Reptoidi vanzemaljci

zasto bi ti, koji se boris protiv zla- reptilijanaca i Illuminata krio nesto od nas, tvoje brace.

Ne bih krio ali smatram da nije korektno prema nekim ljudima da sirim informacije na javnim forumima. Na ovom forumu o tome svako koga zanima moze naci odgovor: http://forum.superzona.org/phpBB2/index.php Drzi ga covek koji je stvarno u srodstvu sa jednom Iluminati familijom a prijatelj je sa onima koji su radili na Montauk projektu. On je dugogodisnjim radom na sebi dosta promenio svoju genetiku. Danas je veliki protivnik Iluminata. Forum je podeljen na nivoe, tacnije nema svako pristup svim temama. Ko se registruje moze mi se javiti da kazem adminu da ga stavi na visi nivo.

Da li znas ko tacno cini konfederaciju? Orion, Plejadame, Tau Ceti, Alfa Kentauri . . .da li tamo zive narodi kao sto su Lirijanci i Annunaki ?

Lirani vise ne postoje. Konfederaciju kako je ti nazivas cine ljudske rase. Annunaki nikako. Oni cak i nisu iz ove galaksije.

Da li su Annunaki u stvari Reptili? Znas li nesto vise o ovome ?

Da Annunaki su druga reptilska grupa kao Drako, samo sto su mnogo razvijeniji nego Drako po inteligenciji i ne lice toliko na Reptile, nego vise na ljude. Oni isprave i upgrade DNA gde god mogu. Njihovi predstavnici se nisu slozili sa Projekat Zemlja. I Dejvid Ajk i Sticin su pogresili sto se tice Annunaki. Cak sta vise smatram da su namerno napravili zabunu. Anunaki nemaju veze sa nama osim sto su stvorili crnce. Trebali su da se vrate ovde 2003. da vide sta se desilo sa njihovom rasom crncima ali im nije bilo dozvoljeno.Oni kreiraju hihger life forms from lower ones i zbog toga se mnoga Africka plemena mole razlicitim zivotinjama u svojim kulturama.

da li to znaci da su Reptilijanci osvojili Rigel i da je Konfederacija izgubila jednog od svojih clanova?

Upravo tako. rigel je sada totalno degenerisana rasa. Nekada su bili ljudi a sada lice na nakaze. Od plodne zemlje koja je bila, danas tamo vise nista ne raste. Rigel je imala ugovor sa US 54 godine da ce da daju tehnologiju i informacije a da im se dozvoli da kidnapuju ljude ali da ih ne ubiju.Oni rade sada za Drako, tako sto idu da traze planete na koje ce se invazija izvrsiti.

Kako je Sirijus A uspeo da dobije Reptile? Zasto tada nisu zavrsili posao u saradnji sa ostalima vec su pustili Reptilijance da se i dalje sire?

Reptili su mala deca za Sirius A. Svu tehnologiju koju Reptili imaju dobili su je od sirius A. Tesla je bio ovde po njihovoj misiji. Sirius A su neutralni i saradjuju i sa Reptilima. Jako su dvolicni.

WEISHAUPT je rekao da 2016 u Kabuu u Meki pada letelica sa 14 clanova reptilijanske posade, i da ce tada sve poceti ...mada ne znam koliko mogu njemu da verujem posto je vise puta pokazao svoju neupucenost.

Znam za to. On spominje laznu ailien invaziju. To je Weishoupt kopirao od nekud ali to je polusitina. To bi trebalo da bude mnogo ranije. Naravno ne bas taj scenario, ali slican. Mnogi ljudi imaju poseban greenstar program koji ce se aktivirati kada se to desi. No kao sto rekoh sada su i oni jako zabrinuti jer se desilo nesto sto im ne ide u korist. Ni sami Iluminati vise nisu sigurni jer su sada u velikom strahu. To je ta vest koja kruzi po obavestajnim krugovima, no nemojte se ljutiti ali necu je izneti ovde.

Da li ti mozes objasniti odnos Konfederacije i Reptilijanaca prema ljudima?

Oni a i druga bica nemaju nikakvo specialno interesovanje za ljudsku rasu na ovoj planeti i jako mali procenat uopste pokusava neku komunikaciju sa
nekim od ljudskih bica na ovoj planeti.Njihovo interesovanje je za ovu planetu,a ne za stanovnike.Zakon federacije pod kojim su glasi da se ne sme
mesati sa evolucijom jedne planete dok stanovnici te planete ne steknu tehnologiju koja im omogucava da i napuste planetu i da izadju iz ovaj solar system.Izmedju planete Zemlja i planete Erra putuje se 500 svetlosnih godina.Oni putuju 7 sati kad dolaze ovde,zato sto imaju tehnologiju koja im omogucava da se krecu kroz hipersvemir i na taj nacin da naprave da oni i njihove letelice se pretvore u "fine matter particcles"i da putuju brze nego brzina svetlosti.Tehnologija se takodje sastoji od warping time and space.Imaju tachyon tehnologiju.

Sto se tice Reptila, konkretno Drako, oni smatraju da je ova planeta iskljucivo njihova jer su oni prvi ovde bili na Lemuriji pre nego sto se covek pojavio na Zemlji.

Braco ljudi, obavesteni ste, sirite svetlost poput zore od zlata!......Po informacijama koje imas mi delujes kao jedan od Brace, mada mi je nesto sumnjiva tvoja arogantna priroda. U svakom slucaju, interesuje me da li pod iznenadjanjem mislis na Nas, i ako da, odakle ti informacija o delanju Bratstva?

Fra_nemo, da li ovo treba da znaci da si ti clan zlatne zore? Ja nisam clan te organizacije ako si na to mislio. Insajder svakako jesam. Nemoj se ljutiti ali po meni, ta organizacija takodje ima prljavu proslost. Znam za vase delanje protiv vladara ako si na to mislio. Ali ne mislim ni na vas ni na bilo koju drugu organizaciju vec nesto mnogo mnogo vece.

@Royal
Mislim da je ono "sirite svetlost poput zore od zlata!" cisto stilska figura. Ne znam kom bratstvu Fra_nemo pripada ali ne deluje mi kao zlatna zora ili tome slicno.

Hvala ti za ovo sto si rekao, ali da li ti hoces da kazes da mi moramo da promenimo forum da bi dobili odgovore na svoja pitanja? Arogantno nema sta...
Zasto ne bi pisao ovde, svakako ne moze biti zloupotrebljeno ?

Ajde da prodiskutujemo o NWO i Draco bićima. Moja procena da posle 2016. kreće predstava i proglašenje NWO 24.06.2017. Odlučeno je da je sadašnji katolički papa pretposlednji, dakle sledeći je poslednji, i može se popuniti prazan prostor do 2017.

Weishaupt, odgovor na svoje pitanje ti mogu dati samo ako si covek koji je upoznat sa delanjima Bratstva na tri nivoa. Ovako, pretpostavi zasto se pojavljuju nasi tekstovi u periodu kada mesec slabi. Do 29. imamo nalog za delanje na ovom opasnom nivou svesti, komunikacija preko elektricnih uredjaja, mislim da znas koliko to moze biti opasno za nekog ko ima funkcionalno astralno telo. Sa jacanjem Lune, mocicemo da komuniciramo na visem nivou. S obzirom da si informisan, cudi me da ne znas koje je Bratstvo u pitanju. Mi smo trenutno jedini gore sa ovom misijom. Ali u slucaju da ipak ne znas, odacu ti nas simbol po kome nas moze prepoznati samo onaj koji ima znanje iz proslih epoha. Simbol je list iz gore, cvet sa zutim laticama, ukusa limuna. Ukoliko si prepoznao, dobrodosao si kod nas po rastu meseca. Mozda ce i jos jedan brat koji dela u materiji trenutno na jugu Srbije, odati nas naziv, ja sam pod zakletvom, ne smem odavati licna imena i stepene. Potrazices fratera Marijusa. Nadam se da te nisam uvredio, zeleo bih da i ti pomognes neupucenima darujuci im prakticna uputstva. Moramo se ujediniti, nadomak je susret u haosu. Pozdrav

Royal,
motiv zore od zlata potice ranije od Ehnatona, po kome su Mattersovi ucenici dobili ime. Stara tradicija je u pitanju, gore sam naveo nas simbol. Pre nekog vremena smo otvorili kapije putnicima do cetvrtog nivoa ravni. Mislim da znas ko boravi gore. Ja licno pratim uputstva najmladjeg od dvanaest ucitelja, koji donosi odluke o tumacenju onog nad njima, a tice se misije na ovom planu. Nasi koreni su davno nepoznati na Zemlji, a Inicijacija se dobija po rodjenju. Ovde smo tihi red cije ime odzvanja znanjem, ali nismo poreklom sa zapadne civilizacije. Moj izgled odaje moje poreklo, a ono je uslov za dobijanje najsvetije duznosti Kosmickih Ratnika. Jako je nepovoljno vrsiti sirenje misije na ovakav nacin, zato pozivam i tebe da prakticnim savetima pomognes ljudima koji traze. S svetloscu!

Hvala ti za ovo sto si rekao, ali da li ti hoces da kazes da mi moramo da promenimo forum da bi dobili odgovore na svoja pitanja? Arogantno nema sta...
Zasto ne bi pisao ovde, svakako ne moze biti zloupotrebljeno ?

naravno da ne. Ali jednostavno neki forumi su namenjeni za sve i svasta a neki su specijalizovani za odredjene stvari. Kao u muzici, imas lake i teske vrste roka. Prvo mislim da neke informacije ne moze svaciji stomak da svari. Verujem da tvoj moze, ali ne i ostalih 100 ljudi koji bi to procitali. Drugo ne bih ispao fer prema coveku koji je izdvoio i para i vremena da iznese neke stvari. A i na tom forumu vecina clanova nema pristup svim temama. Uostalom ja sam i na ovom i na onom forumu, a i na jos nekom. Ne vidim u cemu je problem.

Ajde da prodiskutujemo o NWO i Draco bićima. Moja procena da posle 2016. kreće predstava i proglašenje NWO 24.06.2017. Odlučeno je da je sadašnji katolički papa pretposlednji, dakle sledeći je poslednji, i može se popuniti prazan prostor do 2017.

Weishoupt ti verovatno mislis na ovaj tekst:
Kada je umro papa Jovan Pavle II, iz nekoliko masonskih izvora stidljivo je najavljeno da je novoizabrani papa Benedikt XVI pretposlednji papa katoličke crkve. To se u potpunosti poklapa sa sledećim scenarijem:

Pred sam kraj 2016. godine, iznenada, na Kabu u Meki pada nepoznati leteći objekat. Niko ne zna odakle je došao i zašto se srušio baš na to mesto. Na tu lokaciju odmah stižu interventne trupe NATO pakta, zajedno sa naučnicima i novinarima koji obaveštavaju svetsku javnost da se u tom letećem objektu nalazi četrnaest džinovskih guštera. Nastaje višemesečna panika: ljudi se s razlogom plaše invazije vanzemaljaca i napuštaju velike gradove; političari-kreature, lutke u rukama vekovnih tajnih gospodara sveta, pokušavaju da ih umire ubeđujući ih da je sve pod kontrolom, a da je ovaj usamljeni nepoznati leteći objekat zapravo svemirski brod-lutalica čija je posada bezopasna iako nije sa naše planete; muslimani, pak, ostavši bez najvećeg svetilišta i shvativši da su njihovi preci, pa i oni sami, jako dugo bili obični robovi još običnijih ljudskih zabluda, zajedno sa pobunjenim katolicima i ostalim hrišćanima, na juriš zauzimaju Vatikan. (Time se ispunjava „proročanstvo”, koje su sionski mudraci 1897. godine zapisali u Protokolu broj 17: „Kada dođe vreme da konačno uništimo papski dvor, onda će prst nevidljive ruke pokazati narodima da treba da krenu u pravcu toga dvora. Nas ne mnoge godine dele od momenta potpunog sloma hrišćanske religije; sa drugim religijama ćemo još lakše izaći na kraj...”) Papa se predaje uz uslov da postane kardinal „Hrama trećeg milenijuma” za evropski kontinent. Ostale crkve se pretvoriše u sekte. Izbijaju i oružani sukobi, koje izazivaju verski fanatici, očajne pristalice bivših crkava, ali se početkom 2017. godine, po njihovom porazu, u svet vraća mir. I ne samo to. Povratak mira donosi i uspostavljanje Novog svetskog poretka, koga 24. juna iste godine, tačno tri veka od osnivanja prve moderne slobodnozidarske lože - „Velike lože Engleske” - proglašava Internacionalna Masonska Konfederacija, sa jednom svetskom vladom, religijom i valutom. (Centar svetske finansijske moći tokom desetih godina dvadeset i prvog veka vratio se iz Amerike u Evropu, pošto se Amerika mnogo istrošila vojnim intervencijama protiv raznoraznih lupeških režima i terorista širom sveta.) Proglas potpisuje predsednik Saveta trinaestorice, do tada najvišeg tela u masonskoj organizaciji, Suvereni Veliki Generalni Inspektor, Gotlib Bencion (za koga se u najvišim masonskim krugovima govorkalo da je direktan potomak kralja Davida i cara Solomona), prvi predsednik Svetske Konfederacije.

Ne zahvalno je govoriti o zavrsenju planova jer ta rasa nije sposobna da odradi stvari kako treba u roku. Njihovi planovi su jos ranije trebali da se zavrse, ali ta inferiorna rasa opet je nesto zabrljala. Iskreno NATO bi do tad vec bio pretvoren u Svetsku armiju.Opet to je deo plana za uvodjenje Nove Svetske Religije i laznu ailien invaziju, tj.uvod covecanstva u Drakoe. Princeza Dajana je bila jedna od tih ikona. U svakom slucaju posle ovoga sto se danas desava, ne verujem da ce stici da zavrse svoje planove. Sacekajmo kraj godine, Iluminati su jako uplaseni jer im je neko upravo stao na rep. Videcete. Gledajte u buducnost i tu cemo se sresti.

Iluminati su užasno uplašeni. Ali ne verujem da će se odstupiti od planova. NATO treba da se pretvori u Svetsku armiju i to će se bez sumnje dogoditi. Rušenje svih religija i čipovanje ljudi takođe. Šta misliš o sukobu između Iluminata i B'Nai B'Rith-a?

Royal, precenio sam te. Teorije govore o informisanosti, ali pretpostavljam da neke stvari ne mozes saznati preko interneta. Istini su potrebne konkretne metode, a ne spekulacije. S obzirom da ne znas ko sam, mogu zaljuciti da je tvoje laprdanje o zaverama uzaludno.

Šta misliš o sukobu između Iluminata i B'Nai B'Rith-a?

Nema tu sukoba izmedju 2 organizacije. B'Nai B'Rith radi za najjacu iluminati familiju-Rotshildove. U sukobu je sa Winsdorima i Romanovima. Tako da to je opet borba izmedju samih illuminata a ta organizacija je samo pamflet jedne illuminati familije.

Royal, precenio sam te. Teorije govore o informisanosti, ali pretpostavljam da neke stvari ne mozes saznati preko interneta. Istini su potrebne konkretne metode, a ne spekulacije. S obzirom da ne znas ko sam, mogu zaljuciti da je tvoje laprdanje o zaverama uzaludno.

Drago mi je sto me je precenio neko ko radi za sile mraka. Kljucne stvari nisam saznao preko neta ako si na to mislio. Moje veze su cvrste. Ja spekulisem o nekim stvarima, a o nekima znam 100 posto. Meni ne treba povez preko ociju i sestar u ruci da bih dosao do pouzdanih informacija. Niti mi treba tudja energija.

A to da im je neko stao na rep je pouzdano, no ovo nije mesto da se prica o tome.

Posto je vise nego jasno sa kog izvora nase "prosvijecene zeke" piju vodu aj da vidimo;
ko je taj David Icke; guru borbe protiv Reptilijanaca...:mrgreen:

Elem;
Bivsi nogometas, tj. golman Covetryja i Hereford Uniteda..., povukao se 1973. u 21 godini zbog artiritsa.
Nastavio je radeci prvo kao sportski komentator da bi kasnije dogurao do mjesta sportskog prezentera na BBCju i 1988 bio dio BBcjevog tima na Olimpijskim igrama.
Nakon toga postaje aktivista Stranke Zelenih i njihov Glasnogovornik.

Vec tada je Icke koketirao s raznoraznim New Age "teorijama", ali se ponasao realtivno...normalno?

Prvu knjigu, "It Doesn't Have To Be Like This" objavio je 1989,. iznoseci u njoj svoje politicke stavove...( blago nama )

1990. krece "ludilo & sizenje" jer David dobija "poruku" iz duhovnog svijeta putem medijuma iz Brightona, Betty Shine; koja mu razjasnjava kako je on zapravo "vidar" ("healer") odabran zbog svoje hrabrosti i poslan da izlijeci (heal) Zemlju i da je ka nogometu bio usmjeren kako bi se naucio disciplini. I ne samo to vec ce David, napustiti politiku i napisati 5 knjiga za tri godine, i jednoga ce dana doci do velikog zemljotresa, i "the sea will reclaim the land" jer ljudska bica zloupotrebljavaju planetu (elem, standardna poruka s one strane, zar ne? :mrgreen:).

Kada je sa clanovima Stranke Zelenih "podijelio svoje iskustvo" dobio je nogu sa pozicije Glasnogovornika (znam, znam...i ja se cudim...:roll:). Toliko su bili odusevljeni.

Po povratku iz Perua 1991. "obradovao" je svijet autobiografskim...necim pod naslovom "true Vibrations"; gdje sumira svoja zivotna iskustva do tog momenta sa naglaskom na nedavnim "duhovnim otkrovenjima".
U skladu s istima napredovao je i njegov osjecaj za modu ( :mrgreen: ) pa se poceo odijevati iskljucivo u turquoise (nesta kao azurno pljavo...otprilike, onako bas sofisticirana i neupadljiva boja... :D).
Odrzao je konferenciju za novinare na kojoj je objavio; "I am a channel for the Christ spirit. The title was given to me very recently by the Godhead." ( :lol::lol::lol: )
U jednom intervjuu iste godine rekao je da je "sin Boziji" i da ce Britaniju unistiti plimni val i zemljotresi ( ;) ). Javnost ga je ismijala zbog ovih tvrdnji, koje je David kasnije malcice elaborirao rekavsi da je krivo protumacen i da nije mislio na Bozu vec na "Infinite consciousness that is everything". Kapiram da je to onako...bas izvadilo stvar...;)
Time su pocela teska vremena za sirotog Davida. Neshvacen, nesto poput... Adolfa u pubertetu, David se povukao iz javnog zivota.
O tome sam kaze;
"One of my very greatest fears as a child was being ridiculed in public. And there it was coming true. As a television presenter, I'd been respected. People come up to you in the street and shake your hand and talk to you in a respectful way. And suddenly, overnight, this was transformed into 'Icke's a nutter'. I couldn't walk down any street in Britain without being laughed at. It was a nightmare. My children were devastated because their dad was a figure of ridicule."

Naravno, covjek koji je izgradio karakter braneci gol, ne predaje se tako lako i Icke se dize iz pepela;
1994. iz tiska izlazi "The Robot's rebelion" (ovdje cu zastati da pozdravim naseg "postovanog kolegu "Asfalta...:mrgreen: ).
Zatim mu 1996. u magazinu "Left Green Perspectives" izlazi clanak u kome objasnjava kako se ova "divna" knjiga (steta da ne citiram...) "indicated a convergence of New Age thinking with Nazi philosophy.
David "hrabro" odbacuje enviromentalizam i uplovljava u duboke mutne vode klasicnih (nazi?white supremacist?) teorija zavjere tvrdeci kako svijet kontrolira "the Elite" (Illuminati...:mrgreen:), u cemu se oslanja na "cuvene" "Protokole...", "remek djelo antisemitisticke proze" ; i pricu o globalnoj jevrejskoj zavjeri...truc bla bla...:roll:

E sad, David ne bi bilo David (vec netko...normalan? :mrgreen: ) kad bi tu stao.
Svoju narednu knjigu morao je sam objaviti; nijedan izdavac nije htio preuzeti na sebe taj...teret, i iz tiska 1997. izlazi "...and the truth shall set you free.", u kojoj nas informira kako su Protokoli "ziva istina" i kaze;
"I strongly believe that a small Jewish clique which has contempt for the mass of Jewish people worked with non-Jews to create the First World War, the Russian Revolution, and the Second World War....They then dominated the Versailles Peace Conference and created the circumstances which made the Second World War inevitable. They financed Hitler to power in 1933 and made the funds available for his rearmament."
I ne samo to, vec se Holokaust bas i...nije...skroz...dogodio, a Nirnberska sudjenja su bila "farsa" i cin manipulacije i osvete....:think:

Posto je David Icke marljiva pcelica (neki bi to nazvali i skriboman, al ajde...:mrgreen: ) svako malo nas obraduje nekom novom knjigom i "starim novim teorijama".
U tom paprikasu ima svega - od Elite/Illuminata koja posredstvom Bratstva kontrolira svijet kroz "piramidu manipulacije" na cijem vrhu sjede neljudski i nezemaljski "Upravnici Zatvora" i njihov gospodar "the Luciferic Consciousness", pa do, nama vec poznatih, reptilijanaca (1999. "The Biggest Secret: The Book that Will Change the World")...
koji su zapravo oni isti Upravnici zatvora; samo ih je on konacno "provalio" kao reptile iz sazvijezdja Draco...:roll:
Time je partiju igre "Pronadju uljeza" priveo kraju ili, bolje receno, pocetku.
Posto je uljeza pronasao majstorski mu je prikacio rep...ovaj, ne rep vec sve, ama bas sve...jelte;
znaci, reptilijanci, koji pare ljudi, ali to naravski nisu, zive i u tunelima ispod zemljine povrsine.
Ukrstili su se s ljudima i stvorili hibride koji su "posjednuti" punokrvnim reptilima....sve bitne figure na svjetskoj drustveno politickoj sceni, od Kraljice do, svima nam "dragog" G. Busha juniora su reptilijanci i/ili kojekakvi hibridi...
Ova fantasticna prica se vremenom usloznila, ko svaka spanska serija
pa reptilijanci i hibridi, zahvaljujuci toj zaebanoj reptilsko-sisarskoj DNK mogu mijenjati oblik...( zgodno, a? :mrgreen: ), svijetom vladaju zahvaljujuci podjelama koje su sami stvorili kada su kreirali svjetske religije i rasne podjele (eto i David Icke polako "evoluira"...:roll:)...

I na kraju, posto ovo "u medjuvremenu" vec "saznaste" od nekih nasih ovdje..."prosirenih/osvijetljenih/etc. kolega"...sta li nam ovih dana radi David, "Covjek Koji Ama Bas Sve Zna"?

Pa...recimo to ovako, sad je siguran da zivimo u Matrixu, da smo zrtve masovne hipnoze koja se sprovodi kroz medije - narocito televiziju (opet oni neunistivi mali ljudi tj. gustercici iz televizora...:mrgreen:),
dakle sve je to show kojim upravljaju Illuminati radi...svega i svacega; uglavnom reptilijanskih krvnih linija koje omogucavaju reptilijancima (i ostalima?) da kroz ta tijela upravljaju nasom "dimenzijom/relanoscu" iz svojih "dimenzija/realnosti"...truc bla bla...
pa red princeze Diane, pa red Busha, pa opet red Reptila...
zida, brate, David zida - nadogradjuje svoj cardak ni na nebu ni na zemlji...
Masala, ni veceg ludaka ni klimavijeg cardaka, dakle nikakvo cudo sto mu gomila ljudi vjeruje...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Naravoucenije; za vise od pola ovih pecurkastih baljezgarija po Krsti - Kultne, Istorija, Filozofija, Natprirodne...
koje, u odsustvu boljeg naziva, zovemo temama odgovoran je direktno David Icke.
Dzaba se bunite. Dzaba prigovarate.Dzaba iznosite protuargumente... Dzaba se zalite modovima i adminu.
Pisite Davidu ili mu se obratite telepatski, kako ko preferira,
i recite mu da uzme predah; nek ide na (zasluzeni...:mrgreen:) godisnji i trosi zasluzeno zaradjenu lovu;
a nas sirote misove forumase nek malo ostavi na miru...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IckeDM0908_228x310.jpg

david-icke.jpg

da da...to je taj covjek...to je ta faca koja ulijeva povjerenje...:lol::lol::lol:

:twisted:.

Al-Fayed calls royals a "Dracula family
http://www.tiscali.co.uk/news/newsw...plate=/news/feeds/story-template-reuters.html
U drugom delu teksta pishe i ovo:
"He married his crocodile wife and he is happy with that," al-Fayed said of Charles."
Citao sam negde kritike, britancima "nije jasno" sta to sve znaci. Verovatno ni tebi.lol.

Ako ti mislis da je Icke izmislio reptile grdno se varas. O reptilima mnogo vise su rekli ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu. Icke je za njih smesan. Sto se tice Illuminata, o njima imas mali bilion izvora i bez Ickea. Znalo se da se bave satanizmom ali nije se znalo zasto. Zato sto je satana ustvari reptil. Takodje Icke je napravio 2 velike greske u svojoj knjizi. Mnogi ljudi su izneli vise nego Icke. I ajde objasni onda ko ubija sve te ufologe?? Ko je ubio Vilijama Kupera?? Ko je ubio Vilijama Rajha?? Ko je ubio Dina Vorvika? Ko je ubio dajanu?? Kome to neodgovara da se iznose razne stvari??

U Vecernjim Novostima ima slika Britanske kraljice Elizabete na kojoj se vidi ogromna mrlja,nesto poput modrice. To je slikano kada je bila u poseti jednoj africkoj republici. Nasi novinari su cak uvelicali taj deo.Nalazi se iza njenog levog uveta po vratu
i prilicno je veliki deo koze u drugoj boji.Svi se cude sta je to.Da ona nije
u dobrom zdravstenom stanju.Medjutim,to se negira.Pa sta bi onda ovo moglo biti Ona,pa Bush mladji,pa Bush stariji,pa Klinton snimljen
sa promenom koze kad je bio u besnom stanju,pa cak i neki drugi.Kako to da svi imaju neki "discoloration" koze.Da li imaju oni neku koznu bolest
koju ostali nemaju - zvana biti reptil.

Da tema o Ajku bude kompletna, ovde su njegove knjige
http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
pa ko želi da vidi šta on piše može sam da se uveri da ga ne bi neka Vragana učila.

Ima tu i delova knjige 'Najveća tajna', kao na primer 'Gde nestaju sva ta deca'.
Tu Ajk daje vrlo argumentovan odgovor gde i kako nestaju stotine hiljada dece u svetu svake godine.
Vragana ne samo da nije ni pokušala da da odgovor na tako stravično pitanje, nego se srdačno pridružila ubicama dece svojim iskrenim uverenjem da je to sve velika laž jednog palamude - bivšeg golmana.

David Icke je legendaran. :D

Slazem se snjim, i njegove knjige su odlicne. Licno meni se jedino ne svidja njegovo opisivanje
razlicitih religija, jer religije nisu titule, simbole, rituale, nego 'jedna' religija predstavlja bukvalno slobodu.

David je dobro odradio svoj posao, čast njemu. Nacitajte se njegovih knjiga i imacete bolji uvid u realnost. :)
Tj onome koji jos nije procitao nesto.

http://www.tiscali.co.uk/news/newsw...plate=/news/feeds/story-template-reuters.html
"He married his crocodile wife and he is happy with that," al-Fayed said of Charles."
Citao sam negde kritike, britancima "nije jasno" sta to sve znaci. Verovatno ni tebi.lol.

Ako ti mislis da je Icke izmislio reptile grdno se varas. O reptilima mnogo vise su rekli ljudi koji su radili za Vladu na Montauk projektu. Icke je za njih smesan. Sto se tice Illuminata, o njima imas mali bilion izvora i bez Ickea. Znalo se da se bave satanizmom ali nije se znalo zasto. Zato sto je satana ustvari reptil. Takodje Icke je napravio 2 velike greske u svojoj knjizi. Mnogi ljudi su izneli vise nego Icke. I ajde objasni onda ko ubija sve te ufologe?? Ko je ubio Vilijama Kupera?? Ko je ubio Vilijama Rajha?? Ko je ubio Dina Vorvika? Ko je ubio dajanu?? Kome to neodgovara da se iznose razne stvari??

nista ja ne "mislim" ja samo konstatiram da je on jedna vrijedna (sumanuta) pcelica...kojoj vi, momci, mlogo "dugujete"...:mrgreen:

Dobro, i da je sve to istina, kako nam to prakticno moze pomoci u zivotu? Na koji nacin bi ove informacije trebale da nas inspirisu ?

Da tema o Ajku bude kompletna, ovde su njegove knjige
http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
pa ko želi da vidi šta on piše može sam da se uveri da ga ne bi neka Vragana učila.

Ima tu i delova knjige 'Najveća tajna', kao na primer 'Gde nestaju sva ta deca'.
Tu Ajk daje vrlo argumentovan odgovor gde i kako nestaju stotine hiljada dece u svetu svake godine.
Vragana ne samo da nije ni pokušala da da odgovor na tako stravično pitanje, nego se srdačno pridružila ubicama dece svojim iskrenim uverenjem da je to sve velika laž jednog palamude - bivšeg golmana.

Vragana je citala pomenuti tekst, gledala intervju s "glavnom junakinjom",
al Vragana nije psihijatar pa ne zna sta bi o toj "gospodzi" rekla...:roll:

ne vidim zasto bi ja davala odgovor na to "stravicno" (izmisljeno) pitanje kad ga ni sam "autor" nije uspio dati...;)

koje tocno djece? ja citala i upalo mi u oci - nigdje nema ni jednog jedinog konkretnog podatka...sve se svodi na rekla kazala...tipicno za Ickea...:think:

btw ovo boldovano bi bilo tako sjajno za naslov...steta...damit...;)

Narmer,
To ne možeš znati na osnovu Vraganinog opisa, nego tek ako pročitaš bar 'Najveću tajnu'. Tu je dao celu istoriografiju masona i vladara, istorijskih događaja i skoro sve je proverljivo.
Inspiracije će ti doći same, ne bi trebalo niko drugi da ti ih diriguje. Apsurdno je pitati drugoga: 'na šta treba to da me inspiriše?' Inspiracija može biti samo tvoja. Upoznaj stvar pa vidi.

U Vecernjim Novostima ima slika Britanske kraljice Elizabete na kojoj se vidi ogromna mrlja,nesto poput modrice. To je slikano kada je bila u poseti jednoj africkoj republici. Nasi novinari su cak uvelicali taj deo.Nalazi se iza njenog levog uveta po vratu
i prilicno je veliki deo koze u drugoj boji.Svi se cude sta je to.Da ona nije
u dobrom zdravstenom stanju.Medjutim,to se negira.Pa sta bi onda ovo moglo biti Ona,pa Bush mladji,pa Bush stariji,pa Klinton snimljen
sa promenom koze kad je bio u besnom stanju,pa cak i neki drugi.Kako to da svi imaju neki "discoloration" koze.Da li imaju oni neku koznu bolest
koju ostali nemaju - zvana biti reptil.

sta god da je nije "reptilska koza" jerbo, zaboravljas,
oni imaju mogusnos' "transformacije" + pametniji su od vas + "posjedaju" ljudsko-reptilske hibiride + ne mozete ih vidjeti...truc bla bla...
i sad odjednom cijela ova "slozena teorija" pada u vodu akonto jedne (lose) fotografije...:roll:

:rotf::rotf::rotf:

Back