jednog palamude - bivšeg golmana.
U Vecernjim Novostima ima slika Britanske kraljice Elizabete na kojoj se vidi ogromna mrlja,nesto poput modrice. To je slikano kada je bila u poseti jednoj africkoj republici. Nasi novinari su cak uvelicali taj deo.Nalazi se iza njenog levog uveta po vratu
i prilicno je veliki deo koze u drugoj boji.Svi se cude sta je to.Da ona nije
u dobrom zdravstenom stanju.Medjutim,to se negira.Pa sta bi onda ovo moglo biti Ona,pa Bush mladji,pa Bush stariji,pa Klinton snimljen
sa promenom koze kad je bio u besnom stanju,pa cak i neki drugi.Kako to da svi imaju neki "discoloration" koze.Da li imaju oni neku koznu bolest
koju ostali nemaju - zvana biti reptil.
![]()